Ne var ki bunda sinirlenecek?Ayse komularina sinirlenmeden yorum yapayim diuorum olmuyor. Kendine hobi bul. Yas geciyor guzellik kalmiyor sonra cok uzulursun. Zamaninda guzeller guzeli halam minubusculerin gozdesiymis simdi dalga konusu o kadar soyleyeyimyapmayin bunu kendinize
nasıl bir hayat yaşamak istediğin senin tercihin bunu yagılamam beni de ilgilendirmez.Merhaba arkadaşlar.bugünlerde oldukça üzüldüğüm ve çok kafamı kurcalayan bir durum var.biliyorum birkaç beni sevmeyen üye av bulmuş aslan gibi neler neler yazacaklar, ne dalgalar geçecekler ama arada yine de empatik yaklaşabilecek sağduyu arkadaşlardan yorumlar bekliyorum.kişi engellemediğim için vurmayın artık öldüm diyeceğim yorumlar gelecek ama yapacak birşey yok artık.sorun şu ki 1 ay sonra 32 yaşına gireceğim.bana kalırsa hâlâ genç ve güzelim.öyle ki belli bir sure önce neredeyse hergün tanışmak için yazan biri olurdu.yeri geliyordu günde 4,5 kişi yazıyordu.ne kadar uygun ya da değil tartışılır ama kiminle görüşüp buluşacağımı şaşırıyordum.hatta çok ertelemek zorunda kaldığım için engellemek zorunda kaldığım kişiler oluyordu. Ne iltifatlar ne iltifatlar, aylarca hatta yıllarca usanmadan peşimde koşan kişiler vardı.son zamanlarda o kadar bıçak gibi kesildi ki.şu an devam eden ilişkilerim var ama eskisi gibi görkemli günlerimi düşündükçe için o kadar acıyor ki.acaba artık yaşım mı geçti falan diyorum.evet devam eden ilişkilerim var ama tamam kendimi garantiye almışım daha ne istiyorum da diyemiyorum o hareketli günlerden sonra.arada belki moralim bozuk olduğu için mi böyle oluyor falan diye kendimi toparlamaya çalışıyorum ama yok olmuyor.ne yapacağım böyle bilmem.artık alışmam hayata bakış açımı değiştirip başka şekilde tutunmaya çalışmam mı gerekiyor acaba? Çok üzülüyorum.aynı şeyleri düşünen yaşayan arkadaşlar oldu mu acaba?
inşallah.bazen diyorum acaba hâlâ genç kızlarla takılmaya çalışan Mehmet Ali Erbil gibi miyim?ama o kadar da büyük değilim ya.nasıl bir hayat yaşamak istediğin senin tercihin bunu yagılamam beni de ilgilendirmez.
Ama sana şunu söyleyeyim kabul etmek istemesende ruhun artık beni sal diyor sana.
Devam eden ilişkiler (?) yerine tek bir ilişki ile daha mutlu olacaksın.
Hem bedenin hem ruhun.
Yaşı gelen evlenip yuva kuruyor 20 yaşında ki yazmıyor o yüzden.Merhaba arkadaşlar.bugünlerde oldukça üzüldüğüm ve çok kafamı kurcalayan bir durum var.biliyorum birkaç beni sevmeyen üye av bulmuş aslan gibi neler neler yazacaklar, ne dalgalar geçecekler ama arada yine de empatik yaklaşabilecek sağduyu arkadaşlardan yorumlar bekliyorum.kişi engellemediğim için vurmayın artık öldüm diyeceğim yorumlar gelecek ama yapacak birşey yok artık.sorun şu ki 1 ay sonra 32 yaşına gireceğim.bana kalırsa hâlâ genç ve güzelim.öyle ki belli bir sure önce neredeyse hergün tanışmak için yazan biri olurdu.yeri geliyordu günde 4,5 kişi yazıyordu.ne kadar uygun ya da değil tartışılır ama kiminle görüşüp buluşacağımı şaşırıyordum.hatta çok ertelemek zorunda kaldığım için engellemek zorunda kaldığım kişiler oluyordu. Ne iltifatlar ne iltifatlar, aylarca hatta yıllarca usanmadan peşimde koşan kişiler vardı.son zamanlarda o kadar bıçak gibi kesildi ki.şu an devam eden ilişkilerim var ama eskisi gibi görkemli günlerimi düşündükçe için o kadar acıyor ki.acaba artık yaşım mı geçti falan diyorum.evet devam eden ilişkilerim var ama tamam kendimi garantiye almışım daha ne istiyorum da diyemiyorum o hareketli günlerden sonra.arada belki moralim bozuk olduğu için mi böyle oluyor falan diye kendimi toparlamaya çalışıyorum ama yok olmuyor.ne yapacağım böyle bilmem.artık alışmam hayata bakış açımı değiştirip başka şekilde tutunmaya çalışmam mı gerekiyor acaba? Çok üzülüyorum.aynı şeyleri düşünen yaşayan arkadaşlar oldu mu acaba?
Evet birden fazla kişiyle görüşüyorum.Devam eden ilişkiLERİM derken?
40-50-60 yaşına gelip tek kalınca kafana dank edecek. Asıl o zamandan kork.Evet birden fazla kişiyle görüşüyorum.
İnstagramda saten gecelikle eş ilanı veren seksi teyzelerden olur.40-50-60 yaşına gelip tek kalınca kafana dank edecek. Asıl o zamandan kork.
Bedeninize verdiğiniz yorgunluğu toparlayabilirsiniz ama ruhunuza verdiğiniz yorgunluk yıllar geçse de toparlanamazinşallah.bazen diyorum acaba hâlâ genç kızlarla takılmaya çalışan Mehmet Ali Erbil gibi miyim?ama o kadar da büyük değilim ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?