Hayatimda baskasi var diyene kadar vazgecmiycem bu adamdan

Evet kizlar 7 aylik bir iliski yaşlarimiz ben 33 o 31 Sorun su ilgisiz bazen cok sicak bazen buz gibi vs vs Ben hep gurur yapiyorum yazmiyorum o yazsin o arasin falan filan sevmiyor beni tiriplerindeyim falan.Hayir ya ne bu duygularimi bastirmaktan sistim surekli birdan aldigim taktikleri uyguladim yok olmuyor ya ben seviyorum bu adami ne yapiyim biteceksede elimden geleni yapiyim ben sevgimi gosteriyim oyle bitsin yeni bir karar aldim hayatimda birisi var baskasina gonlum kaydi seni istemiyorum diyene kadar vazgecmiycem.Soyleyemez ilgisiz davranmaya devam ederse etsin kendisi bilir kendisine de soyleyecem yeter bu kadar gurur aliyorum ya ayaklar altina hayatimda bir erkek icinde aliyim sevmiyorum desin yuregi varsa o zaman bende yoluma bakiyim sevmiyorum seni yada hayatimda baskasi var diyene kadar vazgecmiyorum.
Şaka gibi neden insan kendine bunu yapar anlayamıyorum böyle devam edin o zaman boşa vakit kaybi

Evet kizlar 7 aylik bir iliski yaşlarimiz ben 33 o 31 Sorun su ilgisiz bazen cok sicak bazen buz gibi vs vs Ben hep gurur yapiyorum yazmiyorum o yazsin o arasin falan filan sevmiyor beni tiriplerindeyim falan.Hayir ya ne bu duygularimi bastirmaktan sistim surekli birdan aldigim taktikleri uyguladim yok olmuyor ya ben seviyorum bu adami ne yapiyim biteceksede elimden geleni yapiyim ben sevgimi gosteriyim oyle bitsin yeni bir karar aldim hayatimda birisi var baskasina gonlum kaydi seni istemiyorum diyene kadar vazgecmiycem.Soyleyemez ilgisiz davranmaya devam ederse etsin kendisi bilir kendisine de soyleyecem yeter bu kadar gurur aliyorum ya ayaklar altina hayatimda bir erkek icinde aliyim sevmiyorum desin yuregi varsa o zaman bende yoluma bakiyim sevmiyorum seni yada hayatimda baskasi var diyene kadar vazgecmiyorum.
Saçma bi duygu yoğunluğunuz var. Yani insan sever lakin ilgisiz birine bir yere kadar katlanır. Başka biri var diyene kadar falan demek çok üzücü. Yani utandım hemcinsin olarak. Şahsen ben bu yaptığını ne kendime ne de başka bir kadına yediremem. Valla yazdıkların zavallı bir kadın profili çiziyor kafamda. Sevgi bu değil. Sevgi çift taraflı olur. Yada gurur saygı barındırır bir miktar. Sendeki takıntı olmuş. Kurtul bu değişik kendini değersiz varsayan saplantıdan. Zira hep ama hep üzülürsün

Yani suratina tükürse, yarabbi sukur diyeceksin. O kadar gurur yoksunu oldun, oyle mi? Iyi, hayirli olsunl.
Anlamiyosunuz yaaa iyice soğumak hayatima bakmak istiyorum ben gurursuz ve yuzsuzce ustune dustukce istemiyorsa soylemek zorunda kalacak ondan duymadan rahat etmeyecek icim

Saçma bi duygu yoğunluğunuz var. Yani insan sever lakin ilgisiz birine bir yere kadar katlanır. Başka biri var diyene kadar falan demek çok üzücü. Yani utandım hemcinsin olarak. Şahsen ben bu yaptığını ne kendime ne de başka bir kadına yediremem. Valla yazdıkların zavallı bir kadın profili çiziyor kafamda. Sevgi bu değil. Sevgi çift taraflı olur. Yada gurur saygı barındırır bir miktar. Sendeki takıntı olmuş. Kurtul bu değişik kendini değersiz varsayan saplantıdan. Zira hep ama hep üzülürsün
😭

Sevgi emek isteyen bir çaba zaman kadın için önemli

Anlamiyosunuz yaaa iyice soğumak hayatima bakmak istiyorum ben gurursuz ve yuzsuzce ustune dustukce istemiyorsa soylemek zorunda kalacak ondan duymadan rahat etmeyecek icim
Anlamak mumkun degil. Gayet acik olan birseyi neden illa duymak istiyorsun. Bu kendini kandirmaktan baska birsey degil. Bazen soylemeyiz, davranislarimizla belli ederiz. O da bu yolu secmis olamaz mi?

2 yıl sevgili 3 yıl nişanlı 3 yıldır da evlıyım. Bugune kadar hiç adım atmadım sevmedigimden degıl aslında bende sevdım. Ama gururum onurum herzaman önceligimdir.oyuzdende hersekıl gönlümü aldı esim ve artık daha dikkatli bana karsı. Haksızlık etmıssen ve arkadasın da senı sevıyorsa özür dile ama konundan anladıgım. Adam senı artık istemiyor ve ayrılmıssınız zorlamanın alemı yok. Ha buarada erkekler kovalayandan degıl kaçandan hoşlanır.

Ben seni anlıyorum ve sana hak veriyorum 3 günlük dünya hepimiz mutlu olmak arzusundayız
Ben bu adamı seviyorum mutluluğum bu adamın ellerinde diyorsan savaş mücadele et
Karşı çıkan yorumcuları da anlamıyorum
Adam evli karısından ayırtacağım benim olsun demiyor ki konu sahibi
Sadece diyor ki ben kaçan kovalanır taktiği yaptım tutmadı taktik değiştireceğim diyor ki gayet mantıklı
Son sözüm mücadele edin üstünden zaman geçtiğinde keşke sözü dolanmasın yüreğinize

Olmayacam ama duyarsam ondan daha kolay vazgececem
Böyle düşünmeyin. Hayatınızı bi erkeğin sözlerine göre mi devam ettireceksiniz. Ne saçma.
seviyor olabilirsiniz. Hatta aşık bile olabilirsiniz. Ama hiç bi duygu mutsuzluk kadar kötü değildir.
lütfen kendinize önce siz değer verin, verinki başkalarından beklediğiniz değeri görebilesiniz.
kendini sevmeyeni kimse sevmez.

Back
X