Hayatımdan birilerini çıkaramamak..

Zaten yoğun çalışıyorum işimi de çok seviyorum gün içinde gayet iyiyim aklıma bile nadir geliyor ama gece olunca böyle herkese anlatasım var işte inşallah bende iyi ki derim ilerde
Yeterince anlatınca bıkarsınız =) =) bir keresinde ayrılık acısı cok yaraladı beni .Bir hafta aglamıstım, bir haftanın sonunda aman ya cok sıkıldım yeter bu kadar depresyon Die kendime gelmiştim. Yani daha zamanı olabilir demek ki ondan aklınıza gelmesi

Evlenmeden önceki ilişkim 4 yıl sürdü.
Sürekli ayrıl,barış yalama bir ilişkiye dönmüştü. Zaten her ayrılıkta beni yokluğuna alıştırdığı için son ayrılık da fazla koymadı.
Tekrar barışmamak adına derhal başkasıyla evlendim. Ha ben doğru mu yaptım? Hayır.

Ama bir ilişki 1 kez koptuğunda düzen pek tutmuyor. Kökten bitirmek en hayırlısı..

Kesinlikle haklısınız kırgınlıklar birikince ona bidaha eskisi gibi bakamıyorsun bile ..en iyisi asla dönmemek geçmiş bitmiş artık Allah o gücü bana da verir inşallah

Insan alışıyor her şeye zamanla. Eğer olumsuz bir iliskiyse zaman geçtikten sonra sanki eski bir sınıf arkadaşı gibi aklına geliyor insanın. Ama eğer yanlış bir kararsa ayrılık kararınız, karşınızdaki hak etmediyse bu ayrılığı, bence zamanla büyüyor insanın içinde, pişmanlık daha da artıyor.

Ben eski sevgililerimin yüzlerinin detaylarını çok hatırlamıyorum mesela. Ellerini de çok hatırlamıyorum. Öyle unutmuşum. Ve hiç aci kalmıyor eskiyi düşününce. Çünkü doğru insanlar değillerdi benim için ve zaman her şeyin ama her şeyin ilacı

Duygularımı yazmışsınız sanki. Tam olarak ayni şeyleri yaşıyorum şu günlerde. 5 yıllık bir ilişki bendeki de. Yıllardır sevgim ve emeğim için birşeyleri düzeltemeye rayına sokmaya uğraştım . Hep benden gitti. Hakaretler mi yemedim küfürler mi yemedim . Öfke kontrolü yok ve hep çabaladım. Dahasını siz düşünün. Çok iyi günlerimde oldu tabi. Ama 3 5 kötü şey unutturuyor bütün iyi şeyleri. Normalde ben uğraşırdım düzeltmek için, ben adım atardım , o elinin tersiyle iterdi. Bilirdi çünkü bu kız beni bırakamaz , sevgisi hiç bitmez sanardı. Ve sevgimin bittiğini, nerde nasıl olduğunu umursamadığımı, artık tahammülüm kalmadığını söyledim birkaç gün önce ve bitirdim. Gün olur devran döner derler ua hani tam olarak öyle şu an. 3 gündür evimin kapısında hüngür hüngür ağlıyor. Ama kılım kıpırdamıyor, gözlerim bile dolmuyor, yaşattıklarını düşününce az bile sama diyorum. Sözler , yeminler, psikoloğa gidip destek almayı bile kabul etmeler( normalde asla yanaşmazdı) be vaatler ne vaatler. Ama koca bir boşluk bende. Eskisi gibi bakamıyorum yüzüne, dokunmak istemiyorum, dokunsun istemiyorum, inancım yok , değişebileceğine ümidim yok, insanlar değişmiyor, değişiyor gibi gözüküyorlar sadece. Ama o ağlayışlarını görünce acaba mı diyorum? Son bir şansı hakediyor mu diyorum .Size yazılan yorumlar benim içinde rehber olacak

İyi b.k ettin.Sonra cozutursun böyle

Bence kesinlikle son şansı haketmiyorlar zaten 5 senede defalarca şans vermedik mi giden bizden gidiyor olan bize oluyor herşey yolunda olsaydı zaten yanlarında olurduk demi ? Ayrıca kaybedince ağlamaları da çok saçma değer bilselerdi Emin’im daha iyileri de vardır biz neden kendimize bunu yapalım ki ? Ben hep emeklerim için onu içimde çok güzel sevdiğim için gidemedim ama mantıcım devreye girdi ben bir kere evlenmek istiyorum ve istediğim huzuru bana o veremeyecekti en iyisi sessizce bitirmek yolları ayırmak öyle de yaptım ..şuan sadece içimdeki duygulara veda etmek kaldı bence sizde dönmeyin bizi tüketen insanlardan uzak durmalıyız hayat bu kadar uzun değil ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…