Yuvayı dişi kuş yapar lafını duymuş muydunuz?
Pişmanlıkları bir kenara bırakın. Artık kafaya takmayın. Evinizi güzelleştirmeye bakın. Ev ve dekorasyon konusunda burdaki kadınlardan pek çok şey öğrenebilirsiniz. Bunun için özel bir forum bölümü bile var.
Ayrıca, kızmayın ama, ben olsam kızımın "evimiz iğrenç" dengi cümleler kurmasına müsaade etmezdim. Şımarıklık olarak görürdüm bunu.
canım seni çok iyi anlıyorum oturduğun semtleri biliyorum.ama sen taşınmışsın artık sonuçta alışmaya çalış.çok sosyal bi yer olmasa da gene de gidebileceğin yerler var yakın mesafede içini karartma bence
bu tarz bi durum yaşayan varmı alışılıyo mu zamanla merak ediyorum çok canım sıkılıyo bu duruma umarım yazarsınız kızlar
geri diger tarafa tasınma gıbı bı ımkanınız yoksa eger alışmaya calısın. kiramı bu evınızde.
bende hayatta küçük ev sevmem mesela 140 metrekare evım. cift balkon han gıbı, bende dıyorum 4 odalı olsa daha güzel olurdu
eşim delirdinmi ya kendıne iş arıyosun diyo
kendi evinizse eger güzel uyumlu eşyalar alın kendınıze sevdırecek bıseyler yapın
canım bi de kendimeden örnek göstererek şöyle söyliyim ki için rahatlasın.
ben 24 yaşındayım ve 21 sene bakırköy de oturdum.evlendim başka bir şehire ve inan en azınan beylikdüzü gibi bi yer olmasını şu an o kadar çook isterdim ki.oturduğum yer hem küçük 12000 nüfuslu bi yer hem de evim semte uzak.minibüste yok bu arada bizim oraya.yürüyerek 20 dk da çarşıya iniyorum.ama çarşı desen gezecek bir yer yok.bi iki mağaza var,market falan var ama şöyle çocuğumu alıyım geziyim diyemezsin heleki kışın hiç diyemezsin çünkü heryer çamur içinde.ben 2 senedir oturuyorum burada ve gene de alıştım umarım için rahatlamıştır
Bak canım 150 metre kare yerine 80 m2 lik bir ev alın kira öcer gibi kredisini ödeyin,hem yeni eşya masrafı olmaz hem sizin olur!
ah canım ya zor ama yavaş yavaş alışmana sevindim darısı bana ya of
dimi insan çocuğunu alıp bi yerlere çıkmak istiyo
ben bide ikinciyi bekliyorum o gelince hepten eve bağlancam allah yardımcımız olsun gönlümüze göre evlerimiz olsun inşallah
Tam olarak neredesiniz ? Adakent, Beykent vs ?
Beylikdüzü Beykent'te dediğiniz gb bir evde oturdum kocamandı ve biz hiç alışamadık. Ama ocak ayında Adakent'e taşındık, daha küçük bir eve, şartlar uygun olduğunda biz de Bahçeşehir taraflarına taşınma niyetindeyiz...
Ben teyzemden biliyorum alışılmayınca alışılmıyor.
Teyzem yıllardır evlenene kadar Ankarada oturdu.
Evlenince de Ankaraya 1 saat uzaklıkta bir yerde oturmaya başladılar.Bir türlü ısınamadılar oraya sevemediler.
1 yıla kalmadan tekrar Ankaraya kendi bekarlığını geçirdiği semte gelmişti.
Kaç yıl oldu geleli şimdi keyfi yerinde.
Alışmak insandan insana değişir ama sevilmeyince de sevilmiyor açıkcası.
Allah kolaylık versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?