Hayatimda baskasi var diyene kadar vazgecmiycem bu adamdan

Huzunhuzunnn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2018
497
197
33
40
Evet kizlar 7 aylik bir iliski yaşlarimiz ben 33 o 31 Sorun su ilgisiz bazen cok sicak bazen buz gibi vs vs Ben hep gurur yapiyorum yazmiyorum o yazsin o arasin falan filan sevmiyor beni tiriplerindeyim falan.Hayir ya ne bu duygularimi bastirmaktan sistim surekli birdan aldigim taktikleri uyguladim yok olmuyor ya ben seviyorum bu adami ne yapiyim biteceksede elimden geleni yapiyim ben sevgimi gosteriyim oyle bitsin yeni bir karar aldim hayatimda birisi var baskasina gonlum kaydi seni istemiyorum diyene kadar vazgecmiycem.Soyleyemez ilgisiz davranmaya devam ederse etsin kendisi bilir kendisine de soyleyecem yeter bu kadar gurur aliyorum ya ayaklar altina hayatimda bir erkek icinde aliyim sevmiyorum desin yuregi varsa o zaman bende yoluma bakiyim sevmiyorum seni yada hayatimda baskasi var diyene kadar vazgecmiyorum.

Simdide aci cekiyorum
Peki ne gerek var ? Bırak hayatına bak karşına daha iyi birisi çıkacak.. Şimdi böyle peşinden gitmeye devam edersen yarın karşına daha iyisi cıktığında başını taşlara vuracaksın "Ahhh ben bunca zaman kendime neden eziyet çektirdim" diye.. Benden büyüksün ama görüyorum böyle olacağını.. Sana ilgisi yoksa umrunda da değilsen onun için sadece canı sıkıldıkça gelip canı sıkıldıkça giden birisi olarak kalacaksın.. Kendine bu eziyeti çektirmene gerek yok bence..

Evet kizlar 7 aylik bir iliski yaşlarimiz ben 33 o 31 Sorun su ilgisiz bazen cok sicak bazen buz gibi vs vs Ben hep gurur yapiyorum yazmiyorum o yazsin o arasin falan filan sevmiyor beni tiriplerindeyim falan.Hayir ya ne bu duygularimi bastirmaktan sistim surekli birdan aldigim taktikleri uyguladim yok olmuyor ya ben seviyorum bu adami ne yapiyim biteceksede elimden geleni yapiyim ben sevgimi gosteriyim oyle bitsin yeni bir karar aldim hayatimda birisi var baskasina gonlum kaydi seni istemiyorum diyene kadar vazgecmiycem.Soyleyemez ilgisiz davranmaya devam ederse etsin kendisi bilir kendisine de soyleyecem yeter bu kadar gurur aliyorum ya ayaklar altina hayatimda bir erkek icinde aliyim sevmiyorum desin yuregi varsa o zaman bende yoluma bakiyim sevmiyorum seni yada hayatimda baskasi var diyene kadar vazgecmiyorum.

Fazla da havalara sokma şu adamı bence. Usturuplu konuş evet zaten sevgısınden emin değilsen bu tek taraflı bir ilişkidir. Vazgecmıyorsan da eger birgün evlenırsen esim ilgisiz diye konular açma takıntı yapıyorsunuz sonra sonuc buralarda çare aramak.

7
Soyleyecek o zaman
Asla söylemezler hayatım. Benim böyle bi ex vardı. O zaman tabi cahilim anlayamamıştım tavırlarını. Sonra sevgilisiyle sosyal medyadan adamın resminin altındaki yorumlarda pişti olduk 😂😂😂 Emin ol hiç bir zaman gelip de sana başkası var demeyecek. Kendi yoluna bak. Yıllarından çalmasına neden izin veriyorsun ki.

Back
X