Hayatımda kimse olmadı yalanı masum görülebilir mi

Hayatımda bir çok kişi oldu ve oturmuş bir hayat görüşüm de var

Yargılamak anlamında söylemedim. Mesajı uzatmamak için daha kısa yazmaya çalışırken ; sanırım yanlış anlaşıldım.

Erkek arkadaşınız olmuş da olabilir olmamış da. Bu kişisel tercihtir. Gerçekten ilginizi çeken bir insanla karşılaşmamış da olabilirsiniz veya olabilirdiniz.

Bundan bağımsız olarak yaş, zaman ve sosyal çevreyle birlikte bakış açımız da değişiyor.

Erkek arkadaşınız olmamış olsa dahi insan kendi beklentilerini daha net fark ediyor bir zaman sonra.

Daha önce tecrübesizlikle alttan aldığımız veya acaba normal mi diye düşündüğümüz davranışları biraz daha yaşam tecrübesi kazanınca farklı değerlendiriyoruz. Mesajımda ifade ettiğim buydu.

Mesela görüştüğünüz kişiye göre 7 aylık ilişkisini dahi yok sayıyor. Bakış açısı mı denir ne denir bilmiyorum.

Adam sizi kaçırmamak için başta yalan söylemiş. Devamında da iyice batırmış. Zincirleme yalan kazası olmuş. Konu bundan ibaret. Detaylarda doğruluk payı aramayın. Yok çünkü. Acaba şunu mu kastetti demeyin lütfen.

4 ay sonra 24 yaşına giriyorum daha önce hiç sevgilim olmadı yani belki yalan değildir böyle şeyler yaşanabiliyor ya 😅😅

Sormussunuz zaten yeni tanısıyorsunuz,sevgilisi olduğunu söylese o bunu damgalanmış ondan uzak durulmalı yapmaz ama böyle ufak bir durumda bile yalan soylediyse ilerde de söyler.hem arkadasınızın size kendinden bahsettigini dusunmesi lazım yani belki o soylemıstır yalan söylemeyiim diye dusunmesı lazımdı ama bariz soylemıs siz deseydinız ama arkadas senn daha önce ilişkin oldugnu söylemişti diyip orda bir bozsaydınız.ilişkisi olmayan erkek mi kaldı bu devirde en masumu bile sanaldan 15 ,reelden 3 -4 kızla flort ediyor

ilk gorusmede evin araban yoksa görüsmeyelim demistir belki kiz var böyle tipler.

Birisiyle konuşmak, görüşmek ille sevgili olmak anlamına gelmez ki. Sevgililik ölçüsü bence cinsellik yaşamaktır. Cinsellik yaşanmamış, birisiyle sevişmemiş biri, bir ilişki yaşayan birisi hayatımda kimse olmadı demesi normal bence.

Masum görmem. Yalan yalandır. Hele ki belli bir yaşa gelmiş bir insanın bunu söylemesi çok sağlıksız geliyor. Bir insanın hayatından birinin olmasıyla kötü biri olmuyor.

Aramızın pek de samimi olmadığı bir arkadaşım bir arkadaşıyla tanıştırdı. Tanıştırmadan önce de biraz bilgi vermişti bu kişi hakkında. Evi olmadığı için eski görüştüğü kişi bu beyi istememiş. Yaşadıkları ciddi bir aşamaya gelmiş olmalı ki bu ev meselesi konuşulmuş diye düşündüm. Ne kadar süre birlikteydiler ve ne zaman ayrıldıkları hakkında bilgi vermedi arkadaşım. Benim aklıma takılan şu, görüştüğümüzde özellikle hayatınında daha önce kimsenin olmadığını söyledi. Ben de bildiklerimi söylemedim arkadaşım arada kalmasın diye. Geçmişi beni ilgilendirmez biliyorum ama yeni bir ayrılık da beni yarabandı görüyor olabilir mi. Arkadaşıma soramam aramız samimi değil, beni karıştırmayın artık gerisi sizde dedi. Neden yalan söylüyor. 1 defa görüştüm sonlandırmak daha mı doğru.
Gecmısını boşver .Belkıde cıddı deıldı sadece konuşmuşlardır .Mesela benım de konuşup kahve bıle ıcmedıgım kısıler oluyor .O elektrıgı alamamıs olabılır

Şu ihtimal de aklıma geldi, açılmış ama red almıştır hep belki. Sevdiğin de mi olmadı dedim beni seven olmadı dedi. Hiç adım atmadın mı birine dedim, aşk aramadım diyor. Çekişkili söyledikleri ya. Askere gitmeden biriyle 7 ay geçirmiş mesela sevgili değildik diyor ama benden şunu hediye al diye şeyler istiyordu dedi. Sevgilin değilse neydiniz siz dedim öyle tanıştık diyor
Şu koyu ile işaretlediğim cümleye çok dikkat edin. Beni seven olmadı... Adamın sevgisi bile şartlı, seversen sevecek... İlişkisi olmuştur olmamıştır ya da o yaşadıklarını ilişki olarak görmemiştir tartışılır ama bu cümle bence çok tehlikeli.

İnsanların geçmişinde birden fazla yaşadığı ilişki olabilir. Her ilişki bir tecrübedir. Ayrılık ise insanı olgunlaştırır. Size yalan söylemesinin sebebi sizin yadırgayacağınızı düşündüğü için olabilir mi? Bana biri gelip bugüne kadar hiç sevgilim olmadı dese ben garipser asla ilişkiye başlamazdım. Kaç yaşında insanlarız. İnsanın bir tane bile mi sevdiği olmaz. Niye sevgilisi olmuşu sorgulayacağıma niye olmamışı sorgulardım ben.

İnsanların geçmişinde birden fazla yaşadığı ilişki olabilir. Her ilişki bir tecrübedir. Ayrılık ise insanı olgunlaştırır. Size yalan söylemesinin sebebi sizin yadırgayacağınızı düşündüğü için olabilir mi? Bana biri gelip bugüne kadar hiç sevgilim olmadı dese ben garipser asla ilişkiye başlamazdım. Kaç yaşında insanlarız. İnsanın bir tane bile mi sevdiği olmaz. Niye sevgilisi olmuşu sorgulayacağıma niye olmamışı sorgulardım ben.
Benim hayatımda sevdiğimde sevildiğimde oldu dedim. Nasıl hayatında hiç biri olmadı diye sorgularken 7 ay görüştük ama sevgili değildik dedi. Kız bundan sürekli hediye beklentisi içindeymiş bundan bahsetti. Sevgili değilsiniz ama sizden hediye bekliyor yedi ayı ne olarak geçirdiniz o zaman dedim. Hatta engelleme, engel açma trafikleri de olmuş. Kız bunu terketti ondan da sevgilim demiyor bence. Yada hiç sevgilisi olmadı böyle bir hikayeyi kafadan mı yazdı

Back
X