Hayatımda iyi birşey olsun istiyorum? Şansım döner mi?

Tiny-Miny

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2018
288
140
18
40
Yalnızım. İşimi sevmiyorum. İşimi değiştiremem çünkü yıllarca eğitim aldıktan sonra başka yapabileceğim bir iş yok. Sanırım tükenmişlik sendromu. Arkadaşlarımla da aram bozuluyor. Çünkü tahammülsüzlük başladı, kimseye katlanamıyorum. Dün müslüm filmini izledim. Adamın hayatı baştan sona kötü. Ben de öyle olmasından korkuyorum. Hayatımda birşeyler düzelsin istiyorum. Ama böyle devam etmesi beni korkutuyor. Sizce ne yapayım?

Bence muslum un hayati o kadar da kötü değil .
Muhterem Nur hayatındaki şanslarından biri .
Olmuş gitmiş adam ama o tiple o kadar para kazanması da mucize bence ;)
Erken vefat etmesi hem ecel
Hem de sürekli olarak alkol tüketmesi sanırım...
Ben de acayip depresyondayım ama Yine de adam şanslı yani

Benim de çocuğum olmuyor işim de çok zor psikolojik anlamda her an ölüm olabiliyor hayat zor yaşanıyor işte

Bence muslum un hayati o kadar da kötü değil .
Muhterem Nur hayatındaki şanslarından biri .
Olmuş gitmiş adam ama o tiple o kadar para kazanması da mucize bence :KK66:
Erken vefat etmesi hem ecel
Hem de sürekli olarak alkol tüketmesi sanırım...
Ben de acayip depresyondayım ama Yine de adam şanslı yani

Muslum u hic dinlemedim.
Etrafta orda burda duymusumdur.
Fakat cirkin olmasi para kazanmayi hak etmedigi anlamina gelmiyor.
En azindan kul hakki yiyip baskasina zarar vermekten iyidir.

Unlu olup para kazanmasi yonunden evet size katiliyorum sansli olmus herkes elde edemez.
Ama para ve sohret de mutluluk vermiyor.
Yoksa Cagatay Ulusoy uyusturucudan alindiginda Bizim sektorde herkes kullaniyor demezdi ki biraz komik ve gercekci bulmustum.

Evet haklisiniz sansli belki bir cok insana gore ama ben de bunlari yazmak istedim.

Muslum u hic dinlemedim.
Etrafta orda burda duymusumdur.
Fakat cirkin olmasi para kazanmayi hak etmedigi anlamina gelmiyor.
En azindan kul hakki yiyip baskasina zarar vermekten iyidir.

Unlu olup para kazanmasi yonunden evet size katiliyorum sansli olmus herkes elde edemez.
Ama para ve sohret de mutluluk vermiyor.
Yoksa Cagatay Ulusoy uyusturucudan alindiginda Bizim sektorde herkes kullaniyor demezdi ki biraz komik ve gercekci bulmustum.

Evet haklisiniz sansli belki bir cok insana gore ama ben de bunlari yazmak istedim.

Unlu olmak için güzel ve yakışıklı olmak klisesini kırmış ondan bahsettim ben ;)

Müslüm babanın hayatını neden kötü gördün anlamadım
Sevdiği bir kadınla evlenmiş
Gönlüne taht kurduğu insanlar var
Yaşarken mutlu bir hayat sürmüş işte daha ne olsun ki....yaşayacağımız süre zaten kısıtlı, önemli olan mutlu geçirdiğin anlar gerisi hikaye.

Yalnızım. İşimi sevmiyorum. İşimi değiştiremem çünkü yıllarca eğitim aldıktan sonra başka yapabileceğim bir iş yok. Sanırım tükenmişlik sendromu. Arkadaşlarımla da aram bozuluyor. Çünkü tahammülsüzlük başladı, kimseye katlanamıyorum. Dün müslüm filmini izledim. Adamın hayatı baştan sona kötü. Ben de öyle olmasından korkuyorum. Hayatımda birşeyler düzelsin istiyorum. Ama böyle devam etmesi beni korkutuyor. Sizce ne yapayım?
Bir uzman yardımı size iyi gelecektir inşallah :KK66:
Bununla birlikte eğitimli olmanız, işinizin olması, sağlıklı olmanız, arkadaşlarınızın olması zaten şanslı olduğunuzu düşünmeniz için yeterli Diğer problemler uzman yardımıyla aşılabilir

Müslüm babanın hayatını neden kötü gördün anlamadım
Sevdiği bir kadınla evlenmiş
Gönlüne taht kurduğu insanlar var
Yaşarken mutlu bir hayat sürmüş işte daha ne olsun ki....yaşayacağımız süre zaten kısıtlı, önemli olan mutlu geçirdiğin anlar gerisi hikaye.
Filmini izledim. İlk önce alkolik baba annesini ve kardeşini oldürüyor. Sonra diğer kardeşini jandarma öldürüyor. Sonra o da alkolik oluyor. Sevdiği kıza de tecavüz mü ediyorlarmış onu da bir yerde okumuştum. Filmde yok bu sahne. İsyankar şarkısını da bundan sonra yazıyormuş. Muhterem nuru da içip içip dövüyormuş. Şan şöhret para olsa ne olur, huzur yokki. Hayatını nasıl iyi buldunuz anlamadım.

Back
X