- 16 Ağustos 2016
- 9.337
- 4.664
- 123
- Konu Sahibi banabenigeriver
-
Hepsi başka başka sebepler.Ne oldu bu kadar çok ne istediler ? Ya da neyi paylaşamadınız ?
O zaman takılacak çok fazla bşy yok bence herkes istediği mesafede dursun öyleyseHepsi başka başka sebepler.
Eşimin ailesinin yaptıklarına karşı ben onlardan uzak duruyorum zaten onları dert ettiğim yok.
Abim ve yengemle kötü olma sebebim eşim gibi gözüksede aslında ne bir tartışmamız oldu ne buna benzer bir durum yaşandı.Eşimin kardeşi bana kötülük etti diye ki ben e birşey yapmadım böyle bir durum asla yok ben ona birgün arama sorma o böyle biri boşver onu demedim hep görüşsün diye teşvik ettim ama resmen abim bana karşı gard aldı.
Kuzenim ve arkadaşımsa çok basit şeylerdi bahane bulup araya mesafe koyduklarını düşünüyorum.
ama ilk defa ozelestiri yapmaya yakin bi noktaya gelmis , bu da buyuk gelisme benceburada bile habire insan engelliyorsun kimseyle geçinememen normal bence
ama ilk defa ozelestiri yapmaya yakin bi noktaya gelmis , bu da buyuk gelisme bence
kesinlikle..yalnızlıktan bunalmıştır. bu kadar burnunun dikine giden biri yarın yine canhıraş şekilde kendini savunur.
bunca insan bana birşey anlatmaya çalışıyor herkes aynı şeyi söylüyor bunlar ne diyor acaba demeyip işine gelmeyen her lafa kulağını tıkamanın sonucu bu.
morsever dürüstçe cevap verebilir misin burada engellediğin kişi sayısı kaç?
yalnız bende engelliyim engelsiz biri bu sorumu alıntılasın sevabına..
kesinlikle..
her konusunda defalarca uyardik anlattik
inanilmaz inatci ve sabit fikirli
bu arada buyuk ihtimalle engelliyiz kendi k3ndimize yapiyoruz yorumlari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?