- 16 Haziran 2011
- 15.922
- 69.195
- 798
- Konu Sahibi Nazendeyuregim
-
Hayatımda bir çok kişi oldu ve oturmuş bir hayat görüşüm de var
23-24 yaş zaten küçük bir yaş gayet normal. Burda konu sahibi, biri olduğu halde olmamış gibi yapmasından bahsediyor4 ay sonra 24 yaşına giriyorum daha önce hiç sevgilim olmadı yani belki yalan değildir böyle şeyler yaşanabiliyor ya
Gecmısını boşver .Belkıde cıddı deıldı sadece konuşmuşlardır .Mesela benım de konuşup kahve bıle ıcmedıgım kısıler oluyor .O elektrıgı alamamıs olabılırAramızın pek de samimi olmadığı bir arkadaşım bir arkadaşıyla tanıştırdı. Tanıştırmadan önce de biraz bilgi vermişti bu kişi hakkında. Evi olmadığı için eski görüştüğü kişi bu beyi istememiş. Yaşadıkları ciddi bir aşamaya gelmiş olmalı ki bu ev meselesi konuşulmuş diye düşündüm. Ne kadar süre birlikteydiler ve ne zaman ayrıldıkları hakkında bilgi vermedi arkadaşım. Benim aklıma takılan şu, görüştüğümüzde özellikle hayatınında daha önce kimsenin olmadığını söyledi. Ben de bildiklerimi söylemedim arkadaşım arada kalmasın diye. Geçmişi beni ilgilendirmez biliyorum ama yeni bir ayrılık da beni yarabandı görüyor olabilir mi. Arkadaşıma soramam aramız samimi değil, beni karıştırmayın artık gerisi sizde dedi. Neden yalan söylüyor. 1 defa görüştüm sonlandırmak daha mı doğru.
Şu koyu ile işaretlediğim cümleye çok dikkat edin. Beni seven olmadı... Adamın sevgisi bile şartlı, seversen sevecek... İlişkisi olmuştur olmamıştır ya da o yaşadıklarını ilişki olarak görmemiştir tartışılır ama bu cümle bence çok tehlikeli.Şu ihtimal de aklıma geldi, açılmış ama red almıştır hep belki. Sevdiğin de mi olmadı dedim beni seven olmadı dedi. Hiç adım atmadın mı birine dedim, aşk aramadım diyor. Çekişkili söyledikleri ya. Askere gitmeden biriyle 7 ay geçirmiş mesela sevgili değildik diyor ama benden şunu hediye al diye şeyler istiyordu dedi. Sevgilin değilse neydiniz siz dedim öyle tanıştık diyor
Daha ilk gorusmede yalan soylediyse devami gelir.Sevgili anlamında kimse olmadı dedi, kendinden bahsederken
Benim hayatımda sevdiğimde sevildiğimde oldu dedim. Nasıl hayatında hiç biri olmadı diye sorgularken 7 ay görüştük ama sevgili değildik dedi. Kız bundan sürekli hediye beklentisi içindeymiş bundan bahsetti. Sevgili değilsiniz ama sizden hediye bekliyor yedi ayı ne olarak geçirdiniz o zaman dedim. Hatta engelleme, engel açma trafikleri de olmuş. Kız bunu terketti ondan da sevgilim demiyor bence. Yada hiç sevgilisi olmadı böyle bir hikayeyi kafadan mı yazdıİnsanların geçmişinde birden fazla yaşadığı ilişki olabilir. Her ilişki bir tecrübedir. Ayrılık ise insanı olgunlaştırır. Size yalan söylemesinin sebebi sizin yadırgayacağınızı düşündüğü için olabilir mi? Bana biri gelip bugüne kadar hiç sevgilim olmadı dese ben garipser asla ilişkiye başlamazdım. Kaç yaşında insanlarız. İnsanın bir tane bile mi sevdiği olmaz. Niye sevgilisi olmuşu sorgulayacağıma niye olmamışı sorgulardım ben.
İnsan ortaya çıkar diye bile söylemezAradaki arkadasinizdan ogreneceginizi bile bile yalan soylemesi cok talihsiz.
Daha en bastan yalan söylüyorsa yürümez. Uzaklaşın.
Oldu gibi olup olmamış mı garip bir durum varDaha önce sevgilisi olmaması zaten normal gelmez bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?