leonellacim gecmis olsunnn gecer INSALLAH kalici degildir merak etme..
yengem kulak ameliyatindan sonra olmustu iyilesti sonra,
birde ismail yk yi bilirsin oda olmustu zamaninda ondada kalmadi hic iz..
canım seni çok fazla tanımıyorum fakat elektriğin çok güzel enerjin de öle yorumlarını çok gördüm çok güzel seler yazıyorsun insanlara sevdim seni uslubunu da. böyle anlarda ümitsizliğe kapılmamalsın kötü seleri cekme bol bol olumlamalar yap senin için bir dua buldum bende senin için okuyacagım dilerim saglıgına kavusursun digerim bu durum tekrarlamaz tüm güzel enerjimi sana yolluyorum nolur moralını bozma kendinide üzme
.
leonela cnm benım cok ama cok gecmıs olsun .
ama sakın karamsar dusunup umudunu yıtırme .
cunku bıldıgım kadarıyla yuz felcı kalıcı bı hastalık degıldır .
hatta hemen hemen herkes cok stres yaptıgında gecırebılıyormus
bu hastalıgı ,ama kalıcı degılmıs .senın ıcın dua edıcem cnm
en kısa zamanda ınsallah ıyılesırsın guzel haberlerını alırız .
allah yardımcın olsun canımumarım en kısa zamanda atlatırsın bu durumu.
Teşekkür ediyorum canım. İnşallah :)
Merhaba herkese... Öncelikle, keyfim yok. Samimi kelimelerle yazamıyorum affola.
3-4 gündür kulak arkamda ağrı vardı. Şimdi boğazım ağrıyor.
Dün gece fark ettim ki, ıslık çalamıyorum. Bu hastalığı 5 yıl önce de geçirmiştim 16 yaşında.
MR çekildi bugün. Yüz sinirlerinden kaynaklanan yüz felci varmış, bir de beyinle alakalı varmış.
Benim gözüm kapanıyor, ama tam kapanmıyor. Gözlerimi yummaya çalışırken, solumu tam yumamıyorum mesela.
Ya dişlerimi sıkıp gösterince, dudağımın sol tarafı az hareketli.
5 yıl öncekinde, gözümü hiç kapayamıyordum.
Ağzımda yemeği tutamıyordum bile. Ve ağzım gülerken aşırı kayıyordu.
Bu sefer eskisi gibi çok belli değil.
Ama ben , moral olarak değişik bir haldeyim.
Yarın MR sonuçları ile her şey anlaşılcak.
O kadar geleceğe gittim ki , ya böyle kalırsa yüzüm ve beni asla kimse beğenmez, evlenemezsem, anne olamazsam, iş hayatımı etkilerse vs vs...
Ve asla fotoğraf çekilemezsem bir daha hayatım boyunca. Her zaman yarım kalmak istemiyorum. kötüyüm.
Sadece kötüyüm desem, anlar mısınız ?
Dualarınıza ihtiyacım var.
Merhaba herkese... Öncelikle, keyfim yok. Samimi kelimelerle yazamıyorum affola.
Dün gece fark ettim ki, ıslık çalamıyorum. Bu hastalığı 5 yıl önce de geçirmiştim 16 yaşında.
MR çekildi bugün. Yüz sinirlerinden kaynaklanan yüz felci varmış, bir de beyinle alakalı varmış.
Benim gözüm kapanıyor, ama tam kapanmıyor. Gözlerimi yummaya çalışırken, solumu tam yumamıyorum mesela.
O kadar geleceğe gittim ki , ya böyle kalırsa yüzüm ve beni asla kimse beğenmez, evlenemezsem, anne olamazsam, iş hayatımı etkilerse vs vs...
Ve asla fotoğraf çekilemezsem bir daha hayatım boyunca. Her zaman yarım kalmak istemiyorum. kötüyüm.
Dualarınıza ihtiyacım var.[/QUOTE
Çok geçmiş olsun.
Allah yar ve yardımcınız olsun.
Bu kadar negatif düşünmeyin ne olur. İçinizi ferah tutun. Kansere bile çare var artık. Vardır bir çaresi, çıkış yolu.
canım çok geçmiş olsun nasılsın iyi olabildinmiMerhaba herkese... Öncelikle, keyfim yok. Samimi kelimelerle yazamıyorum affola.
Dualarınıza ihtiyacım var.
eski konu hortlamış canım.ben de korkmuştumSorcha çok geçmiş olsun tatlım,umarım bir an önce iyileşir eski sağlığına kavuşursun.
eski konu hortlamış canım.ben de korkmuştum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?