- 1 Aralık 2014
- 1.497
- 1.001
- 103
- Konu Sahibi Nazendeyuregim
-
UzaklasinEminim. Hayatında iyi de olsa kötü de olsa biri olmuş. Üstelik özellikle olmadı diye kendinin konuya değinmesi de ilginç
Evet bu da ihtimal dahilinde.Sadece tanışıp görüşmüşlerdir. Sevgili olmamışlardır. İnanın ki birkaç görüşme sonrasında hatta ilk görüşmede evi ve arabayı soran kişiler var. Evinin muhitine göre ret cevabı vereni de var. X ilçe dışında oturmam demişti iki aday kuzenime. Farklı zamanlardaydı.
Zaten böyle şeylerde benim aklıma hemen kurt düşüyorYalan yalandır , daha tanıma aşamasında en önemli bilgiyi sizden saklayıp yalan söylüyorsa ilerde çok daha ciddi ve büyük yalanlar söyleyebilir. Dikkatli olun ve iyice düşünün bence.
Ama benim peşimden koşmaya pek hevesli, acaba acısını bastırma çabası mı
Sıkıştırıcı sorular sordum hayatında hiç birinin olmaması ilginç dediğimde sen olmak istemez misin demişti. Bir kaç kez bu konuyu açtım ama hep olmadı dedisorsaydınız ya keşke.
koşmadın da şimdi koşasın mı geldi diye.
zaten aklınızda neden yalan söylediğini düşünüyorsunuz sıkıştırıcı sorular sorup cevaplarınızı bulmaya çalışın. şüpheyle ilişkinin gidişatına karar veremezsiniz.
Sıkıştırıcı sorular sordum hayatında hiç birinin olmaması ilginç dediğimde sen olmak istemez misin demişti. Bir kaç kez bu konuyu açtım ama hep olmadı dedi
Şu ihtimal de aklıma geldi, açılmış ama red almıştır hep belki. Sevdiğin de mi olmadı dedim beni seven olmadı dedi. Hiç adım atmadın mı birine dedim, aşk aramadım diyor. Çekişkili söyledikleri ya. Askere gitmeden biriyle 7 ay geçirmiş mesela sevgili değildik diyor ama benden şunu hediye al diye şeyler istiyordu dedi. Sevgilin değilse neydiniz siz dedim öyle tanıştık diyorsıkıştırıcı soru değil sizinki tanımaya anlamaya yönelik bir soru olmuş daha çok.
benim sorum sallama sana inanmıyorum alt metinli bir soru.
aşk peşinde koşmadım çok üstten bir laf.
sanki koşunca aşık olunuyor.
ben istemedim ben ilgilenmedim kadınlarla vs vs gibi.
bir kadınla sevgili olma aşamasına geçmemiş olabilir ama bence bu kendi ofsayt davranışlarından ötürü gibi.
insan niye aşık olmak istemez ki. saçmalık.
Hayatında hiç kimsenin olmamış olma ihtimali de garipBelki hiç görüşmediler. Örneğin dost ahbap biriyle görüştürmek istese kriterlerimden biri evi olması olsa. Bahsettikleri kişininde evi olmasa baştan görüşmem.
Neden bu kadar sorguluyorsunuz bu durumu.Hayatında hiç kimsenin olmamış olma ihtimali de garip
Geçmişlerimiz kimseyi ilgilendirmez ama neden olmuş bir durumu hiç olmadı diye reddediyor. Yalan söylemesini gerektirecek bir durum yok. Konuyu kendi açtı üstelikNeden bu kadar sorguluyorsunuz bu durumu.
Yalan söyleme motivasyonu bir yerlerden geliyor olmalıoff apaçık yalan söylüyor işte, motivasyonu nedir anlamadım ama siz iyi çözmüşsünüz. uzak durursunuz artık. yalan yalandır.
Olayın içinde bir yalan varNeden bu kadar sorguluyorsunuz bu durumu.
Şu ihtimal de aklıma geldi, açılmış ama red almıştır hep belki. Sevdiğin de mi olmadı dedim beni seven olmadı dedi. Hiç adım atmadın mı birine dedim, aşk aramadım diyor. Çekişkili söyledikleri ya. Askere gitmeden biriyle 7 ay geçirmiş mesela sevgili değildik diyor ama benden şunu hediye al diye şeyler istiyordu dedi. Sevgilin değilse neydiniz siz dedim öyle tanıştık diyor
Siz nasıl bu kadar emin oluyorsunuz. Başkalarından duyduğunuz şeylere inanıyorsunuz adama inanmıyorsunuz. Açıklamada yapıyor. Bildiğinizi bilerek neden hala size yalan söylesin ki?Geçmişlerimiz kimseyi ilgilendirmez ama neden olmuş bir durumu hiç olmadı diye reddediyor. Yalan söylemesini gerektirecek bir durum yok. Konuyu kendi açtı üstelik
arkadaşımın onun hakkında bahsettiklerinden haberi yok. Yani bildiğimi bilmiyor. Kendisi söylemeyince arkadaşımı arada bırakmamak adına bir şey söylemedim bendeSiz nasıl bu kadar emin oluyorsunuz. Başkalarından duyduğunuz şeylere inanıyorsunuz adama inanmıyorsunuz. Açıklamada yapıyor. Bildiğinizi bilerek neden hala size yalan söylesin ki?
Kodlama ve sevme biçiminde bir tuhaflık var dediğiniz gibi. Baştan böyleyse umutsuz vaka sanırımevet çelişkili oldukça.
sevdiğin olmadı mı sorusunun cevabı beni seven olmadı değil ki. seversin sevilmezsin olabilir yani ama seversin. sevilince sevmezsin yani biri seni sevince onu sevmezsin sırf seni sevdi diye.
bence kadın erkek ilişkileri problemli bu çocuğun dolayısıyla kafasında da garip kodlamış bu ilişki biçimini.
7 ay biriyle birlikte olup sevgili değildik demek o beni sevmedi demek sanırım kız sevseymiş kendiside sevecekmiş herhalde
bence siz bir iki daha görüşüp kendi kararınızı kendiniz verin zaten anlaşılır yalan mı söylüyor söylemiyor mu.
Hayatımızda birinin olması utanç verici saklanası bir durum da değil üstelik. Neden saklanası bir virüs gibi kapatıyoryara bandından önce adam yalancı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?