Sizin daha önceki mesajlarınıza baktımda
Uzun zamandır kızlık zarınıza takmışsınız
ayna ile bile bakmışsınız! Merakınızdan!
Okadar oydadıysan bence zarar vermiş olabilirsin
Derdiniz neki ben onu merak ettim.Bence önce psikolojik bir yardım almalısın
bu kadar takıntı haline getirilmez ki.
hastanemı ozel bı yermı ıdı?..nasıl olurda doktorunuzun adını soyadını almazsınız..?..cnm adı ayseydi fkt soyadnı blmiormm ya o esnada aklm basmdan gitti baktrcam diee
hastanemı ozel bı yermı ıdı?..nasıl olurda doktorunuzun adını soyadını almazsınız..?..
oynamadım ben dokunmadım bile sadece baktm öle cok acarakta deill..derdimmi nee söledim ya işte bu travmadan snra baktımm malesef zevk olsn die deil yanii
aynı şey,eşine ne kadar bağımlı olabilirsin.ekonomik özgürlüğün yoksa evlenince de eşine bağımlı olcaksın.
ne değişecek...[/QU
anlatmak istedigim su babama ne kdrr baglı olabilirimkii sonucta mecb ewlencm bide önemliyse dikkat etseydn demişsin cnm aklımı buna takarak yasamıodumki ben bi anda oldu
bu düşünceyle evlenme sakın.
ölmene sebep olacak birşeyse dikkat etseydin dedim.ölümü düşündürcek kadar önemli birşey değil bu diyorum üstüne basa basa.bu sana ait birşey,
erkeklere paketlenip sunulmuyor.senin insanlığın önemli o değil.
Merakımdan aynayla baktım demişsin canım.
Üstüne gitmek istemiyorum ama bu kadar takıntı haline getirilmezki bu
Namus iki bacak arasında değil
Beynindeki iki lop arasındadır..!!!
Bu kadar takılma artık
ya canim artik kiziyorum bu konuya boyle takilmana. herkes birsey olmadigini soyluyor iste.. neden hala inanmiyorsun? yani zaten kzilik zari dedigin sey senin anlattigin gibi centikli birsey olur. yani sanki birkac yeri yirtik birsey, tegellenmiscesine yalandan tutturulmus gibi. ama boyle olmasina ragmen sen onu silerek yirtamazsin. ha tabi eger iki elinle ayirmazsan... obur turlu en az bir salatalik boyutunda birseyin girmesi lazim. bunun baska yolu yok senin icin. kizligina bisiy olmadigi kesin. ama buna ragmen kanamak zorunda degilsin her zar kanamaz. hatta cok az zar turu kanar... bunu herkes biliyor artik. lutfen artik at sunu kafandan...beceremiyorsan psikologa git. boyle olmaz..
sakın ustune geldıgımı dusunmeyın oncelıkle ama gercekdende takıldım olaya..bize özeller bakıo cnm yani nasl anlatsm bi şirketn özel kliniği bakıo ondn tek bi doktr var özel bi yer ewet devlet deil yani
namus gercekdende bukadar ucuz degıl ıkı damla kan ıle degıldır merak etmeyın..herkesn yazdıgına inanıyorum bişi olmadı tamam arkadaslar atıcam bnu kafamdan inanın ne kdr sinirimi bozduysa yazarken bile aglıyorum düşünün bıktım yaa cidden namus böle ucuz olmamalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?