Hayatimda baskasi var diyene kadar vazgecmiycem bu adamdan

Ben seni anlıyorum ve sana hak veriyorum 3 günlük dünya hepimiz mutlu olmak arzusundayız
Ben bu adamı seviyorum mutluluğum bu adamın ellerinde diyorsan savaş mücadele et
Karşı çıkan yorumcuları da anlamıyorum
Adam evli karısından ayırtacağım benim olsun demiyor ki konu sahibi
Sadece diyor ki ben kaçan kovalanır taktiği yaptım tutmadı taktik değiştireceğim diyor ki gayet mantıklı
Son sözüm mücadele edin üstünden zaman geçtiğinde keşke sözü dolanmasın yüreğinize
Belki karşı çıkan yorumcular hayatlarında böyle birşey yaşayp pişman oldukları için konu sahibini uyarmak istiyordur ne dersiniz ?

Evet kizlar 7 aylik bir iliski yaşlarimiz ben 33 o 31 Sorun su ilgisiz bazen cok sicak bazen buz gibi vs vs Ben hep gurur yapiyorum yazmiyorum o yazsin o arasin falan filan sevmiyor beni tiriplerindeyim falan.Hayir ya ne bu duygularimi bastirmaktan sistim surekli birdan aldigim taktikleri uyguladim yok olmuyor ya ben seviyorum bu adami ne yapiyim biteceksede elimden geleni yapiyim ben sevgimi gosteriyim oyle bitsin yeni bir karar aldim hayatimda birisi var baskasina gonlum kaydi seni istemiyorum diyene kadar vazgecmiycem.Soyleyemez ilgisiz davranmaya devam ederse etsin kendisi bilir kendisine de soyleyecem yeter bu kadar gurur aliyorum ya ayaklar altina hayatimda bir erkek icinde aliyim sevmiyorum desin yuregi varsa o zaman bende yoluma bakiyim sevmiyorum seni yada hayatimda baskasi var diyene kadar vazgecmiyorum.
Ne be bu bulunmaz hint kumaşımı yol ver gitsin çok üzüleceksin çokk

2 yıl sevgili 3 yıl nişanlı 3 yıldır da evlıyım. Bugune kadar hiç adım atmadım sevmedigimden degıl aslında bende sevdım. Ama gururum onurum herzaman önceligimdir.oyuzdende hersekıl gönlümü aldı esim ve artık daha dikkatli bana karsı. Haksızlık etmıssen ve arkadasın da senı sevıyorsa özür dile ama konundan anladıgım. Adam senı artık istemiyor ve ayrılmıssınız zorlamanın alemı yok. Ha buarada erkekler kovalayandan degıl kaçandan hoşlanır.
offfg

Anlamiyosunuz yaaa iyice soğumak hayatima bakmak istiyorum ben gurursuz ve yuzsuzce ustune dustukce istemiyorsa soylemek zorunda kalacak ondan duymadan rahat etmeyecek icim
Bariz takıntılısın.
Gurursuzca üstüne düşen biri zaten yüzüne söylense de soğumaz.

Sana puanım 100 qanqa, yersen
Niye sevmediğini söylesin ki? Günümüz erkeklerinin totosu ayrı başı ayrı oynuyor.adamın aynı anda hem sevgilisi, hem flörtü, hem konuştuğu,hem oynaştığı, hem bakıştığı hem de seviştiği kadınlar var..kadınlarca yani..
Bu tip şimdi neden birinden birine seni sevmiyorum istemiyorum desin? Zaten kadınlar gurursuz, o benim olacak kafasında.

Simdi ben sizin yaşlarinizda eşimle tanıştım. 20 yaşlarımda iyi ilişki nasıl kurulur ve yürütülür hiçbir fikrim yoktu. Zamanla insan kendini ve istediklerini öğrenince, ilişkisinin de nasıl olmasını istediğini bilir. Sahsen oyunlar hic oynamak istemedim. Kacan kovalanır oyunlara yapıma ters. Onun icin hep açık açık konuştum. Her kadın ilişkide değer görmek ister, sevilmek ister, özel hissetmek ister. Sizi beğenen ve sizinle beraber olmak isteyen erkek tum bunları size zaten siz hiç sormadan bile hissettirir. Iyi bir ilişki o kadar stressiz ve güzel oluyor ki. Tanışma zamanınızı severek hatırlarsınız. Bu adam size göre değil. Sizninat ediyorsunuz sadece. Bence "savaşarak" zaman kaybetmeyin. Cünkü doğru insan için savasmaniza gerek olmaz bile

Ne gerek var ?Kendinize bu muameleyi yaptırmaya?İyi hoş şimdi katlanıyorsun.Zaman geçti evlendin diyelim bir ömür çekilirmi sanıyorsun?Sen istediğin gibi sevilmiyorsun,belliki bu adam seni öyle coşkuyla sevmeyecek.Bak sevmiyor demiyorum bunu bilmiyorum.Ama istediğin gibi beklediğin gibi sevilmeyeceksin.Valla dizilerdeki gizli romantik değil gerçek hayattaki bu adamlar bunlar gizli odun bile değil,bariz odun.

Evet kizlar 7 aylik bir iliski yaşlarimiz ben 33 o 31 Sorun su ilgisiz bazen cok sicak bazen buz gibi vs vs Ben hep gurur yapiyorum yazmiyorum o yazsin o arasin falan filan sevmiyor beni tiriplerindeyim falan.Hayir ya ne bu duygularimi bastirmaktan sistim surekli birdan aldigim taktikleri uyguladim yok olmuyor ya ben seviyorum bu adami ne yapiyim biteceksede elimden geleni yapiyim ben sevgimi gosteriyim oyle bitsin yeni bir karar aldim hayatimda birisi var baskasina gonlum kaydi seni istemiyorum diyene kadar vazgecmiycem.Soyleyemez ilgisiz davranmaya devam ederse etsin kendisi bilir kendisine de soyleyecem yeter bu kadar gurur aliyorum ya ayaklar altina hayatimda bir erkek icinde aliyim sevmiyorum desin yuregi varsa o zaman bende yoluma bakiyim sevmiyorum seni yada hayatimda baskasi var diyene kadar vazgecmiyorum.
2-3 gün sonra açacağınız konu başlığını tahmin edebiliyorum: “başka birini seviyormuş, geri dönsün diye ne yapabilirim”
İyi ki indirim zamanı aldım şu sihirli küreyi, işe yaramaya başladı 🔮

Sizin çok ağır özgüven ve özsaygı sorununuz var bence.
Eski konularınıza göz attım, 3 sayfa konu var. 2-3 konu başka şeyler hakkında. Geriye kalan konuların yarısı bu adamla, diğer yarısı bir önceki sevgilinizle ilgili.
Kıskançlıklar, aldatılıp affetmeler, ilgisizliğe rağmen "neden böyle" diye sorup sorup gerçeği görmek istememe, ayrılıp barışmalar vs...

İkisi de ilgisiz adamlar ama siz inatla yapışıyorsunuz. Biraz kırıcı oldu belki ama bunun adı tam olarak yapışmak.
Bir insan bunu kendisine neden yapar?
Neden sizi istemeyen, istemediğini her hareketiyle belli eden, aldatan adamlar için kendinizi bu duruma düşürüyorsunuz?

Adam çıkıp "hayatımda başkası var" dese ne fark eder? Siz hayatında, aklında yoksunuz ki zaten. Gerisinin ne önemi var?
Bunu görmek, bilmek neden yeterli değil?

Bence bir uzman yardımı alın. Bu bakış açısıyla, böyle devam ederseniz her ilişkinizde bu muameleyi göreceksiniz. Çünkü kendinize bunu siz reva görüyorsunuz.
Bunu çözmeden de yeni bir ilişkiye başlamayın.

Back
X