canım kızlık senin gördüğün birkaç damla kanamayla olmaz ilişkide bile tek ilişkide bitmiyor o kanama merak etme. ileride evlendiğinde anlayacaksın neden bu kadar taktım diye.
daha önceki konunu da biliyorum şimdi bize inanmıyorsun istersen bir kere daha sert davran oraya tekrar kanayacak gör ondan sonra otur üzül. çok kızdım sana. bu kadar üzme kendini lütfen.
evet arkadaslar bazı arkadasların hiç ama hiç önemsemediği bi konu bu fkt bnm hayatım için önemli bi konuu cnkü cevrem önemsio ve hiçbr genc kız bunuu deiştiremedi cevremdeki...Meselem kızlık zarı..kafayı yicem vallahi bakın..bir erkek arkadasm sevglm bile olmadıı ve ben yinedee kafayı yicemm..cnküü yanlslkla silinirken kesn bi zarar werdm..doktora gttm derinde dedi ama ufak bi yrtlmamı ne var dedii..hayatm zndan oldu resmen ilkgecemde kanamam şart bnm yoksaa baska carem yokk hergünüm bunu dşnmekle gecio hayatım zehir olduu..ve yırtlma varsada diktireemem kesnlkle ne yapacamı blmiorm caresizim ve ölmek istiorum Allahtan korkum olmasa suana kdr da yapardımm bunu düşünmektense..hergn aglıorm aklıma geldkcee ztn ckmıoki aklmdan sakın bana kültrlü anlayşlı birini bulun demeyn kim önemsemiorm dediyse önemsedigini gördümm canlı canlıı cevremdekilerden
ben kaşındığı için zorlayıp kaşır gibi sildiğini düşündümkasıdım demedim ki cnm ya kasıntım vardı dedimm..afedersn alttan o vagina girişini peceteyle sertçe sildm haff içeri gtti yanlslkla peceteyle elim fkt cnm acıdı psikolojkmi bilmiorum ama acı 10 gn sürdü kan da iğne ucu kdr 4 5 dmla bu
Canım başka bir dr.daha git o zaman ,için iyice rahat etsin..
Üzme kendini yaaa..Amaaann..
Madem benimn için hassas bir konu diyorsun..
Başka dr.un fikrini daha al..ve bu dr.da söylediklerini anlat yeni gideceğin dr.a
ıstanbuldasınız rıca etsem gıttınız doktorun adını ozelden yazarmısınız bana?..doktor aynen şöle yaptı cnm; baktıktn snra ama.. ilşkiye girdinmi hyr dedm eminmisin dedi tabikii dedimm..ya ufak bişi gördm yırtk gibi fktt cok derinde kızlık zarın senin anatominde o olabilir dedi..yani anatomim delk gibi görünenden olablrmiş..dedmki ama başta evet yırtık dednz dedm ya cidden yanls görmüşümdür ben dedi sen ck kastın kendini fazla germek istemiorum cnm ilşkn olmadysa bişi olmazz elini okdr derine sokamazsn zaten dedi fkt anlayamadıgım şuu hem ikilem var hemde hymen ayna ile görülür uygun pozisyonda diorr btn doktrlar ben acıp baknca et gibi bişi görüorm içimdee acıyanda oyduu...
tut ki kızlık zarın bozuldu..
10 gün onun kanaması sürmez canım..
Senin yaşadığın ve kanama sandığın şey,tahriş kaynaklıdır..
er-ca cok iisin gercektn hep destek oldun İnşallah dedigin gibi olur ben hayatta diktirmem yaaa cnküü bana bi el bile degmedi yemin edermki off
ıstanbuldasınız rıca etsem gıttınız doktorun adını ozelden yazarmısınız bana?..
ılk muaynenız ıse doktor sızın ılıskıye gırıp gırmedıgnızı anlar o koltuga oturusunuzdan..
doktor hastasına canım dıye hıtap edemez ılk etapda..
doktor anatomının ne oldugunu bılmıyo olsa gerekkı kızlık zarı ıle asla karısırıtlmaz..
ve bı genc bayan doktora kendısı ıcın onemlı bı konu ıcın gıttıyse doktor ılk etapda aa yanlıs lık oldu nasıl dıye bılırkı..bu nasıl hastaya bakıs?..
canım inan ki birşeyler yaşayınca şak diye bitmiyor bu işler çok da basit değil.yemin edip kendini yıpratma. ve inan ki senin birşeyler yaşaman sadece senin sorumluluğundur ne bizi nede aileni hiç ilgilendirmez. mühim olan senin içinin rahat etmesi.
neden ölüceksin ki aaa.. evlenmezsin olur biter takma kafana. inan stres yapmana değmiyor. evlenince çok daha iyi anlarsın.
ekonomik özgürlüğün yoksa evlenince de eşine bağımlı olcaksın.haklısın bitanem ama evlenmek sart emin ol buna yoksa asla evlenmezdm aslaaa bnm ekonomk bi özgürlüğüm yok maalesef babama bagımlıym
ekonomik özgürlüğün yoksa evlenince de eşine bağımlı olcaksın.
ne değişecek...[/QU
anlatmak istedigim su babama ne kdrr baglı olabilirimkii sonucta mecb ewlencm bide önemliyse dikkat etseydn demişsin cnm aklımı buna takarak yasamıodumki ben bi anda oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?