zamanla alışırsın bence
eğer eviniz kiraysa eski yerinize tekrar dönebilirsiniz ama buraya da alışırsınız
2 seneyi bulur bitmesi bekarken almış zamanında eşim. arkadaşların dediği gibi sakin ve temiz yerler site hayatı komşuluk olduğu zaman apartman dan daha iyi en azından herkes kuralları biliyo kimseyle yüz göz olmuyosun yok halı çırpma yok çöp koyma yok merdiven silme vs... bende eve bişeyler alıp güzelleştirip alışmaya çalıştım ama kimse gelip gitmiyoki aldığım şeylere kendim bakıp duruyorum uzaklık tek sorun benim için semt değil.annemlere gitmek 2 saat dönüş 2 saat birine oturmaya gidemiyorum çat kapı gelenim yok otobüsler çift bilet alıyor ve yarım otobüs tıklım tıklım metrobüse ulaşmam zaten 35 dk yani ben napim sen söyle(
neyseki eltinler yakınmış benim eltimde buralara gelmek istiyo benim gibi bilmediği için bişey diyemedim ama gelse bana komşu olur
yok ayol :))) benım eltılerım değil :)
o iki komsum elti :)))
beraber gıdıpgelıyorlar heryere :))
alışırsın sende zamanla, Rabbim ağız tadı versın, huzur mutluluk varsa gerısı boş.
çok guzel gunlerınız gecer ınsallah bu evde. ikinci bebegın orda dogcak onu düşün :)
bende b.çekmeceye geldim aynen site hayatına.. borcumuz bitsin bende taşınmak istiyorum sen yine iyi en azından metrobüse yakınsın yeni bir avm de açıldı oraya benim oturduğum yere akşam 9 dan sonra araç yok yaa
Konu başlığını görünce,kayınvalideye yakın taşındınız sandım :)
Asıl sorun evin büyüklüğü değil,semte alışamamak sanırım.
Yoksa 150 m2 çok büyük bir ev değil.
Kızın küçükmüş,o yaşlarda büyük değişiklikler tepkiyle karşılanabilir.Ama çabuk unuturlar.
Ben olsam,madem odası büyük,kızıma küçük okul sıralarından,oyun çadırı,ayaklı kara tahta gibi büyük boyutlu oyuncaklar alırdım.
Hem evde güzel oyalanır hem de odasını daha çok sever.
Ses yankılanıyor demişsin.Yerler ve duvarlar boşsa yankılanır.Halı ve tablolarla bu sorun çözülür ve ev daha sıcak hale döner.
Komşular konusunda birşey diyemem,sitelerde ve büyük semtlerde durum çoğunlukla aynı.
Ancak gezmek konusunu çözebilirsiniz.Her gün çıkmak yerine haftada 1-2 taksi çağırıp yakınlardaki park veya avm lere gidebilirsiniz.
ankrada cadde üzerinde 90m2 de otururken tepede bi semtten 285 m2 ev aldık 1 sene önce herşeye uzağım en yakın market 15dk yürüyerek ama hiç pişman olmadım buraya geldiğim için sevmekle alakalı ben eve duraktan yürürken çok zorlanıyorum 2buçuk yaşında kızım var onunla beraber ama eve girince ohhh diyorum çok seviyorum eğer sende taşınabileceksen boşuna alışmaya çalışma ama yok gidemem diyorsan sevmeye çalış sevmiyorum dedikce evden soğursun.....
konu sahibi arkadaşada bi kaç bişey demek istiryorumm beylikdüzünüde bahçeli evleride biliyorum . bana şimdi taşınmam gerekse istanbula beylikdüzü derim evler daha yeni temiz site daha düzenli çocukla için park bahçe var .evden çıktımı direk cadde arabalar trafik egzos kokusu kalabalık insanlar nerdeyse üstüne üstüne yürüyo bunlardan daha uzak b. düzü ya ben sakinliğe alıştım istanbula çok sık geliyoruz 3 yaşında oğlum 11 yaşında kızım var annem avcılarda görümcem bahçeli evlerde ikisinede gittiğimde ufağın eline sıkı sıkı yapışıyorum koca kızında elini bile tutuyorum tercih meselesi tabi alışırsın gibi geliyor bana ..
Beylikdüzü'ne ilk taşındığımda aynı senin hissettiklerini hissettim, hele işe gidip gelmek ölüm oldu. Ama şimdi öyle bir alıştım ki, eski yaşadığım yere para verseler dönmem. Evini sıcak hale getirmek için ufak dekorasyon hileleri yapabilirsin, ayrıca Beylikdüzü bence çocuklar için çok ideal, çünkü geniş alanı çok. Biraz zaman ver kendine, alışırsın inan
yani evet sakinliğe alışkın olamak sevmek başka bişey ama b.evlerde bahçeli nizam bi evdeydim çarşı pazar herşey elinin altında şuan bi iğne almak için bile otobüse minibüse ihtiyacımız var o kötü. teşekkürler..
benimki şu an ki durumumda aynen öyle iki sene evel geldiğimde burda sadece bir market bir kırtasiye vardı . her ihtiyaca merkeze giderdik sadece 20 bloklu bir siteydik şimdi üç tane site inşaatı başladı hepsinin altı dükkan daha daireler bitmeden a101 e verdielr dükkanlardan birini daha da gelişcek inş. ben orda migros alışveriş merkezinde çalışmıştım . o tarafta her şey rahatlıkla bulunuyordu ve market servisleri her saat başı geçerdi sokaklardan .. benim bütün akrabalarım istanbulda çoğu da beylikdüzüne kaçtı merterden bakırköyden eğer eve alışamadıysan araştır başka ev bak daha merkezi daha ufakbence en çok kızın için araştır eğer oralarda kalmayı düşünüyorsan okula yakın parka bahçeye yakın yerlerden araştır derim ben .
Biz de şuan 200metrekarelik bir evde oturuyoruzŞimdiki aklım olsa, buraya taşınmamak için deli gibi ısrar ederdim babama. Temizliği çok zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?