Hayatimdan nefret ediyorum

sevdacicegim12

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2016
19
11
3
34
Arkadaslar merhaba
5 yillik evliyim 1 oglum var dunya tatlisi 3yasinda ben 27 yasindayim ve kendimi bitik hissediyorum artik hersey dugunumde basladi olayli bir dugunum oldu kacarak evlendim kocam denilecek insan cok sinirli ve psikolojisi bozuk biri 1 bucuk aylik evliydim dogum gunumdu tabiki dugunde kavga oldugu icin ben kendi ailemle gorusemiyordum telefonlar yasak kapilar kitleniyordu evde gece kacip gitmeyim diye hergun siddet gordum neyse ogun annemi de dogum gunume cagiralim dedim oyle dedim diye kafamda terliklermi patlamadi tekmelermi yemedim artik dusunemiceginiz bir cok sey daha kendimi savunamiyorum tabiki hayvan gibi biri ustume saldiriyordu suan hala yasiyorum her neyse bende dedim senden nefret ediyorum seni istemiyorum dedim bir anlik sinirinle annemi aradi gel kizini al dedi annemde telefonda kizimi sana birakmicam tabiki gelip alcam dedi ve geldiler annemler geldiginde beni odaya kilitlediler bu arada kaynanamlarla yasiyorduk beni orada oyaliyorlar annemin feldigino anlamayim diye daha sonra annemin sesini duydum kizim diye bagirdi kapiya kostum anne dedim beni zorla burda tutuyorlar ben oyle diyince bunlar korktu kapiyi actilar annem agzi ciktigi kadar bagiriyordu onlara beni gorunce daha cok bagirmaya basladi cunku yuzumdeki morluklari gormustu size bunun hesabini sorucam dedi ve beni kolumdan tutup cekti ve hala kapi kilitli acmiyorlar eger acmazsaniz kapiyi dedi annem sizi sikayet edicem polise zorla insan tutuyorlar diye diyince bunlar acti kapiyi ve arabaya bindigimiz gibi once karakola sonrada hastaneye gidip darp raporu aldim sikayetci oldum anneme geri dondum 1 ay gecti aradan telfin avti ozur diledi bilmamne tabiki ben hamileymisim farkinda degildim daha sonra aileler araya girdi barisildi bu olaylar ustune (baristigim icin bin pismanim)neyseki 4 yilimizi ite kaka getirdik buraya kadar fakat 1 haftadir yine eski gunlerine dondu diyebilirim ha diyicaksiniz 4 yil hic olmadimi olmaz olurmu cok oldu ama cocugum icin sustum hep ama bugun az once yine saldirdi ustumr neymis annem bu eve girmicekmis zaten sulemle kimseyle gorusmuyorum bir tek annem ve abim var babam rahmetli oldu 9 yil once bir annemi cekemiyor istemiyor kadin zaten yilda 1 kere evime geliyor yeterki siz rahatsiz olmayin diye kadin dun gelmek istedi neden gelmek istedi diye bana bunlari yapti bende dedim kimse gelmicek izaman senin annen babanda gelmicek gelirse kovalarim dedim ustume yurudu yine yapti yapacagini cocugumuda aldi anasina gitti be banada S***** G** (Defol) ananin evine dedi kizlar anlatucak kimsem yok annemde kalp hastasi korkuyorum benim yuzumden birsey olmasin diye birazda olsa benimle dertlesirseniz cok sevinirim uzun oldu hakkinizi helal edin

size henuz bir aylik ken dovmeye baslamis adama niye cocuk dogurdunuz hamile oldugumu ogrendim derken nasil kalindigini biliyorsunuz sonucta niye onlem almiyorsunuz.boyle evliliklerde en cok cocuga uzuluyorum kimse anne babasini secemiyor eminim oda oyle bir babanin cocugu olmak istemezdi.sizin adiniza uzuldum ama sizi tekme tokat kafanizda terlik patlatan adami affetmissiniz ne dememizi bekliyorsunuzki.sizin yapamadiginizi o yapmis almis cocugu gitmis..hakkinizda hayirlisi allah yardim etsin

Esimi tanisaniz zaten boyle biri olduna inanmazsiniz bende basinda boyle oldugunu dunuyordum kactigim icin zaten ayri bi pismanim ancak anneme geri dondugumde zaten hamileymisim pisman oldugunu soyleyip ozur diledi keske barismasaydim yapmaz demiceksin iste bi insan 7 sinde nese 70 odur bosanmayi istiyor zaten kendi soyledi ancak cocugumu alamamaktan vede gorememekten cok korkuyorum

Haklisiniz cahilligim diyim ne dicegimide bilmiyorum ne ara bu kadar kor olmusum diye dusundum bilmiyorum iste tabikide hamile kalma hakkinda bilgim var ben cocuk dogurduguma pisman degilim cok severek dogurdum cocugumu ondan yana bir sikintim yok iyikide var o bnim yasama sebebim zaten ben coktan kendimi birakmistim o olmasaydi

Böyle bir hayatın nesini seveceksin ki zaten, hakaret sizde, dayak sizde, kurtulmuşken tekrar o psikopata dönmek sizde, kendini bile bile ateşe atmak sizde...

Yani hayatınızı sevmemek ve berbat etmek için elinizden geleni yapmışsınız...

Niye kaçtın geri döndün niye çocuk yaptın demednin anlamı yok kızlar olan olmuş kadın bundan sonrası diyorr...annenin yanına git boşan annene güzelce sakin dille anlat olmuyor diye ite kaka gitmek zorunda değil bi evlilik hele şiddet varsa

Sevgiliyken anlamadınızmı böyle bırı oldugunu sonradan mı oldu..Dua etmekten başka senın ıcın elımden hıc bırsey gelmıyor Allah hıdayet etsın o adama.İnsan karısına çocugunun annesıne nasıl kıyar bunlar taş kalpli adamlar

Çocuğu alırsın yeter ki sen vermek isteme alamaz senden kaçırma ihtimali varsa mahkemede söyle icra yokuyla görür o zamanda dünya para harcaması gerekir

Çocuğum için sustum diyorsun da çocuğunu nasıl mutsuz yetiştirdiğinin farkında mısın sen?
Bence çocuğun için birşey yap ve boşan bu adamdan.

DARp raporu alıp çoçuğunuzu kaçırdığı için şikayetçi olun
İnceldiği yerden kopsun
Kadın dernekleri sosyal medya herşeyi Leh'inize çok rahat çevirirsiniz güç sizde bunu sakın unutmayın ve harekete geçin
Hayatınızı değiştirmek için geç değil ve lütfen kendiniz ve çocuğunuz için bu muameleye maruz bırakmayın kendinizi
Yapabileceğimiz bir şey olursa söyleyin lütfen

Darp raporunu mahkemeye sunarsınız ve ekonomik geliriniz de çocuğa bakmaya yetiyorsa tabii ki çocuğun velayeti anneye verilir.eşiniz denilen şahsın düzeleceği yok,siz kendiniz ve çocuğunuzun iyiliği adına bu adımı atmak zorundasınız.bir an önce çocuğunuz için sağlıklı ortamı TEM'in edin

Sadece kendinizi düşündüğünüz için elbette pişman olmazsınız.Bi de oğlunuz açısından düşünün acaba o bu kadar sinirli bi babayla büyümek ister mi?Annesinin şiddet gördüğünü bile duya büyümek ister mi?

Çocuklar asla bi şeylerin sebebi olmamalı bencillik bu yaptığınız.O yüzden lütfen çocuğum için bahanesini bi kenara bırakıp boşanın.Kendiniz ve çocuğunuz için buna mecbursunuz.Yoksa emin olun oğlunuz da babası gibi bi adam olduğunda pişman olacaksınız

Bukadar koca meraklısı olmayın ya.. insan evindeki hayvana bile böyle muamele göstermez.. sizinde kendinize saygınız olsaydı bidaha geri dönmezdiniz. Okumamış,cahil,koca meraklısı kızlardan gına geldi..
banlayın,doğrular bunlar..
bugün sizin gibi bikaç tane gördüm,gerginim herhal..
Bu arada sadece o minik kuzuya yazık..

İşte kaçarak evlenmenin klasik sonu. Hemen çocuğunu al annenin evine git. O hayvanada hayvan bahçesinde baksınlar.

Kürtaj diye bir seçenek var. Çocuğunuzu evet seviyorsunuz da babası denen mahlukat boşanana kadar zorlar. Hemen karakola gidin çocuğumu kaçırdı diye. Alın çocuğu gidin annenize.

Bundan sonra napacagini adin gibi biliyorsun ama bu adamdan bosanmayacaksin cunku cocuk var bla bla dimi
Kacarak evlenin aferin, kactiginiz yer cok guzelmis tebrik ederim, genc kizlara ibret olsun bu yazdiklariniz
Polise gidip darp raporu alacaksiniz, sonra da dava acacaksiniz. Aslinda kurtulmak bu kadar kolay ama sizinki stockholm sendromu tabii

ne diyelim bilemiyorum bir yanlış nelere mal oluyor neyseki senin hatalarının en güzel yanı bebeğin ona sarıl ve bundan sonra hayatına mümkünse hata yapmayarak devam et

Ya çocuk var diye de bu stres cekilir mi? yahu o ortamda büyüyen çocuktan hersey beklenir kötü biri olur o travmaları atlatir mi çocuk sence iyilik yaptigini falan mı dusunuyorsun bikere terketmissin geri niye donuyosun huylu huyundan vazgEcer mi zaten ona elindeyim kolenim sana muhtacim imajı vermektir bu ekmeğine yağ sürmüşsünn zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…