K kufyesili Aktif Üye Pro Üye Anneler Kulübü 6 Ocak 2023 1.337 5.729 88 Dün 15:21 Konu Sahibi Konu Sahibi Aysenimi #101 Sana yazanlar analarının bulduğu helal süt emmiş kızlarla evlenip onların başını yaktılar o yüzden azalmıştır
Sana yazanlar analarının bulduğu helal süt emmiş kızlarla evlenip onların başını yaktılar o yüzden azalmıştır
Namutenahii "Direnenler yaşar" Kayıtlı Üye 13 Ekim 2016 3.723 6.616 158 Dün 15:21 Konu Sahibi Konu Sahibi Aysenimi #102 Cileklivanilinn .!.: 30 yaşımı geçtim evlenemedim diyenlere "daha çok gençsin cnm, bulursun birini" diyenler bu konuda yardırmış resmen. Bundan sonra sana evli dayılar yazar demişler. Bu ikiyüzlülük olmuyor mu? Genişletmek için tıkla... Konu sahibi evlenmek istemiyor ki. Aynı ilginin devam etmesini istiyor. Neden 3 5 tane sevgilim var, 8 10 tane olmalıydı diyor.
Cileklivanilinn .!.: 30 yaşımı geçtim evlenemedim diyenlere "daha çok gençsin cnm, bulursun birini" diyenler bu konuda yardırmış resmen. Bundan sonra sana evli dayılar yazar demişler. Bu ikiyüzlülük olmuyor mu? Genişletmek için tıkla... Konu sahibi evlenmek istemiyor ki. Aynı ilginin devam etmesini istiyor. Neden 3 5 tane sevgilim var, 8 10 tane olmalıydı diyor.
Mune Nirvana Yönetici Super Moderator 12 Temmuz 2006 58.237 222.600 1.223 53 Dün 15:26 Konu Sahibi Konu Sahibi Aysenimi #103 Aysenimi .!.: konuyu kapatmak istiyorum nasıl çağrı yapıyorduk? Genişletmek için tıkla... Konu içeriğinize gidip altındaki Şikayet Et butonuna basıyor, şikayet nedeni kısmına “konumu kapatmak istiyorum” yazıp gönderiyorsunuz.
Aysenimi .!.: konuyu kapatmak istiyorum nasıl çağrı yapıyorduk? Genişletmek için tıkla... Konu içeriğinize gidip altındaki Şikayet Et butonuna basıyor, şikayet nedeni kısmına “konumu kapatmak istiyorum” yazıp gönderiyorsunuz.