Seni cok iyi anliyorum.
Kesinlikle evle insanlar arasinda bir bag olusuyor.
İlk gordugun an ya isiniyorsun yada isinmiyorsun sanki arkadas gibi
Bizimde ilk evimize isinamamis benimsememistim
İki yil oturduk esim uzulmeme ve baskilarima dayanamadi tasindik
Umarim iyi bir cozum bulursun
15 sene Beylikduzun'de oturduk biz de ,ondan sonra Beykent'e tasindik.Beylikduzu'nun neresin de oturdugunuzun cok onemi var bence.
bende kooocaman bir ev istiyorum ferah ferah ne güzel olur:) küçük evde temizlik bile zor.yada evde sürekli bir yerlere çarpıosun.bence semtte önemli ama ev daha öneli.evde daha çok zaman geçiriliyor.canınız gezmek istediğinde binin arabaya,otobüse istediğiniz yere gidin.bunun için canınızı sıkmayın.büyükşehirdesiniz nasıl olsa.
şimdi üç kişisiniz kızınız henüz çok küçük ve bebeğiniz daha doğmamış bile. demek istediğim çocuklar ortaya çıkmaya başladıklarında inanın büyük evin daha avantajlı olduğunu anlayacaksınız. çocuklarınızın her birinin birer odası olacak. bu imkanı onlara sağlayabilmek güzel birşey. bir de şimdi yapı marketlerde o kadar güzel şeyler satılıyor ki, uygun fiyata tablolar duvar stickerları, küçücük rengarenk binbir ayrıntılar. evli olsam bi evim olsa çıkamam heralde oralardan. küçük dokunuşlarla kendinize özel yapabilirsiniz evinizi. kiracı olduğunuzz için köklü değişikliklere ağır mobilyalara gerek yok. rengarenk yastıklar mesela, mesela puflar bu sene çok moda.bunun gibi şeylerle evinizi sıcak hale getirebilirsiniz. uzaklık konusu evet biraz düşündürecek bir konu. amaaan ailecek sağlığınız yerinde olsun yeterli
Canım haklısın merkezi biryerden taşınmışsın şuan zorluk çekmen normal. Seni bence sıkan sadece ev değil taşındıgın muhitide yabancılıyosun haliyle. Zamanla alışırsın mutlaka ama madem kiradan kiraya gittiniz keşke hiç taşınmasaydınız canım. Hani ev alıp taşınmış olsaydınız sende benimserdin. Ev ne kadar büyükse işide büyük oluyor bence kutu gibi evi temizlemekde daha pratik oluyor insanın işi çabuk bitiyor. Küçük evi kışın ısıtmakda daha kolay büyük evi ısıtmakda bir dert.
Bende küçük ev sevenlerdenim, kendimde küçücüğüm ki
Yeniden taşınmanız mümkün değil mi ? Şimdi zor olur da yaza doğru taşınabilirsiniz..
Evin büyük olması problem değil de çevre daha büyük sorun gibi.. Sizin alışkanlıklarınızın dışında tamamen..
bende Ankaradan Batmana geldim burda evler kocaman bi temizliğe girişiyorum 8-10 saatte bitmiyo, eşim görevde oluyo her zaman yardımcı olamıyo bana, gezecek pek bi yer yok, yürüyüş yapmak istiyorum adam akıllı park yok offfffffff
ben bide her gittiğim evde atmosferi inceleyen sıcaklığı hisseden hisedemediğim evle ilgili soğukluk hisseden biriyimdir
her evin bi kültürü vardır havası kokusu vardır bu ev ofis gibi geliyo arkadaşlarında dediği gibi tablo alıcam duvarlar dolar biraz ,bide halıları çokğaltırsam biraz daha iyi olur
bu tarz bi durum yaşayan varmı alışılıyo mu zamanla merak ediyorum çok canım sıkılıyo bu duruma umarım yazarsınız kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?