hayatı uzaktan izliyorum aylardır evden çıkmıyorum

Doğu'dan beter derken :D siz Doğu'yu küçük bir köyden ibaret sanıyorsunuz galiba :D bi de üç nokta koymuş asjsjsj
Doguda yaşıyorum burada kadınların çalışması batidaki kadar normal karşılanmıyor kültürel olarak. Özel sektöru kastediyorum Malesef birçok doğu şehri büyük bir köy hala

Nerden nasıl baslasam bilmiyorum Ankarada yasıyorum 31 yasındayım bir cocuğum var yıllar önce bosandım ve ailemle yasıyorum calısmıyorum günümü cocuğumla ev isleriyle geciriyorum cocuguma ödev yaptırıyorum onu okula götürüp getiriyorum hayatımı tekdüze yasıyorum marketlere gidip geliyorum mahalle icinde yürüyüs yapıyorum aylardır evde durup uzak mesafede bir yere gitmiyorum bazen kız arkadaşlarımla görüşüyorum

Daha önce psikolojik destek almak icin psikiyatriye gittim hayatımı degistirmek istiyorum ama adım atamıyorum arkadaslarımın bir sorunu olsa hemen yardım etmek isterim onlara akıl veririm ama kendim icin bir sey yapmıyorum kendime deger vermiyorum güvenim zedelendi özgüvenim yok sürekli kendimi elestiriyorum kendime nasıl deger veririm özgüvenim nasıl artar neler yapabilirim bilmiyorum o yüzden konu acmak istedim

Hayatıma dair sikayet etmekten yoruldum artık sikayet eden değil yapıcı birisi olmak istiyorum
Sanki 31 yıldır hic dünyada degilmisim gibi kopuk yasıyorum cocukken sessiz biriydim kız arkadaslarıma cok bagımlıyım onlarla konuşmak bana iyi geliyor sevdiğim insanlardan ilgi görmek hoşuma gidiyor insanlar beni sevsin onaylasın istiyorum hep

yalnız kalmak beni korkutuyor ama aynı zamanda insanlardan kacıyorum uzaylı gibi hissediyorum kendimi bazen
Bu yaşıma geldim daha kendimi tamamen kesfedemedim

insanlar nasıl mutlu olur kendini nasıl geliştirir hayattan nasıl zevk alır bunu düşünüyorum kendimi durmadan sabote ediyor gibiyim
sizden öneri bekliyorum neler yapabilirim
Psikolojik destek almanızı öneririm.Depresyon olabilir. Depresyonda olan çoğu kişin yaşam kalitesi düşük oluyor. Kendiniz için değilse bile çocuğunuz için elinizden geleni yapmalısınız. Umarım bir ön önce her şey düzelir.💐💙

Bir de arkadaslık iliskileri ile ilgili biraz detaya inmek istiyorum
Cok fazla kız arkadasım yok sanal arkadaslık kuruyorum sosyal medyada geziniyorum bulunduğum sehirde 2 kız arkadasım var geri kalanı hep internetten tanısıp 2-3 sene boyunca konustugum kisiler

Terk edilme korkum var bir kız arkadasıma daha cok bagımlı gibi hissediyorum kendimi hatta bir ara aramız bozukken sürekli onu dusunuyordum acaba simdi ne yapıyor nasıldır beni düsünüyor mu diye cünkü onunla aramızdaki bag anne kız iliskisi gibiydi onunla konusmadigim zamanlarda kendimi eksik, bombos hissettim o yokken hayat cok anlamsız geliyordu bana cok üzülüyordum aramızın bozuk olmasına

İnsanların dusuncesini cok kafaya takıyorum arkadaslarım bana bir şeyler anlatır ben de onlara anlatırım
Sanki tek basima hicbir şey beceremem gibi hissediyorum tek olmak bana korkunc geliyor ama aynı zamanda kalabalıktan gürültüden bunalıyorum avmye falan gidince nefesim daralıyor çok fazla insan görmek bogucu geliyor bana

Sizoid bir durum oldugunu yazan labobster monsters siz psikolog ya da psikiyatrist misiniz acaba
Bu arada üyelik adınızı zor yazdım baka baka

Doguda yaşıyorum burada kadınların çalışması batidaki kadar normal karşılanmıyor kültürel olarak. Özel sektöru kastediyorum Malesef birçok doğu şehri büyük bir köy hala
Hangi doguymus o ,kadınların hala calismasini tuhaf karşılayan ?

Güzel dilekleriniz icin tesekkür ederim Ahuzar

Terk edilme korkum var bir kız arkadasıma daha cok bagımlı gibi hissediyorum kendimi hatta bir ara aramız bozukken sürekli onu dusunuyordum acaba simdi ne yapıyor nasıldır beni düsünüyor mu diye cünkü onunla aramızdaki bag anne kız iliskisi gibiydi onunla konusmadigim zamanlarda kendimi eksik, bombos hissettim o yokken hayat cok anlamsız geliyordu bana cok üzülüyordum aramızın bozuk olmasına
Aylardır evden çıkmadığınızı söylemişsiniz. Böyle bir boşlukta insan böyle şeyleri daha fazla kafaya takar, yaşadığı en küçük şeyleri bile defalarca düşünür ama tabi destek de almanız gerekiyor. Nelerden hoşlanırsanız, neler yapmayı seversiniz bunları düşünerek kendinize hobi - aktiviteler de edinmeniz gerekir. Tabi her şeyden önce eve kapanma işini çözün bu yaşlar geri gelmeyecek.

Haklısınız bu yaslar geri gelmeyecek bir daha dısarı cıkıp sosyallesmem gerek 5-6 ay belki daha fazla süre oldu bilmiyorum cünkü artık tarihleri karıstırıyorum en son ne zaman okul market mahalle disinda bir yere gittim hatırlamıyorum pek

kendimi daha fazla kesfetmek ve tanımak istiyorum öneriniz icin tesekkür ederim Stemina

Sosyal hizmetler okudum ama bu bölüm ile ilgili meslek yapmak istemiyorum daha önce markette calısmayı denedim ama olmadı bir ay sonra cıktım ilgi alanımın ne oldugunu bulmaya calısıyorum basarısız birisi olmaktan korkuyorum küçük düsmek rezil olmak da istemiyorum insanların hakkımda olumsuz seyler söylemesi beni hemen etkiliyor çok hassas birisiyim
Zaten herkes konuşuyordur zaten başarısız olmuşsunuz daha ne olabilir ki? Erkek kardeşe niye parazit oluyorsunuz. 3 4 yıldır işe girmiş olman lazımdı bu çocuğun ihtiyaçları kimde

Haklısınız bu yaslar geri gelmeyecek bir daha dısarı cıkıp sosyallesmem gerek 5-6 ay belki daha fazla süre oldu bilmiyorum cünkü artık tarihleri karıstırıyorum en son ne zaman okul market mahalle disinda bir yere gittim hatırlamıyorum pek

kendimi daha fazla kesfetmek ve tanımak istiyorum öneriniz icin tesekkür ederim Stemina
Kilolu musun

Bir de arkadaslık iliskileri ile ilgili biraz detaya inmek istiyorum
Cok fazla kız arkadasım yok sanal arkadaslık kuruyorum sosyal medyada geziniyorum bulunduğum sehirde 2 kız arkadasım var geri kalanı hep internetten tanısıp 2-3 sene boyunca konustugum kisiler

İnsanların dusuncesini cok kafaya takıyorum arkadaslarım bana bir şeyler anlatır ben de onlara anlatırım
Sanki tek basima hicbir şey beceremem gibi hissediyorum tek olmak bana korkunc geliyor ama aynı zamanda kalabalıktan gürültüden bunalıyorum avmye falan gidince nefesim daralıyor çok fazla insan görmek bogucu geliyor bana
Çocuğun babası nerede? Neden ayrılmıştınız?

Hayır kilolu değilim normal bir kilodayım gisla

Cocugumun ihtiyaclarini babam ve kardesim karsiliyor cok haklısınız cok önceden calismam gerekirdi ama nasıl bir iste calismaliyim yapabilir miyim becerir miyim patron ve diger calisanlarla anlasabilir miyim diye düsünüyorum kendimi yetersiz beceriksiz ve aptal gibi hissediyorum

Anlasamadık ve ayrıldık yıllar önce bosandık eski esimle gorusmuyoruz o baskasıyla evlendi gitti

Hayır kilolu değilim normal bir kilodayım gisla

Cocugumun ihtiyaclarini babam ve kardesim karsiliyor cok haklısınız cok önceden calismam gerekirdi ama nasıl bir iste calismaliyim yapabilir miyim becerir miyim patron ve diger calisanlarla anlasabilir miyim diye düsünüyorum kendimi yetersiz beceriksiz ve aptal gibi hissediyorum
Kardeş evli mi?

Ailem bu konuda bir sey demiyor cocugumla bana sahip cıktılar
Cocugum konuskandır arkadasları var okulda oynuyorlar
Cocugumun arkadadaslarının annesi ile aram fena degil ama sohbetleri beni pek sarmıyor onlara selam veriyorum ayaküstü öyle konusuruz

Çok güzel bı bölümden mezun olmuşsunuz bence bı süre işinizi yapın huzurevlerine başvurabilirsiniz hem para kazanır hem dış dünyaya açılır hem de insanlara yardım etme duygusuyla kendinizi iyi hissedersiniz yaşınız çok genç maddi yeterliliginiz olsa dahi çalışmamak hata

Back
X