Hayatimda hic boyle fal gormemistim

Dedikodu var seni izleyen gözler kabarmış.

Bilakis yakın olduğun insanlar çok yakın çıkmış gözlerini dikmişler sana. Kıskanılıyorsun galiba çevrende ?
Bilmiyorum elbet var ama bu kadae baloncuk hayra alamet degil gibi geldi zarar vericek derecedemiki 2 tane kalp cikmia onlar bile boyle

Üstte bir sürü göz, alt tarafında da ağzından bir sürü laf çıkacak bir adam çıkmış, eş, baba, sevgili VS. Olabilir. Bizde bazen kızlar la sallarız maksat keyif olsun
Gercekten korkmaya basladim guzel degilim zeki degilim mukemmel bi hayatimda yok sadece neden bilmiyorum dikkat cekiyorum herhalde goz degdircek benimi bulmuslar ya

Ayy be güzelim başka şeyler tak kafana böyle düşünüp düşünüp çağırma kötü şeyleri bakma fal hatta kahve içme böyle bir alışkanlığın varsa düşünüp düşünüp kuracakmış gibi bir halin var adı üstünde fala inanma

Kahvenizin köpüğüdür o, kalıyor öyle kenarlarda..

Gercekten korkmaya basladim guzel degilim zeki degilim mukemmel bi hayatimda yok sadece neden bilmiyorum dikkat cekiyorum herhalde goz degdircek benimi bulmuslar ya
Nazar denilen şey güzelliğe veya çirkinliği bakmıyor. Karşındaki kim olursa olsun sana verdiği enerjiye bağlı. Bu arada bin bir çaba ile uğraşıp yaptığın kahvenin köpüğü o korktuğun şey gayette güzel görünüyor.Afiyet olsun

Tesekkur ederim ama kopuksuzdu

Dogru

Sitede yasak degil mi boyle konu acmak.ben mi yanlis biliyorum.birazdan taslarlar seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…