Ben ayrılmıstım cok rahatlamıstım.Çok güzel günlerimiz olmasına ragmen, ilişkinin miyadı dolmustu. Bitmesi gerekiyordu. Kac yasındasınız? Ayrılık sebebiniz ne?Ayrılık neden bu kadar zor ? Ben çabuk atlattım şunu yaptım diyeniniz var mı ? Uzun yıllar beraberlik sonucu ayrılan ve şuan çok mutlu olan var mı? İlla ki vardır okumak bana güç verecek arkadaşlar tavrım nettir bitti mi biter ama içimden bünyemden silemiyorum özledikçe daha çok üzülüyorum ..
23 yaşındayım artık yan yana gelince konuşacak bişeyler kalmadı sürekli kavga etmeye başladık sürekli ayrılıyorduk saygı kalmadı resmen olmuyordu ama kimsenin açıklamaya cesareti yoktu ben daha fazla yapamadım bana karşı çok da hatası olmuştu affetmenin ağırlığı vardı zaten boynumda bitirdim bende çabaladı yeminler etti ama nafile ..Ben ayrılmıstım cok rahatlamıstım.Çok güzel günlerimiz olmasına ragmen, ilişkinin miyadı dolmustu. Bitmesi gerekiyordu. Kac yasındasınız? Ayrılık sebebiniz ne?
Kaç yıl oldu peki?23 yaşındayım artık yan yana gelince konuşacak bişeyler kalmadı sürekli kavga etmeye başladık sürekli ayrılıyorduk saygı kalmadı resmen olmuyordu ama kimsenin açıklamaya cesareti yoktu ben daha fazla yapamadım bana karşı çok da hatası olmuştu affetmenin ağırlığı vardı zaten boynumda bitirdim bende çabaladı yeminler etti ama nafile ..
5 senedir beraberdik 1 ay oldu ayrılalıKaç yıl oldu peki?
Onca yaşananı bi kenara atmak kolay olmuyor tabii ki insanız sevmesek bile alışıyoruz boşluk hissi özlem olabilir ama gerçekten de unutuluyor bir süre sonra. Kendine zaman ayır arkadaşlarınla vakit geçir kitap oku film izle kendini geliştirmeye çalış bir şekilde atlatacaksın. Zaten ilişkiniz biteli çok olmuş süründürüyormuşsunuz. Bitmesi iyi olmuş inan ki bir süre geçecek ve diyeceksin ki niye daha erken yapmadım23 yaşındayım artık yan yana gelince konuşacak bişeyler kalmadı sürekli kavga etmeye başladık sürekli ayrılıyorduk saygı kalmadı resmen olmuyordu ama kimsenin açıklamaya cesareti yoktu ben daha fazla yapamadım bana karşı çok da hatası olmuştu affetmenin ağırlığı vardı zaten boynumda bitirdim bende çabaladı yeminler etti ama nafile ..
Böyle diyeceğime eminim ,aslında içimdeki güzel duygulara veda edemiyorum masum şartsız kaşulsuz sevmiştimOnca yaşananı bi kenara atmak kolay olmuyor tabii ki insanız sevmesek bile alışıyoruz boşluk hissi özlem olabilir ama gerçekten de unutuluyor bir süre sonra. Kendine zaman ayır arkadaşlarınla vakit geçir kitap oku film izle kendini geliştirmeye çalış bir şekilde atlatacaksın. Zaten ilişkiniz biteli çok olmuş süründürüyormuşsunuz. Bitmesi iyi olmuş inan ki bir süre geçecek ve diyeceksin ki niye daha erken yapmadım
Ayrildiktan sonra kendini birseylerw ver calismak olur gezmek olur cesitli hobiler olur.. zamani bosgecirmeAyrılık neden bu kadar zor ? Ben çabuk atlattım şunu yaptım diyeniniz var mı ? Uzun yıllar beraberlik sonucu ayrılan ve şuan çok mutlu olan var mı? İlla ki vardır okumak bana güç verecek arkadaşlar tavrım nettir bitti mi biter ama içimden bünyemden silemiyorum özledikçe daha çok üzülüyorum ..
Peki yalnızlık cok güzelmiş hissi gelmedi mi hiç? Ben cok iyi hissetmiştim. Baskıcı, rahat biri olmasına ragmen. Alıskanlıklar bence sizi böle hissettiriyor zamanla azalacak bu duygularınız5 senedir beraberdik 1 ay oldu ayrılalı
Bu güzel duygular sana ait, ona değil. Yani bir gün o olmayacak ama sen yeniden birine bu duyguları hissedeceksin. Geçecek hepsi inan bana. Şu an duygusal bakıyorsun haliyle daha çok yeni ama zamanla mantıklı bakmaya başlayacaksınBöyle diyeceğime eminim ,aslında içimdeki güzel duygulara veda edemiyorum masum şartsız kaşulsuz sevmiştim
Peki ayrılınca vicdanın sızlamadı mı sanki onu yarı yolda bırakmışsın gibi ?Benim de 5 senelik ilişkim vardı biz de ne olursa olsun asla ayrılmadık süründürdük resmen. Saygı hak getire sevgi falan da yok tamamen alışkanlık her gün kavga.. Bir gün ben ayrıldım ve o kadar rahatlamıştım ki. Kendimi bulmuştum resmen. Bizimki belki daha farklıydı ben çok baskı altındaydım ama sen de çok gençsin unutacaksın. Zaten öyle biriyle gelecek de düşünemezsin daha sevgili iken sana büyük hataları olmuş saygı kalmamış iyi ki de bitmiş
Gerçekten çok güzelmiş ben doğru karar verdiğime inanıyorum zaten sadece içimden atamıyorum sanki ömrüm boyunca Benin’le gelecekmiş gibi hissediyorum inşallah tez zamanda azalır dediğiniz gibiPeki yalnızlık cok güzelmiş hissi gelmedi mi hiç? Ben cok iyi hissetmiştim. Baskıcı, rahat biri olmasına ragmen. Alıskanlıklar bence sizi böle hissettiriyor zamanla azalacak bu duygularınız
İnşallah tez zamanda geçer bu duygu çok köyü çünküBu güzel duygular sana ait, ona değil. Yani bir gün o olmayacak ama sen yeniden birine bu duyguları hissedeceksin. Geçecek hepsi inan bana. Şu an duygusal bakıyorsun haliyle daha çok yeni ama zamanla mantıklı bakmaya başlayacaksın
Hayırr asla. Zaten yarı yolda bırakmak diye bir şey yok kimse kimseyle ömrünün sonuna kadar birlikte olmak zorunda değil sana uymayan bir durum varsa ne için onunla birlikte kalmaya devam edeceksin? Denemişsiniz olmamış anlaşamamışsınız birbirinize göre değilmişsiniz ayrılmışsınız olaya böyle bakmanı öneririmPeki ayrılınca vicdanın sızlamadı mı sanki onu yarı yolda bırakmışsın gibi ?
Ne mutlu sana gerçekten yapmamız gereken bu aslında iki günlük dünya için değmiyor9 sene görüştüm çocukluk askıydı tam aıleler tanışacak nısanlanacakken benden ayrıldı 24 yasındayım ınan umursamadım 6 ay oldu aklıma bıle gelmıyor bıtınce bıtıyor
Yok yok azalır merak etme =) bende senin yasındaydım bu bahsettiğim uzun ilişkimi bitirdiğimde bugun Baska bir konuya daha yazdım hatta iyiki diyorum simdilerde.Senin de öle olur insallah. Kafanı Baska yerlere odamlamaya çalıs yardımcı olur sana.Bir de terk etmek insana agır geliyor. Gereksiz vicdan da yapıyor olabilirsin.Gerçekten çok güzelmiş ben doğru karar verdiğime inanıyorum zaten sadece içimden atamıyorum sanki ömrüm boyunca Benin’le gelecekmiş gibi hissediyorum inşallah tez zamanda azalır dediğiniz gibi
Çok haklısın ortada bide hatalar var istesem de duramadım demek ki olmuyor ömrümü ona acıyarak geçiremem kiHayırr asla. Zaten yarı yolda bırakmak diye bir şey yok kimse kimseyle ömrünün sonuna kadar birlikte olmak zorunda değil sana uymayan bir durum varsa ne için onunla birlikte kalmaya devam edeceksin? Denemişsiniz olmamış anlaşamamışsınız birbirinize göre değilmişsiniz ayrılmışsınız olaya böyle bakmanı öneririm
Zaten yoğun çalışıyorum işimi de çok seviyorum gün içinde gayet iyiyim aklıma bile nadir geliyor ama gece olunca böyle herkese anlatasım var işteYok yok azalır merak etme =) bende senin yasındaydım bu bahsettiğim uzun ilişkimi bitirdiğimde bugun Baska bir konuya daha yazdım hatta iyiki diyorum simdilerde.Senin de öle olur insallah. Kafanı Baska yerlere odamlamaya çalıs yardımcı olur sana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?