- 19 Aralık 2011
- 1.742
- 34
- 113
- 33
- Konu Sahibi hayallperestt
-
İleride ne olucağı belli olmadan iyice ilerlemeden bence kisti aldırın şansa bırakmayın sağlığınızı düşünün.:26:
İz kalma ihtimali nedir acaba veya hani azcık kaldı diyelim çok kalma ihtimalide
var mı bir bilginiz var mı hani etrafınızda olan birinden falan
İz kalma ihtimali nedir acaba veya hani azcık kaldı diyelim çok kalma ihtimalide
var mı bir bilginiz var mı hani etrafınızda olan birinden falan
Bilgim yok ama Allah korusun ileride iz kalması kanser olmanızdan iyidir.
Ben oldum çocukluğumda boğazımdan, güya estetik dikişti.
İz kaldı mı evet bariz şekilde kaldı ama o zamanın teknolojisiyle bu zamanın bambaşka.
Kalsa bile belli belirsiz bir şey olur sizinki.
üzerineestetik dikiş atsınlar o zaman en aza indirgenir
İz olayını yanağımda biraz sorun ediyorum yoksa sırtımda kalması o kadar önemli değil
İnş dediğiniz gibi olur..
Şöyle söyleyeyim, hadi diyelim gerçekten iz kaldı.
Ama düşündüğünüz gibi bir çizgi değil bu dikiş izi.
Çok kolay bir şekilde fondotenle gizlenebilecek şekilde oluyor.
Kendi teninizden daha açık renkte belirsiz bir hat olarak düşünün, en fazla 1.5 cm olur o da.
Yani en kötü ihtimalde bile kafanıza takacağınız, başkalarının farkedeceği bir şey olmayacaktır emin olun.
Şimdiden çok geçmiş olsun, stres yapmayın, vücudunuzun gereksiz şeylerden temizleneceğini düşünerek rahatlayın.
Tabi ki orasını düşünürsek kesinlikle daha iyidir, hem yanağımdakini
hem sırtımdakini aldırmam gerek çok korkuyorum ilk defa bişeyden
ameliyat olacağımdan kaynaklanıyor bu sanırım
Kistin kansere dönüşebileceğini,yani kesin değilmiş ama bir ihtimal sadece tabi dönüşmeme
ihtimalide varmış netten okudum doğrumu acaba bununla ilgili bilgisi olan var mı ?
Önceden kremle iyileşmiş ama kist daha çok büyümüş verilen antiyobitik geçirse bile mutlaka aldırmanız gerekiyor yine tekrarlayabilir.
Ameliyat korkusu, iz korkusunu bir kenara bırakın iyi bir doktora aldırırsanız iz kalacağını sanmıyorum iyice araştırın doktorları sağlığınıza kavuşursunuz inşallah.
Her kistin çeşidi farklı oluyor, dediğiniz gibi yağ bezesi olanlar, iyi huylu olanlar, başka sebeplerden olanlar vs vs.
Benimki kılcal damar tıkanıklığından kaynaklanan bir iltihabın yayılmasıyla oluşmuştu.(doktorun söylediği en anlayabildiğim dilden olan)
Tabi tıbbi bilgi lazım böyle şeyleri söyleyebilmek için, öyle her okuduğunuza inanmayın.
Ne güzel aldıracaksınız zaten, hiç ne olur ne olmaz diye düşünmeyin.
Kist ya da lipom, ki büyüdüğüne göre kist büyük ihtimalle. Kanser riski çok az. Ayrıca ameliyat değil bu lokal anestezi ile 3 dakikada alınır, korkmayın estetik dikişle de minimum iz kalır. Korkmayın, gecmis olsun.
Tabi ki hepsi farklıdır, ayrıca bide uzman tv doktorundan dinledim nette
oda dönüşme ihtimalininde dönüşmeme ihtimalininde olduğunu söyledi..
Benim kolumda var şuan, inatla aldırmıyorum da onunla ilgilenmiyorum da.
Hatta konunuzu okuyunca aklıma geldi desem yeridir, doktor tehlikeli olmadığını istersem alabileceğini söylemişti.
Hiç ellettirmedim tekrar.
Size alınmasının iyi olunacağı söylenmiş, dediğiniz gibi belki ihtimali olan bir şeydir.
En güzeli ve mantıklısı 10 dakikada hallolacak bir operasyon geçirmek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?