Hayatımda ilk defa ölmek istiyorumm

Sizin daha önceki mesajlarınıza baktımda
Uzun zamandır kızlık zarınıza takmışsınız
ayna ile bile bakmışsınız! Merakınızdan!

Okadar oydadıysan bence zarar vermiş olabilirsin
Derdiniz neki ben onu merak ettim.Bence önce psikolojik bir yardım almalısın
bu kadar takıntı haline getirilmez ki.

bakın inkar edemem evde tek cocugum ben dierleri ewlendi..bi dedigim iki olmazz asla.babam cok düşkn bana annemde bu konuyu bilior kızıo okdr kolay deil diee hatta bu konuda konusturtmuyor beni..ben sanagüweniorm bişi oldysa bakarm caresine dedi fkt annemde babamn eline bakıo yani..

oynamadım ben dokunmadım bile sadece baktm öle cok acarakta deill..derdimmi nee söledim ya işte bu travmadan snra baktımm malesef zevk olsn die deil yanii

Lütfen bilip bilmeden yorum yapılmasn ztn ii deilim iice alt üst edilmesn ben bi derdm var dedm yazdm beni yadrgayn demedmkii bişi biliosanz sölein ii şelerde beklemiorum kii.. ben mastürbasyonu bile buna taktktan snra ögrendm yaniii..

oynamadım ben dokunmadım bile sadece baktm öle cok acarakta deill..derdimmi nee söledim ya işte bu travmadan snra baktımm malesef zevk olsn die deil yanii

bakmış olabilirsin canım bunda tuhaflık yok.. elin kolun nerde nasıl biliyosan cinsel organının da yerini, şeklini şemalini, işlevini elbette ki bileceksin.. ama bunu takıntı haline getirmek çok sıkıntılı.. biraz rahatla kendini böyle olmaz..

Merakımdan aynayla baktım demişsin canım.
Üstüne gitmek istemiyorum ama bu kadar takıntı haline getirilmezki bu
Namus iki bacak arasında değil
Beynindeki iki lop arasındadır..!!!

Bu kadar takılma artık

ya canim artik kiziyorum bu konuya boyle takilmana. herkes birsey olmadigini soyluyor iste.. neden hala inanmiyorsun? yani zaten kzilik zari dedigin sey senin anlattigin gibi centikli birsey olur. yani sanki birkac yeri yirtik birsey, tegellenmiscesine yalandan tutturulmus gibi. ama boyle olmasina ragmen sen onu silerek yirtamazsin. ha tabi eger iki elinle ayirmazsan... obur turlu en az bir salatalik boyutunda birseyin girmesi lazim. bunun baska yolu yok senin icin. kizligina bisiy olmadigi kesin. ama buna ragmen kanamak zorunda degilsin her zar kanamaz. hatta cok az zar turu kanar... bunu herkes biliyor artik. lutfen artik at sunu kafandan...beceremiyorsan psikologa git. boyle olmaz..

Merakımdan aynayla baktım demişsin canım.
Üstüne gitmek istemiyorum ama bu kadar takıntı haline getirilmezki bu
Namus iki bacak arasında değil
Beynindeki iki lop arasındadır..!!!

Bu kadar takılma artık

cnmbnm bu olaydan snra bişi oldumu görünecek bişimiydi die merak ettm baktm evett..hatta baktktn snra anladmki hemen girişte ondn snra taktımm elimle dokunmadm yanii yada ittirmedim

tutup ikiye ayırmazsan demişsin büyük dudaklarımı cnm ayırmamam lazmdıu ben azck ayırdımm psikoloğa gitcem

bize özeller bakıo cnm yani nasl anlatsm bi şirketn özel kliniği bakıo ondn tek bi doktr var özel bi yer ewet devlet deil yani
sakın ustune geldıgımı dusunmeyın oncelıkle ama gercekdende takıldım olaya..
22 yasındasınız ve gıttıgınız doktorun soyadını bıl almamanıza takıldım...
devlet olması olmaması ıstanbuldakı sırket bunyesınde hangısının saglık kurulusu var arastırıyomda bulamadım holdınglerın var sadecede..

herkesn yazdıgına inanıyorum bişi olmadı tamam arkadaslar atıcam bnu kafamdan inanın ne kdr sinirimi bozduysa yazarken bile aglıyorum düşünün bıktım yaa cidden namus böle ucuz olmamalı

cnm acıktan yazmak istemiyorumm ayse dinler di galiba bakacaktm fkt hemen konusmamla muayeneye alınmam anlıkoldu..snrada ikileme düşmesi deli edince beni terkettim orayı

canım üzülme öyle kolay kolay kızlık zarı yırtılmaz gülüm takma kafana
ben yurtayken bir arkadaşım gelmişti dedi tuvallette silerken tırnağı batmış kan geldi peçeteye dedi çok korktunu söylemişti ama bunu gülerek anlatıyodu meğer apış arasını tırnağı ile çizmiş yani canım sakın bunu dert etme...
beynine izin verme vereliniortak

ben şunu merak ediyorum bu cinsel organı neden bu kadar merak ederler anlamam yırtılmayla bişi olmaz canım zamanla o yırtılma kendini düzeltiyo bunu bi gaztede okumuştum kızlık zarı öle hemen bozulacak bişi değil ilişkiye girmediğin sürece bişi olmaz niye bu kadar dert ediyosun kendine diyelimki bozuldu ne olucak ölücenmi yani hayatın sonumu yaa bak diğer konundada dr a gittim dr çok geride göremiyorum zarını çok kastın kendini yırtılmış olabilir ama bu yapısından olabilir demiş bide ilişkiye girdinmi diye sormuş bu kadar takmaz ki bu olayı kimse başka bişiler varda dilemi getiremiyosun çok takmışsın çünkü

herkesn yazdıgına inanıyorum bişi olmadı tamam arkadaslar atıcam bnu kafamdan inanın ne kdr sinirimi bozduysa yazarken bile aglıyorum düşünün bıktım yaa cidden namus böle ucuz olmamalı
namus gercekdende bukadar ucuz degıl ıkı damla kan ıle degıldır merak etmeyın..
ama oncelıkle takıntınızdan kurtulun kı saglıklı kararlar verın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…