Aileniz varlıklı değil, olsa size ayrı ev açarlardı. Baba çalışıyor erkek kardeş çalışıyor size ve oğlunuza bakıyor. Kardeşiniz ömür boyu size mi bakacak, evlenip kendi ailesini kurmayacak mı? Yarın evlenmek istese birikimi var mı köşede, bu şartlarda onunla hangi kız evlenmek ister? Siz genç yaşta evde otururken babanız her gün işe gidiyor. Adamın yaşlandım yoruldum emekliliğimi yaşayayım deme hakkı da yok. Boşanmak kötü bir şey değil hatta hayat kalitesi için bazen şart. Kimse niye boşandınız demiyor. Ama madem dünyaya bir çocuk getirdiniz ve anne olmak istediniz, onun sorumluluğunu alın. Yazık acıdım adama, sizin çocuk lise üniversite iş bulma diye diye kardeşinizin hayatını alacaksınız elinden.
O iş olmaz bu iş olmaz, patron ne der, iş ortamında rahatsız olur muyum... Bunları söyleme lüksünüz var mı? Çocuğunuz hep çocuk kalmayacak, büyüdükçe okul masrafları artacak. Ergen genç olacak, siz mi vereceksiniz dayısından dedesinden mi isteyecek? Eski eşle bile sağlıklı iletişim kurmamışsınız, niye? Nafaka ödemiyor mu çocuk için? Çocuğa yasal olarak bakması ve masraflarını karşılaması gereken adama dava açın ödesin nafakayı. Evlendi gitti ne demek, yer altında mı yaşıyor da izi bulunmuyor?