Hayatimda baskasi var diyene kadar vazgecmiycem bu adamdan

Keşke bu işin sonunda sana "ben seni sevmiyorum; basmasını seviyorum"dese.

Ama öyle demeyecek. Diyeceklerini tahmin etmek zor değil ama
Senin aklın kafandan çıkıp gitmiş. O sebeple sana ben açıkça yazayım:

"Ya arkadaş ne yapışık ne yılışık şeysin sen. Nefret geldi . Bu kadar zavallı olman seni aşık yapmaz. Ancak ezik büzük bir zavalli yapar. Gurur ve haysiyet denen şeyden hiç mi haberin yok. Söylemek istemedim diye yüzsüzlüğü iyice ele aldın. Lafın tamamını deliye derlermiş. Lakin sen ondan da anlamıyorsun "......

Diyecek. Ve fakat ben özet geçtim. O iyice konuyu acacak. Arkadaş ortamlarında ve sevgililerine bu konudan bahsedip gülecek.

Senin bu vaziyetinle kimse senisevmez.

Eşim bir keresinde demişti ki "biz erkekler zannedilenin aksine bir kişilik sahibi gururlu ve mağrur kadınlardan hoşlanıyoruz. Sen bana itaat etseydin bu beni mutlu etmezdi"

Çok üzgünüm senin icin. Kendim icinde gidip şükür namazları kılayım bari.

Kendınızı kandırmayın. İstemıyorsa davrabısından bellıdır illa is te mi yo rum mu demesi gerek. Sizi zorla sizin ilginiz dolayısıyla seven birini mesela nasıl isterdınız kı. Kirpiğimi kıpırdatmam.

Keşke bu işin sonunda sana "ben seni sevmiyorum; basmasını seviyorum"dese.

Ama öyle demeyecek. Diyeceklerini tahmin etmek zor değil ama
Senin aklın kafandan çıkıp gitmiş. O sebeple sana ben açıkça yazayım:

"Ya arkadaş ne yapışık ne yılışık şeysin sen. Nefret geldi . Bu kadar zavallı olman seni aşık yapmaz. Ancak ezik büzük bir zavalli yapar. Gurur ve haysiyet denen şeyden hiç mi haberin yok. Söylemek istemedim diye yüzsüzlüğü iyice ele aldın. Lafın tamamını deliye derlermiş. Lakin sen ondan da anlamıyorsun "......

Diyecek. Ve fakat ben özet geçtim. O iyice konuyu acacak. Arkadaş ortamlarında ve sevgililerine bu konudan bahsedip gülecek.

Senin bu vaziyetinle kimse senisevmez.

Eşim bir keresinde demişti ki "biz erkekler zannedilenin aksine bir kişilik sahibi gururlu ve mağrur kadınlardan hoşlanıyoruz. Sen bana itaat etseydin bu beni mutlu etmezdi"

Çok üzgünüm senin icin. Kendim icinde gidip şükür namazları kılayım bari.

Mesela hafif yazdığı bir kadınla arkadaş ortamında buluştuysa ve sen ararsan mesela gözleri devirip aman abi bu da yapıştı iyice kurtulamadım. Diyecek. Kıza çevresindekilere seni yapışkan gurursuz biri gibi anlatacak.
Başıma çok gelmiştir. Hep korkmuşumdur o aradığın insanım of abi bu da anlamadı gitti sapık gibi arıyor dalan diyecekler diye.

Evet kizlar 7 aylik bir iliski yaşlarimiz ben 33 o 31 Sorun su ilgisiz bazen cok sicak bazen buz gibi vs vs Ben hep gurur yapiyorum yazmiyorum o yazsin o arasin falan filan sevmiyor beni tiriplerindeyim falan.Hayir ya ne bu duygularimi bastirmaktan sistim surekli birdan aldigim taktikleri uyguladim yok olmuyor ya ben seviyorum bu adami ne yapiyim biteceksede elimden geleni yapiyim ben sevgimi gosteriyim oyle bitsin yeni bir karar aldim hayatimda birisi var baskasina gonlum kaydi seni istemiyorum diyene kadar vazgecmiycem.Soyleyemez ilgisiz davranmaya devam ederse etsin kendisi bilir kendisine de soyleyecem yeter bu kadar gurur aliyorum ya ayaklar altina hayatimda bir erkek icinde aliyim sevmiyorum desin yuregi varsa o zaman bende yoluma bakiyim sevmiyorum seni yada hayatimda baskasi var diyene kadar vazgecmiyorum.
Aferim böyle devam edin. Sizin hastalıklı takıntılı olduğunuzu düşünüp ışık hızıyla her fırsatta kaçsın

Halk egitim kurslarini dusundunuz mu?
Tekrar yazayim anlamadiniz sanirim
Halk egitim,gonullu vakif isleri veya derneklerde kendinize is edinin ki akliniz fikriniz bu adam olmasin..

Ayrica sizin bu yaptiklariniz takinti degil "hazmedememek"
Bu hazimsizliginizla saniyorsunuz ki adam zarar gorecek ,hayir!
Ne ekersen onu biceceksin ,zararini da misli misli "tek basina" cekeceksin..

Ya hu ben eşimi deli gibi sevmeme, karnımdaki bebeğin babası olmasına rağmen asla böyle gururumu ayaklar altına alamam. Siz nasıl 7 aydır birlikte olduğunuz biri için böyle yapabiliyorsunuz? Hayır bir de küçük değilsiniz 30 yaşındaymışsınız. Ne diyim tez elden Allah akıl fikir versin.

Evet kizlar 7 aylik bir iliski yaşlarimiz ben 33 o 31 Sorun su ilgisiz bazen cok sicak bazen buz gibi vs vs Ben hep gurur yapiyorum yazmiyorum o yazsin o arasin falan filan sevmiyor beni tiriplerindeyim falan.Hayir ya ne bu duygularimi bastirmaktan sistim surekli birdan aldigim taktikleri uyguladim yok olmuyor ya ben seviyorum bu adami ne yapiyim biteceksede elimden geleni yapiyim ben sevgimi gosteriyim oyle bitsin yeni bir karar aldim hayatimda birisi var baskasina gonlum kaydi seni istemiyorum diyene kadar vazgecmiycem.Soyleyemez ilgisiz davranmaya devam ederse etsin kendisi bilir kendisine de soyleyecem yeter bu kadar gurur aliyorum ya ayaklar altina hayatimda bir erkek icinde aliyim sevmiyorum desin yuregi varsa o zaman bende yoluma bakiyim sevmiyorum seni yada hayatimda baskasi var diyene kadar vazgecmiyorum.
Bir insanı kaybetmekten korktuğunuzu ona hissettirirseniz kaybettiniz demektir .Zorlamayin.Hemen hemen aynı yaştayız. Benim bu yaşıma kadar ilişkilerden tecrübe ettiğim birşey var sa o da şu.Her zaman kolay vazgeçen olun vazgeçilmez olmanın anahtarı budur 😉

Yaşınızı yazmamış olsaydınız ergenlik çağındaki biri yazmış derdim. Kaç yaşında insansınız uğraştığınız şeye bir bakın. Adam sizi sevmiyor, hayatında biri olsun ya da olmasın zerre sevmiyor sizi. Bunu bilmek yetmiyor mu size? Daha ne yapsın bu adam onu bırakmanız için?

yani en azından bana şunu yaptı, bunu yaptı diyip insanları şişirip 30 sayfa mesaj aldıktan sonra ama napiim seviyorum demek yerine baştan duruşunuzu koymuşsunuz. bu durumda bana size şans ve sabır dilemek düşer. kararınızı vermişsiniz doğruluğunu tartışmak bana düşmez. dilerim sonucu sizin için güzel olur. taktik kısmına gelirsek, naçizane tecrübem, gerçek sevgiyi bulduğunuzu taktiklere ihtiyaç duymadığınız an anlıyorsunuz. yani siz öyle hep olduğunuz siz gibi duruyorsunuz o da orada yanı başınızda oluyor. neyse ki burda bir kendini kandırma durumu yok, madem onunla olmayı seçiyorsunuz olun gitsin gittiği yere kadar amaaaan bi daha mı gelicez dünyaya..

ben bunu çok önceden denemiştim. Düşüncelerim aynı sizin gibiydi.

Elimden geleni yapayım, seni sevmiyorum , istemiyorum derse kafam rahat olur yoluma bakarım dedim.

Ne mi oldu ? aldattı beni. Hiçte öyle istemiyorum demedi. Köşede yedek gibi tuttu beni. Bu da bana ders oldu. İstenmediğim yerde artık kalmıyorum.

Siz, biz ne dersek diyelim doğru bildiğiniz gibi davranacaksınız. İçiniz nasıl rahat ediyorsa öyle yapın. Umarım sonu benim gibi hüsran bitmez.

Unutmayın aşk acısı öldürmüyor. Cesur olun.

Valla duymak istediklerini duyamayacaksın. Çünkü erkekler o konuda biraz ketum ve beceriksiz..
Ama şöyle söyleyeyim seni sevse afedersin g.tünden ayrılmazdı. Bence anla ve yoluna bak. Zaman değerli çünkü..

Sizin eski konunuzu da hatırlıyorum. Adam bile yüzünüze açıkça sevmiyorum istemiyorum demeyecek kadar size saygı duyuyor gerci pek saygi denemez ama siz kendinize saygı duymuyorsunuz. illa söylesin istiyorsunuz oysa zaten belli ediyor gayet açık görmek istemiyorsunuz. Emin olun söylese bile yine bişey değişmeyecek bunu duymakta sizi ondan koparmayacak çok belli 🙋🏼‍♀️

Neden istemiyorum desin ki cebinde tutmak varken? Enayilik olur. Siz onun ego tatmin aracı, oyuncağısınız. Ona sana her şey serbest mesajı verdikçe size hoyrat davranmaktan asla vazgeçmeyecektir.
Kimsenin ego tatmin aracı haline getirmeyin kendinizi. Bundan daha çok üzülemem sandıkça üzülebildiğinizi göreceksiniz. Hangi noktada güçlü durursanız o noktada tekrar kıymetli olursunuz, daha da iyisi kendinize saygınızı yeniden kazanırsınız.

Back
X