Hayatımda bir dönemin sonuna mı geldim?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Aysenimi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2022
12.313
12.971
248
31
Merhaba arkadaşlar.bugünlerde oldukça üzüldüğüm ve çok kafamı kurcalayan bir durum var.biliyorum birkaç beni sevmeyen üye av bulmuş aslan gibi neler neler yazacaklar, ne dalgalar geçecekler ama arada yine de empatik yaklaşabilecek sağduyu arkadaşlardan yorumlar bekliyorum.kişi engellemediğim için vurmayın artık öldüm diyeceğim yorumlar gelecek ama yapacak birşey yok artık.sorun şu ki 1 ay sonra 32 yaşına gireceğim.bana kalırsa hâlâ genç ve güzelim.öyle ki belli bir sure önce neredeyse hergün tanışmak için yazan biri olurdu.yeri geliyordu günde 4,5 kişi yazıyordu.ne kadar uygun ya da değil tartışılır ama kiminle görüşüp buluşacağımı şaşırıyordum.hatta çok ertelemek zorunda kaldığım için engellemek zorunda kaldığım kişiler oluyordu. Ne iltifatlar ne iltifatlar, aylarca hatta yıllarca usanmadan peşimde koşan kişiler vardı.son zamanlarda o kadar bıçak gibi kesildi ki.şu an devam eden ilişkilerim var ama eskisi gibi görkemli günlerimi düşündükçe için o kadar acıyor ki.acaba artık yaşım mı geçti falan diyorum.evet devam eden ilişkilerim var ama tamam kendimi garantiye almışım daha ne istiyorum da diyemiyorum o hareketli günlerden sonra.arada belki moralim bozuk olduğu için mi böyle oluyor falan diye kendimi toparlamaya çalışıyorum ama yok olmuyor.ne yapacağım böyle bilmem.artık alışmam hayata bakış açımı değiştirip başka şekilde tutunmaya çalışmam mı gerekiyor acaba? Çok üzülüyorum.aynı şeyleri düşünen yaşayan arkadaşlar oldu mu acaba?

Son düzenleme:
Ne var ki bunda sinirlenecek?

Normal değil mi ? Sizin arkanızdan da genç ve güzel bir nesil geliyor siz de yaşlanıyorsunuz. Sürekli aynı ilgi elbette olmayacak. Sizinle akran erkeklerle takıldığınızı düşündüğüm için artık onlar evlenme yoluna giriyordur. Gençsiniz güzelsiniz ama günün sonunda 35 e doğru gidiyorsunuz. Bu şimdi evlenmek ister çocuk ister uğraşılmaz diyen tayfa sizden uzaklaşacaktır. Ciddi düşünen erkek sayısında da düşüş var malum. Sürekli o tempo sizi doyumsuz birine dönüştürmüş olabilir.

nasıl bir hayat yaşamak istediğin senin tercihin bunu yagılamam beni de ilgilendirmez.

Ama sana şunu söyleyeyim kabul etmek istemesende ruhun artık beni sal diyor sana.

Devam eden ilişkiler (?) yerine tek bir ilişki ile daha mutlu olacaksın.
Hem bedenin hem ruhun.

inşallah.bazen diyorum acaba hâlâ genç kızlarla takılmaya çalışan Mehmet Ali Erbil gibi miyim?ama o kadar da büyük değilim ya.

Yaşı gelen evlenip yuva kuruyor 20 yaşında ki yazmıyor o yüzden.

Artık düzenli sabit bir ilişkin olsun evet yaş gidebilir en azından hayatında bir tek erkek olursa sonra neden yalnızım demezsin ve her zaman da peşinden koşan olmaz boşver olmasın da zaten tek kişi olsun hep olsun

inşallah.bazen diyorum acaba hâlâ genç kızlarla takılmaya çalışan Mehmet Ali Erbil gibi miyim?ama o kadar da büyük değilim ya.
Bedeninize verdiğiniz yorgunluğu toparlayabilirsiniz ama ruhunuza verdiğiniz yorgunluk yıllar geçse de toparlanamaz
Zaten hata vermeye başlamış artık ruhunuz
Bence çok acil terapi alın.

Artık yaş ilerliyor, 30lu yaşlar 20lik kızlara bakıyor. Bundan sonra size gelen evli dayılar vs olur. 4-5 ilişkin varsa yeter. 9-10 olmayıversin.

bunun bi sonu yok elbet bir gün bıkacaksın umarım kötü sonuçları olmaz senin için o ona söylüyor bu buna elden ele sana bu muameleyi yapmalarından nasıl rahatsız olmuyorsun anlamıyorum hiç mi kendini sevmiyorsun tek sorun çok beğenilmek birlikte olmak mı? SEVGİ eksikliğin mi var böyle şeylerle kapatmak için çırpınıyorsun kendi kendini çabuk eskiteceksin zararın gene sana kimseye değil.

Ferhans size kaç defa yazdım, her şeye sahip olamazsınız. Niye gömelim sizin hayatınız sizin kararlarınız. Ben açık fikirliyim; istismar, yasak aşk, kullanma kullanılma olmadığı sürece istediğiniz ilişkiyi yaşayın. Kim nasıl mutlu olursa öyle yapsın ama hem öyle hem böyle olmuyor. Hepimiz yaşlanıyoruz, hep genç kalmıyoruz. Çok eşli hayatın getirisi yalnızlık olur. Mesela o görüştüğünüz erkeklerin hepsi evlenecek, bazısı sevecek aşık olacak bazısı da evim ailem düzenim olsun diyip mantık evliliği yapacak. Ahlaksız olanlar karısı varken de sizinle görüşmek isteyecek.

Evlenmek zorunda da değilsiniz, ablam evlenmedi mesela ama sevgilisi var. Yani demek istediğim 4-5 parçaya bölünüp düzensiz yaşam düzensiz ilişkiler yerine sakin sabit, değer veren biriyle huzurlu bir ortama kimse hayır demez. Bedensel haz tek başına yetmiyor nihayet anladınız. Siz ilişkilerinizde hep aldıklarınızı görüyorsunuz ama verdikleriniz de var. Erkeklere fazla güvenmeyin, bende sorgusuz sualsiz bağlanmaksızın ilişki var bırakamazlar demeyin. Sonuçta aradıkları tek şey fiziksel ilişki.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…