siilinirken nasıl silindin kı oyle ,ama ufak bır zırtılma ,zedeleneme ıse bırsey olmamıstır merak etme
canım sılınırken derken
nasıl oldu bıraz acılayabılırmısın
yanlıs anlama yardımcı olmak adına soruyorum,cevap vermeyebılırsın
ama bu kadar kendını harab etme belkı dusundugun gıbı degıldır...
ayrıca hayatta daha önemlı seyler var ne demek ölmek ıstıyorum...
hele bır sakın ol once...
olan la ölene çare yok bılırsın...ilerıyı dusun...
canım anotomik yapısını bilmediğin için kendince inceleyip korkmuşsun.o kısım vajinanın duvarları yapısı yani.kızlık zarı çok geride,açıp baktığında göremezsin.cnm sertce sildim ama bana biri dediki büyük dudakları ayırdıgında görünüomuss kzlk zarı bnde actm baktm 2 3 tane centik gibi bişi vardı yani ayrılıolrdu birbirinden fkt dktr da derinde kızlıgın dedi.. vajinanın içindeki o gördügüm et parcasımı kzlk deilse o ne offff
[FONT=Helvetica, Arial][FONT=Arial, Helvetica]ıyıde smear Rahim ağzındaki (serviks) kanser başlangıcı olabilecek herhangi bir hücresel değişikliği belirleyen basit bir testtir. Bu[/FONT] [/FONT][FONT=Arial, Helvetica][FONT=Helvetica, Arial]test bazen hafif bir enfeksiyon belirtisinin yakalanabilmesini de sağlar.[/FONT][/FONT]bundan dolayıda sert tahrıs etmıs olabılırsın..cnm ben mantar tedavisi oldm zaten şimdide smear alındıı..cidden kanamam içerdendi fkt ck asırı deildi bilmiorm ama ruh saglgm bozuldu bile
canım sen normal silmemişsin ozaman.bi kaşıdım diyosun bi sildim diyosun anlamadım ben seni.
silmekle olmaz.dürüstçe anlatsan daha fazla yardımcı olurdum.
dikkat edicektin.ölmeyi gerektircek bişey değil bu ayrıca.
Silmekten ya da kaşımaktan kızlık zarı bozulurmu?..
Gittiğiniz dr.ne dedi..Hafif yırtık mı?..Allah Allah enteresan..
Olurmu öyle şey..
Kızlık zarı yapısı ,kişiden kişiye değişir de..
Öyle bisiklete binmekle,ağaçtan düşmekle,silmekle bozulmaz yani..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?