Hayatımda ilk defa ölmek istiyorumm

er-ca cok iisin gercektn hep destek oldun İnşallah dedigin gibi olur ben hayatta diktirmem yaaa cnküü bana bi el bile degmedi yemin edermki off

İlginç yaa CADIARZU
İyi de güzelim devamlı bunu düşünerek mi yaşıcaksın sen?? kendini mahvediyosun..
bukadar da mı önemli?? tmm önemli tabiki de ama bunun uğruna ölüncek kadar mı??
ve hiç bişy yapmadığın halde.. yapma böyle lütfen ya..
Çevren için önemli olabilir de.. ilerde herkes seni mi konuşcak?
Sen sonuçta biliyosun neyin ne olduğunu ve sevdiğin insanada zamanı gelince anlatırsın
o zaten seni olduğun gibi kabullenecektir.. ki bunda kabul edilcek bişy de yok..
çünkü ortada bişy yok :umursamaz:

Canım başka bir dr.daha git o zaman ,için iyice rahat etsin..
Üzme kendini yaaa..Amaaann..
Madem benimn için hassas bir konu diyorsun..
Başka dr.un fikrini daha al..ve bu dr.da söylediklerini anlat yeni gideceğin dr.a

ben kaşındığı için zorlayıp kaşır gibi sildiğini düşündüm
ama sonra kaşımadım deyince,kaşımadan sildiğinde nasıl olur ki dedim mantıken.
aklıma başka bir şey geldi doğal olarak.
parmakların silerken içinde olup basınç yapmadıysa hiç birşey olmaz.
kaşıntından dolayı da hassaslaşmış olduğu için mantar enfeksiyonunuda olduğundan,kanama olmuş.kaşıntının tedavisini gördün mü peki?eğer mantar tedavi edilmezse çoğalır,ilerde tüplerin bile tıkanır.

o et parçası gibi görünen şeyi zar mı zannediyorsun yani? yani çok ilginç hakikaten, hiç mi biyoloji dersi görmediniz, hiç mi vücudunu tanımıyorsun? insan bi googledan da mı araştırmaz vajina fizyolojisini..

neyse, o kızlık zarı değil canım.. seninkine bişey olmamıştır merak etme.. anlattığın kadarıyla hala yerinde.. yırtılmış olsa doktor anlar.. dediği gibi zaten çeşit çeşit zar var, seninki ne cinsten kimbilir.. bu konuya önem verilmesine lafım yok da ölmek istiyoum'a kadar getirmek de saflık oluyor biraz kusura bakma..
CADIARZU

google derya deniz, sağlık sitelerinden araştır anatomiyi, bencede silinmekle bişey olmaz, her doktorda yemin etti diye güvenilemez bi kaç doktora git emin ol, ünivestelerin jinekoloji servsilerine git, yani madem senin için çok önemli gece gündüz ağlıyorsun gidersin bi kaç üni. tıbba ayrı doktorlara öğrenirsin, biz nerden bilelim ki, ama silinmekle yırtılması saçma geldi, zaten bu olay tamamen kadından kadına değişkenlik gösterir, tek tip değildir, kiminde hiç kanama olmaz ilk gece, araştırdıysan gerçekten, bunları zaten bilmen gerekir

arkadaşım sen kendinden eminsen bu kadar sıkma kendini.ne demek kanamam lazım?belki zarın doğal yapısından elastik olucak ve kanamayacak?

Canım başka bir dr.daha git o zaman ,için iyice rahat etsin..
Üzme kendini yaaa..Amaaann..
Madem benimn için hassas bir konu diyorsun..
Başka dr.un fikrini daha al..ve bu dr.da söylediklerini anlat yeni gideceğin dr.a

cnm ya gidemem cnm cok yandıı alttn bakarken siniroldm ztn cok çekiştirdii yani ewlenene kdr çekicem ewlendktn snrada nolursa olck blmiorum

tut ki kızlık zarın bozuldu..
10 gün onun kanaması sürmez canım..
Senin yaşadığın ve kanama sandığın şey,tahriş kaynaklıdır..

Yaff Böyle silmeyle bakmayla falan bekaretin bozulmaz.
Bunu ölmek isticek kadar kafana takma güzelim.
Ayrıca ince damarlar vardır belki onları zedeledir dicem ama onunda mümkünü yok.

Bence böyle saçma sapan şeyleri düşünüp hayatını zindan etme
başka doktora git tekrar kontrol ettir

ıstanbuldasınız rıca etsem gıttınız doktorun adını ozelden yazarmısınız bana?..
ılk muaynenız ıse doktor sızın ılıskıye gırıp gırmedıgnızı anlar o koltuga oturusunuzdan..
doktor hastasına canım dıye hıtap edemez ılk etapda..
doktor anatomının ne oldugunu bılmıyo olsa gerekkı kızlık zarı ıle asla karısırıtlmaz..
ve bı genc bayan doktora kendısı ıcın onemlı bı konu ıcın gıttıyse doktor ılk etapda aa yanlıs lık oldu nasıl dıye bılırkı..bu nasıl hastaya bakıs?..

teşekkrler herkese ben cok takıntılı biriyim ztn bişeye taktımı takılıorumm pazza umarımm anatomim beni yanıltırr neyse boşwern herkese ayrıayrı teşekkr edermm ilgilendiginiz için

zedelenmeden tahriş olduğundan olmuştur kanama. başka dr git için rahat etsin

er-ca cok iisin gercektn hep destek oldun İnşallah dedigin gibi olur ben hayatta diktirmem yaaa cnküü bana bi el bile degmedi yemin edermki off

canım inan ki birşeyler yaşayınca şak diye bitmiyor bu işler çok da basit değil.yemin edip kendini yıpratma. ve inan ki senin birşeyler yaşaman sadece senin sorumluluğundur ne bizi nede aileni hiç ilgilendirmez. mühim olan senin içinin rahat etmesi.

neden ölüceksin ki aaa.. evlenmezsin olur biter takma kafana. inan stres yapmana değmiyor. evlenince çok daha iyi anlarsın.

cnm adı ayseydi fkt soyadnı blmiormm ya o esnada aklm basmdan gitti baktrcam diee

haklısın bitanem ama evlenmek sart emin ol buna yoksa asla evlenmezdm aslaaa bnm ekonomk bi özgürlüğüm yok maalesef babama bagımlıym

haklısın bitanem ama evlenmek sart emin ol buna yoksa asla evlenmezdm aslaaa bnm ekonomk bi özgürlüğüm yok maalesef babama bagımlıym
ekonomik özgürlüğün yoksa evlenince de eşine bağımlı olcaksın.
ne değişecek...

geçmiş olsun ya bence bişi olmamıştır çünkü silinmeyle yırtılacak kadar yüzeysel degil ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…