Hayatımdan gidenler...

Şu konuda kendimi haklı buluyorum bir sorun oluşmasın diye abime danıştım sizin için sorun olacaksa eşim telefonlada arayabilir sorun değil dedim hem ne olacağını bile bile gelsin diyen abim hemde sorun çıkaran eşim oldu.Eşim üzüldü bile neden geldim ki böyle olacağını bilsem gelmezdim dedi ki zaten ben abimle konuşmuştum bu durumu.Eşim gibi düşünenleri potansiyel sapık olarak gören abi ve yengeye karşı gayet iyimserim bence.Veleyki onlar olsun benim eşim sapık olsun yengemi görmedi etmedi buradaki sorun ne o zaman?
Bir de o abinle yengen konusunda hala nasil kendinizi hakli görebiliyorsunuz insanin aklı mantığı almıyor:olamaz:

Hangi açıdan kendinizde haklilik payi buluyorsunuz gercekten merak ediyorum.:KK64:

Eminim yoktur benim kimseye kin güddüyüm yok kinim olsa duamda yer almazlardı.
Yalan mı söylüyorum ben burda benimle uğraşanları bile ne göz ardı ettim ne birşey ;) sen daha yazılanlara inanmıyorsun kimle sorununuz var diye soruyorsun :KK51: ben diyorum hayat kısa kimseye küsmeye değmez sen diyorsum lololo :olamaz:

Yalan mı söylüyorum ben burda benimle uğraşanları bile ne göz ardı ettim ne birşey :KK66: sen daha yazılanlara inanmıyorsun kimle sorununuz var diye soruyorsun :KK51: ben diyorum hayat kısa kimseye küsmeye değmez sen diyorsum lololo :olamaz:
Samimi bulmuyorum sizi.Hala neden gözardı etmemişim şaşırdım.Kiminle sorununuz var diye bir soru yok konumda herneyse uzamasın.Küsen ben değilim diğerleri oldu by.

Ben mi abartıyorum sizin sorunlu olduğunuz kişi sayısı kaç?...

Samimi bulmuyorum sizi.Hala neden gözardı etmemişim şaşırdım.Kiminle sorununuz var diye bir soru yok konumda herneyse uzamasın.Küsen ben değilim diğerleri oldu by.
Kendi yazdığınıda unutuyorsun bak alıntıladım :27:
Beni lütfen samimi bulma yoksa kendimden şüphe ederim :70: göz ardı et hadi bekliyorum bakim birşey hissedicek miyim :KK14:

İnanmaya bilirsiniz moderatörler cevabınızı versin bir zahmet.

Eşimin ailesi herkes tarafından dışlanan insanlar

Abimler kendi çevreleri dışında herkesi dışlayanlar buna ailem ve akrabamdan dahil

Arkadaş ve kuzenime gelince çok basit konulardı ben üstüne düşmedim.
Ee neden o zaman sorun bende diye dusunuyorsun.

Ben inaniyorum yazdiklarina inanmiyorum imasi mi yaptim farkinda olmadan.
Sadece gereksiz yere uzatip abartiyorsun.

Benim aramda problem olan insan sayisi bile aklımda degil. Armutun sapi uzumun çöpü var. Ama banane yani her gun onlari düşünüp esirleri olamam. Umrumda olmaz valla CALSIN ABDURRAHMAN OYNASIN BEKIR BEN KEYFIME BAKARIM:KK59:

Kendi yazdığınıda unutuyorsun bak alıntıladım :KK53:
Beni lütfen samimi bulma yoksa kendimden şüphe ederim :KK70: göz ardı et hadi bekliyorum bakim birşey hissedicek miyim :KK14:
Kiminle sorununuz var ifadesi yok işte neden ısrar ediyorsunuz sayı sordum ben gözardı ediyorum güle güle

Şu konuda kendimi haklı buluyorum bir sorun oluşmasın diye abime danıştım sizin için sorun olacaksa eşim telefonlada arayabilir sorun değil dedim hem ne olacağını bile bile gelsin diyen abim hemde sorun çıkaran eşim oldu.Eşim üzüldü bile neden geldim ki böyle olacağını bilsem gelmezdim dedi ki zaten ben abimle konuşmuştum bu durumu.Eşim gibi düşünenleri potansiyel sapık olarak gören abi ve yengeye karşı gayet iyimserim bence.Veleyki onlar olsun benim eşim sapık olsun yengemi görmedi etmedi buradaki sorun ne o zaman?
Abinler sizden kopmus gitmis baska bir sehirde farkli bir hayat kurmuslar zaten.
Ayda yilda bir geliyorllarmis.

Ya bir kere senin şu durumda küstügün gormek istremedigin insanlar icin "Zaten cevrelerinde kimse sevmez onlari" deme lûksün yok.
Bu actiğin konuyla bastan celiskiye dusmus olursun. Cunku sen cevrende surekli insanlarin azaldigini soyluyorsun bu konunda.

Abini arayip biz gidicez siz gelmeyin telf konussun ne demek adam annesinin evine bile gelemeyecek mi ambargo koyulmus gibi.
Size gore yasantiniz dogru normal olabilir ama onlara gore de anormal olabilir.
Madem anlayis gosterilmesi lazimmis siz anlayisli olaydiniz.
Kendinizi dayatmissiniz herkes kabul etmis bu yasam tarzini kabul etmeyeni dislamissiniz.
Sonra da magdur edebiyatina siginmissiniz.

Abinler sizden kopmus gitmis baska bir sehirde farkli bir hayat kurmuslar zaten.
Ayda yilda bir geliyorllarmis.

Ya bir kere senin şu durumda küstügün gormek istremedigin insanlar icin "Zaten cevrelerinde kimse sevmez onlari" deme lûksün yok.
Bu actiğin konuyla bastan celiskiye dusmus olursun. Cunku sen cevrende surekli insanlarin azaldigini soyluyorsun bu konunda.

Abini arayip biz gidicez siz gelmeyin telf konussun ne demek adam annesinin evine bile gelemeyecek mi ambargo koyulmus gibi.
Size gore yasantiniz dogru normal olabilir ama onlara gore de anormal olabilir.
Madem anlayis gosterilmesi lazimmis siz anlayisli olaydiniz.
Kendinizi dayatmissiniz herkes kabul etmis bu yasam tarzini kabul etmeyeni dislamissiniz.
Sonra da magdur edebiyatina siginmissiniz.
Eşimin ailesinin ve abmlerin kime karşı nasıl olduklarını görebilecek yaştayım çocuk değilim çok şükür.

Ben zaten annemlerle aynı şehirdeyim abimler bayram için gelmişti bende annemlerdeydim o gün abimler geldiği için abime sordum sorun olmasın istedim abim gelmesin deseydi eşim gelip beni kapıdan alacaktı ve gidecektik.Kimseye birşey dayattığımız yok memnunlar bile olmasalar tepki görür dışlanırdık evimize kadar gelmezlerdi heralde.Ben mağdur değilim çok şükür doğru neyse o şekilde yaşıyorum "inandığı gibi yaşamayan,yaşadığı gibi inanmaya başlıyor" nede olsa polemik yaşamanın lüzumu yok iyi günler.

Hayatindan sildigin insanlarin sayisi ne seni kotu yapar, ne de onlari iyi.
O yuzden bu kadar insanla konusmuyorum deyip kendini suclama.
Cunku bu sayiyi etkileyen faktor birazda icinde bulundugun insanlar.
Misal benim kendi ailemle ciddi sorunlarim varken, esimin ailesiyle de bir o kadar iyiyim ve cok seviyorum.
Burda yapman gereken, xx'le konusmuyorum sebebi de bu, peki yaptigim bu davranis / soyledigim bu soz dogru muydu? O bana yapsa ben ne yapardim deyip olayin detayina ve temeline inmek.
Eger icin bu noktada rahatsa, hic uzulme.

Ama eger olaylar senden kaynakli olusuyorsa o zaman cozum odakli olmak faydali olur.

Gittiler, bitti diyerek uzme kendini :KK66:

Ben hayatimdan cikartmis oldugum kimse icin uzulmuyorum artik, aksine bugun hepsi icin iyi ki diyorum.

Cunku bu sayiyi etkileyen faktor birazda insanlar.
Misal benim kendi ailemle ciddi sorunlarim varken, esimin ailesiyle de bir o kadar iyiyim ve cok seviyorum.
Burda yapman gereken, xx'le konusmuyorum sebebi de bu, peki yaptigim bu davranis / soyledigim bu soz dogru muydu? O bana yapsa ben ne yapardim deyip olayin detayina ve temeline inmek.

Ama eger olaylar senden kaynakli olusuyorsa o zaman cozum odakli olmak faydali olur.

Ben hayatimdan cikartmis oldugum kimse icin uzulmuyorum artik, aksine bugun hepsi icin iyi ki diyorum.
Çok güzel ifade etmissiniz.Tebrikler

Cunku bu sayiyi etkileyen faktor birazda insanlar.

Ahh ahh vinka üzülüyorum valla böyle böyle uzun uzun yardkmck olmaya çalışanlara :)

Ben kimseyle kus degilim ama kizimi kaybedince sehir degistirdik evimizi birakip kiraya geldik bu apartman biraz tuhaf herkes birbiriyle kus. Birisi yakin davraniyodu ama surekli agzinda beddua ve surekli ust komsumu kotuluyodu ve hergun ondaydi ona mesafe koydum evime almiyorum zaten hic gitmedim. Ve ust komsum ses konusunda cok abartiyodu kizimin uykusu hasasti bikac ricada bulununca hazmedemicem omrumde duymadigim seyler yazdi bana o zaman hazmedemedim resmen bikac gun hasta oldum sonrarabbime havale ettim hepsi bi tuhaf komsularimla sadece selamlasiyorum baskada kimseye kuslugum olmaz allah icin ...

Back
X