HAYATIMDA HERŞEY TERS GİDİYOR

mimsiar

Guru
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2013
4.028
4.353
333
Ankara
Arkadaşlar merhaba, yıllardır hayatımda yolunda giden hiçbir şey olmadı hep olumsuzluk, kısmetsizlik ve insanlarla olan ilişkilerimde hep yara alan taraf ben oldum. Nereye elimi atsam kurudu ben nerede hata yapıyorum acaba? Yani artık manevi yönüm zayıf bazı şeyleri ihmal ediyorum o yüzden mi başından kara bulutlar eksik olmuyor diye düşünüyorum, kimseye zarar vermedim kendi halinde yaşayan biriyim bu hayat bana eğer bir ceza ise yani düşünüyorum kimsenin ahını aldığımı sanmıyorum. Çevrenizde benim gibi olan insanlar var mı, dışardan bir gözle benim gibi insanların nerede hata yapıyor olduğunu gözlemlediniz mi, tavsiyelerinizle ihtiyacım var.

Olumsuz düşünceleri kafanızdan atmakla başlayın.Bir konu hakkında karar verirken önce olumlu yönlerimi yoksa olumsuz yönlerimi gelir aklınıza.Eğer olumsuza odaklı olursanız inanınki çekiyorsunuz üzerinize tecrübeyle sabit bu dediklerim.

Olumsuz düşünceleri kafanızdan atmakla başlayın.Bir konu hakkında karar verirken önce olumlu yönlerimi yoksa olumsuz yönlerimi gelir aklınıza.Eğer olumsuza odaklı olursanız inanınki çekiyorsunuz üzerinize tecrübeyle sabit bu dediklerim.
Aslında her zaman her olaya umutla başlıyorum herşey iyi olacak diyerek ama sonuç hep hüsran... E böyle oldukça artık umut etmekten de korkar oldum çünkü sonra canım daha çok yanıyor.

Arkadaşlar merhaba, yıllardır hayatımda yolunda giden hiçbir şey olmadı hep olumsuzluk, kısmetsizlik ve insanlarla olan ilişkilerimde hep yara alan taraf ben oldum. Nereye elimi atsam kurudu ben nerede hata yapıyorum acaba? Yani artık manevi yönüm zayıf bazı şeyleri ihmal ediyorum o yüzden mi başından kara bulutlar eksik olmuyor diye düşünüyorum, kimseye zarar vermedim kendi halinde yaşayan biriyim bu hayat bana eğer bir ceza ise yani düşünüyorum kimsenin ahını aldığımı sanmıyorum. Çevrenizde benim gibi olan insanlar var mı, dışardan bir gözle benim gibi insanların nerede hata yapıyor olduğunu gözlemlediniz mi, tavsiyelerinizle ihtiyacım var.
Ben de sizin gibiyim düşüncelerimizin hepsi aynı benim de hayatımda yolunda gitmeyen bir çok şey var Allah'ım ben ne zaman gerçek anlamda mutlu olucam ne zaman yüzüm gülecek artık diyorum
Şükürler olsun ki sağlığım yerinde tek tesellim bu

Aslında her zaman her olaya umutla başlıyorum herşey iyi olacak diyerek ama sonuç hep hüsran... E böyle oldukça artık umut etmekten de korkar oldum çünkü sonra canım daha çok yanıyor.
Bende çoğu zaman yaşadım bunları.Ben iş konusunda takıntılıyımdır.Olabilecek olumsuzlukları önceden düşünüp olmaması için tedbirli davranmaya çalışır iş arkadaşlarımı da uyarırım.Ama sanki inadına gelir yine beni bulur.Ya da o kadar uyarmama rağmen o hata biri tarafından illa yapılır.Hiç umursamayanlara,laylaylom çalışanlara hiç denk gelmez mesela.

Her halinie şükür edin sadece .
Bugune kadar hayatımda hersey ters gidiyo gibi gelirdi .
Öyle bir ders aldım ki . O derse bile şükür ettim ..

Elimiz ayağımız düzgün onu bile düşünüp şükür edelim .
Varsın arkadaşımızla kavga edelim , varsın işimziden çıkalım , varsıın eşimizden ayrılalım ..
Sağlımıx tamamsa sevdiklerimiz yaşıyorsa çok şükür .

Ne olursa olsun artık gülümsemeye devam ...

Ben de sizin gibiyim düşüncelerimizin hepsi aynı benim de hayatımda yolunda gitmeyen bir çok şey var Allah'ım ben ne zaman gerçek anlamda mutlu olucam ne zaman yüzüm gülecek artık diyorum
Şükürler olsun ki sağlığım yerinde tek tesellim bu
Hayattan soğuyorum artık inanın

Her halinie şükür edin sadece .
Bugune kadar hayatımda hersey ters gidiyo gibi gelirdi .
Öyle bir ders aldım ki . O derse bile şükür ettim ..

Elimiz ayağımız düzgün onu bile düşünüp şükür edelim .
Varsın arkadaşımızla kavga edelim , varsın işimziden çıkalım , varsıın eşimizden ayrılalım ..
Sağlımıx tamamsa sevdiklerimiz yaşıyorsa çok şükür .

Ne olursa olsun artık gülümsemeye devam ...
Haklısınız şükrediyorum yine de ama sabrımın tükendiğini hissediyorum artık

• Beğen
Reactions: H E
Bende çoğu zaman yaşadım bunları.Ben iş konusunda takıntılıyımdır.Olabilecek olumsuzlukları önceden düşünüp olmaması için tedbirli davranmaya çalışır iş arkadaşlarımı da uyarırım.Ama sanki inadına gelir yine beni bulur.Ya da o kadar uyarmama rağmen o hata biri tarafından illa yapılır.Hiç umursamayanlara,laylaylom çalışanlara hiç denk gelmez mesela.
Olumsuzlukları hesaba katmıyorum aslında, hatta olumsuzlukları düşünsem belki hiç adım atmayacağım ve böylece canım da yanmayacak, ben çok inanarak başlayıp olası olumsuzlukları gözardı edip sınrasında hüsrana uğruyorum hep.

Belkide siz yanlış yöne gidiyorsunuzdur. Olayları iyi değerlendirip kararlar alırsanız belki bahsettiğiniz olumsuzluklarıda yaşamazsınız.

Belkide siz yanlış yöne gidiyorsunuzdur. Olayları iyi değerlendirip kararlar alırsanız belki bahsettiğiniz olumsuzluklarıda yaşamazsınız.
Haklısınız belki de olmayacak bir işe fazla iyimser başlayıp sonucun olumsuz olabileceğini farketmiyorum , gerçekleri göremiyorum ya da görüp de kabullenemiyorum durumum belki de bundan ibaret

Çok teşekkür ederim ama artık umudum kalmadı
Öyle deme lütfen .
İnan hersey zamanla yoluna gidiyor .
Bundan 1 ay önce bebeğimi kaybettim . Hamileliğimi sonlandırmak zorunda kaldım .
O gün dedim tamam ben öldüm . Artık asla mutlu olamam yaşayamam dedim .
Ama şimdi gel gör sadece 1 ay geçti . Birtek akşam uyurken aklıma geliyor..

Sadece şuan problemın neyse onu düzeltmeye çalış ..
düzelmiyorsa o şeyi sonlandır..
işse işini değiştir .
Eşse mutlu değilsen onunla konus olmazsa boşan ..

Hayat kısa değerini bil ..
inan kimse seni senden iyi düşünmez ..

hayatımızda manevi hiç bir şey kalmadı..herşey maddiyat ve görsellik oldu...bu yüzdende hayatın tadı tuzu kalmadı..demekki siz hayatın gerisinde kalmışsınız, yani iyi birisiniz...

Öyle deme lütfen .
İnan hersey zamanla yoluna gidiyor .
Bundan 1 ay önce bebeğimi kaybettim . Hamileliğimi sonlandırmak zorunda kaldım .
O gün dedim tamam ben öldüm . Artık asla mutlu olamam yaşayamam dedim .
Ama şimdi gel gör sadece 1 ay geçti . Birtek akşam uyurken aklıma geliyor..

Sadece şuan problemın neyse onu düzeltmeye çalış ..
düzelmiyorsa o şeyi sonlandır..
işse işini değiştir .
Eşse mutlu değilsen onunla konus olmazsa boşan ..

Hayat kısa değerini bil ..
inan kimse seni senden iyi düşünmez ..
Bebeğinize çok üzüldüm Allah sabırlar versin size, yıllar önce boşandım, hayatıma doğru dürüst biri girmedi karşıma hep art niyetli erkekler çıktı, yaklaşık üç sene önce babamı kaybettim hala acısı taze, ailemden uzakta yaşıyorum çok özlüyorum, kimseye güvenin kalmadı ne derdimi ne acımı kimseyle paylaşamıyorum

hayatımızda manevi hiç bir şey kalmadı..herşey maddiyat ve görsellik oldu...bu yüzdende hayatın tadı tuzu kalmadı..demekki siz hayatın gerisinde kalmışsınız, yani iyi birisiniz...
Aslında inançlı biriyim ama yapmam gereken şeyleri (ibadet mesela) ihmal ediyorum hem de çok yanlış olduğunu bile bile, bu yüzden mi herşey ters gidiyor acaba

Aslında inançlı biriyim ama yapmam gereken şeyleri (ibadet mesela) ihmal ediyorum hem de çok yanlış olduğunu bile bile, bu yüzden mi herşey ters gidiyor acaba
sanmıyorum canım..bu hayatta, iyi insanların başına daha çok musibet gelir..ama şuda var hayatın yarısı cefa, yarısı sefa demişler
belkide sen cefa kısmınındasındır...

Back
X