Hayatimda baskasi var diyene kadar vazgecmiycem bu adamdan

O cümleyi kolay kolay söylemezler.

Sebebi kadını kaybetmemek, elinin altında olsun da değildir, çok üzgünüm.

Söylemezler çünkü özel hayatları konusunda bilgi fazlalığı olsun istemezler.

Kadın “Size mutluluklar, ben aradan çekiliyorum.” imajı verse bile, erkek ihtimali düşünür.

Belki kadın takıntı yapacak yeni kadını, belki bulup rahatsız edecek. Gereksiz canı sıkılacak erkeğin. Bunları düşünür, tedbirli olur erkek.

Bu tarz erkekler hep az bilgi verir, doğruları şüphelenilmeyecek cümleler halinde söyler. Önce inkar eder başka kadın durumunda. Sonra güçlü kanıtlar varsa da bu sefer doğruluk timsali insan gibi poz keser.

O cümleyi beklemenizi tavsiye etmem.

Hem nasıl itiraf ettireceksiniz? Kendiliğinden söylemez ki. Söylemesi düşük ihtimal. Bu düşük ihtimal için kendinizi her gün daha da üzmeye değer mi?

Diyelim ki zorladınız söylesin diye. Bazı erkek tipine 2. kez aynı konuyu açmak bile zorlamaktır. O kadar tahammülsüzler. Sizi engeller, numarasını değiştirir. Yine acımasız davranır size. Etmeyin kendinize. Eminim ne kadar değerli birisiniz. O bunu göremiyorsa ne yapalım yani?

O cümleyi kolay kolay söylemezler.

Sebebi kadını kaybetmemek, elinin altında olsun da değildir, çok üzgünüm.

Söylemezler çünkü özel hayatları konusunda bilgi fazlalığı olsun istemezler.

Kadın “Size mutluluklar, ben aradan çekiliyorum.” imajı verse bile, erkek ihtimali düşünür.

Belki kadın takıntı yapacak yeni kadını, belki bulup rahatsız edecek. Gereksiz canı sıkılacak erkeğin. Bunları düşünür, tedbirli olur erkek.

Bu tarz erkekler hep az bilgi verir, doğruları şüphelenilmeyecek cümleler halinde söyler. Önce inkar eder başka kadın durumunda. Sonra güçlü kanıtlar varsa da bu sefer doğruluk timsali insan gibi poz keser.

O cümleyi beklemenizi tavsiye etmem.

Hem nasıl itiraf ettireceksiniz? Kendiliğinden söylemez ki. Söylemesi düşük ihtimal. Bu düşük ihtimal için kendinizi her gün daha da üzmeye değer mi?

Diyelim ki zorladınız söylesin diye. Bazı erkek tipine 2. kez aynı konuyu açmak bile zorlamaktır. O kadar tahammülsüzler. Sizi engeller, numarasını değiştirir. Yine acımasız davranır size. Etmeyin kendinize. Eminim ne kadar değerli birisiniz. O bunu göremiyorsa ne yapalım yani?
Düşündüklerimin aynısını söylemişsiniz. Bir erkek soğuk davranıyorsa,ayrılmak istediğini belli eden hareketler içindeyse ve buna sebep olacak olağanüstü bir durum yaşanmadıysa yüzde doksan başka biri oluyor. Hayatında olmasa bile aklında vardır,söyletmenin de imkanı yoktur. Kimse uğraşmak istemez,ah almaktan bile korkabilir,ortak arkadaş varsa imajını zedelemek istemeyebilir yani birçok sebebi olabilir. Ama söylemez..

Niye boyle bir cumle kursun ki? Adam hem kendi hayatina bakiyor hem arada bir kadin onun egosunu oksayip duruyor. Kimse kolay kolay bundan vazgecmek istemez. Ayni 9 aydır nasilsa kalan zamanda da kendi hayatina bakar- belki yeni flortletr yelken acar- arasira fa pohpohlanmak icin - ozguveni yerine gelsin diye kendinen asik olan kadina yazar. Iki gönlünü hos eder sonra yinr hayatina döner.
. Sonuçta yedekte bekleyen bir kadinsiniz. Cinsel bir cazibeniz ve sizinle olma gibi bir umudu var. Neden tum gemileri yaksin ki durup dururken?
Yedek kulübesinde durmayi seviyorsan bekle adami - çürüt ömrünü. hayatinda gercek birseyler olsun istiyorsan o cumleleri sen kur, kendi yoluna bak

Düşündüklerimin aynısını söylemişsiniz. Bir erkek soğuk davranıyorsa,ayrılmak istediğini belli eden hareketler içindeyse ve buna sebep olacak olağanüstü bir durum yaşanmadıysa yüzde doksan başka biri oluyor. Hayatında olmasa bile aklında vardır,söyletmenin de imkanı yoktur. Kimse uğraşmak istemez,ah almaktan bile korkabilir,ortak arkadaş varsa imajını zedelemek istemeyebilir yani birçok sebebi olabilir. Ama söylemez..

İşin komik yanı söylersem ah alırım, söylemezsem kadın ayrılırsa vebal almam şeklindeki parlak düşünceleri.
Bir de öyle zeki sanırlar kendilerini.😄

Prensipli olmak lazım tabi. :confused: Kendinize bunu layık görüyorsanız, yapacak bir şey yok, kolay gelsin.
Ama "ben kıymetliyim, hak ettiğim ilgiyi, sevgiyi, saygıyı bana gösterecek bir insanla birlikte olmayı hak ediyorum," diye düşünmek de bir alternatif olabilir. Aklınızda bulunsun.

Seni cok iyi anliyorum. Ben de sonuna kadar gidecegim dedigim iki iliski oldu. Gittim ve belsmi buldum keske kendimi kontrol edebilseydim de bastan vazgecseydim. Bak sen degerlisin once bunu kendine defalarca soyle. Kimse sana bu sekilde davranamaz ve bu muameleyi kendine layik gorme. Buyuk ihtimal biriyle haberini alacaksin ve gururun kirilacak sonra ben gibi bi sene su kk da kendin gibilerle agit yakacaksin. Bosver sen tekmeyi vur gec. Sana ilgi gosteren deger veren birini bul vakit kaybi zaman geciyor yas ilerliyor alternatiflere bak. Herkes herkese uygun acak diye bisey yok.

Seni cok iyi anliyorum. Ben de sonuna kadar gidecegim dedigim iki iliski oldu. Gittim ve belsmi buldum keske kendimi kontrol edebilseydim de bastan vazgecseydim. Bak sen degerlisin once bunu kendine defalarca soyle. Kimse sana bu sekilde davranamaz ve bu muameleyi kendine layik gorme. Buyuk ihtimal biriyle haberini alacaksin ve gururun kirilacak sonra ben gibi bi sene su kk da kendin gibilerle agit yakacaksin. Bosver sen tekmeyi vur gec. Sana ilgi gosteren deger veren birini bul vakit kaybi zaman geciyor yas ilerliyor alternatiflere bak. Herkes herkese uygun acak diye bisey yok.

Çok güzel yazmışsınız.
Konu sahibi,
Onun hayatında biri olduğunu öğrenince, nişanlandığını, evlendiğini..
İnsan diyor ki kendine, vay be demek ki istediğinde doğru şekilde davranabiliyormuş, başkasını mutlu etmek istediğinde ediyormuş.
Niye benim için yapmadı diyorsun sonra, cevabı hep en baştan biliyoruz aslında.
İstemediği için.
Çok acı ama gerçek...
Sizin kıymetinizi bilecek biri için dua etseniz en azından kaybettiğiniz zamana değer.
Sadece zaman değil giden, yaşam enerjisi, mutluluk..

Yasin olmus 33 asla yadirgamiyorum ama zaman su misali akiyor.
Kendinizi bir bilinmeze atmissiniz ama 20 li yasla da olur bunlar ben çok erken evdendim die pismandim ama yas erdi kemale zaman acimasiz bence size ilgi gostemeyen biri için vakit harcamaya degmez yol verin aldatildinizi da iliski sirasinda ogrenmemis olursunuz varsa oyle bir durum umarim yoktur

Evet kizlar 7 aylik bir iliski yaşlarimiz ben 33 o 31 Sorun su ilgisiz bazen cok sicak bazen buz gibi vs vs Ben hep gurur yapiyorum yazmiyorum o yazsin o arasin falan filan sevmiyor beni tiriplerindeyim falan.Hayir ya ne bu duygularimi bastirmaktan sistim surekli birdan aldigim taktikleri uyguladim yok olmuyor ya ben seviyorum bu adami ne yapiyim biteceksede elimden geleni yapiyim ben sevgimi gosteriyim oyle bitsin yeni bir karar aldim hayatimda birisi var baskasina gonlum kaydi seni istemiyorum diyene kadar vazgecmiycem.Soyleyemez ilgisiz davranmaya devam ederse etsin kendisi bilir kendisine de soyleyecem yeter bu kadar gurur aliyorum ya ayaklar altina hayatimda bir erkek icinde aliyim sevmiyorum desin yuregi varsa o zaman bende yoluma bakiyim sevmiyorum seni yada hayatimda baskasi var diyene kadar vazgecmiyorum.
Evet çok haklısın dünyada başka erkek yok çünkü.Kadınlık gururu da neymiş öyle önemli olan bulunmaz hint kumaşı niteliğinde böyle adamlar.Kulu kölesi olmak lazım.
Erken ergenlik diye bir şey var da ileri yaşta ergenlik diye bişey var mı acaba?

Back
X