Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Önlisans bölümün nedir. not ortalamanı yuksek tut. DGSye gir. böyle ailelerden tek kurtulma yolu iyi bir eğitim ve kariyer.Biraz uzun olacak kusura bakmayın.Etrafımda içimi dökecek kimsem yok.
Uyandığım her gün içim kan ağlıyor yine gözlerimi açtım diye.Biliyorum belki kızıcaksınız ama napayım işte.Daha kötü insanlara bakarak kendini avutmak yetmiyor artık
Önce kendimden başlayayım.Gerçekten çok çirkinim.Kısa boyluyum,koca kafalıyım,ellerim ayaklarım hiç narin değil.Büyük bir burnum var.Geniş bir suratım var.Zaten kendimden nefret ederken bir de hormon bozukluğum var.Yüzüm tüylendi,kimsenin yüzüne bakmıyorum.Epilasyona gidicek kadar durumum yok şu anlık,zaten bizimkiler de ciddiye almıyor.Çok gür saçlarım vardı döküldüler.Gittikçe çirkinleşiyorum sanki çok güzelmişim gibi.Diyorum ki Allahım ne kadar güzel kızlar var benimle neden uğraşıyorsun benden ne istiyorsun,kendi halimde bir insanım? Ayrıca kilo da veremiyorum bir türlü.
Diyeceksiniz ki makyaj yap vs ama ailem her yerde karşıma çıkıyor.20 yaşındayım hayatımda bir kez onların yanında salınmış saç makyajla gezemedim.Arkadaşlarımla dışarı giderken bile...Sanki çok güzel kızları varmış gibi yok yüzüne şunu sürme bunu yapma.Küçüklüğümden beri içimde kaldı her şey.Memur gibi gezicem onlara kalsa.Hayata bakış açıları direk iş bulup çalışmak.Okuyorsan okulu bitir sonra işe gir hayat bundan ibaret.Hep erkek çocuk yetiştirmişler ben de erkek gibi oldum.Kızların yanında izbandut gibi kalıyorum sıfır makyaj toplu saç kalıplı vücut kendimi o kadar iğrenç hissediyorum ki.Biraz karşı çıksam direk el kaldırır babam,küfür eder.Ağlasam küfür eder neden ağlıyorsun diye.Sadece bu konu için de değil bir yerden birşey bulur patlar.Benle kavga edemese gider anneme çatar başka bir şey olur.İnsanlara bakıyorum aileleriyle mutlular.Yaz gelir,tatile giderler.Ben bir kez tatile gittiğimizi hatırlamıyorum.Doğu kültürüyle yetişmişler,30 yıldır da batı da yaşıyorlar.Arada kaldım resmen evrilemedim bir türlü.Eğitimimle de ilgilenmediler hiç.2 yıllık bir bölüm okuyorum.Ne okuma hevesim kaldı ne mücadele hevesim kaldı.Önceden kitap vb bir şeyler okurdum kafam dağılsın diye.Ders falan çalışırdım.Şimdi daha çok düşünmeye başladım ve artık düşünmekten hiçbir şey yapamıyorum.Benim neden normal bir ailem olmadı ? Ben neden güzel bir kız olmadım ? 3-4 yıldır sürekli ağlıyorum ve mutsuzum.Son yıllar da ağlayamıyorum bile.Kendimi öldürmeyi bile düşünüyorum ama o cesaret nerde ?
Tüm sorunlarım zincirleme şekilde birbirine bağlı ve ben artık sıkıldım kendimi 70 yaşında hissediyorum.Çok uzun oldu özür dilerim,içimi dökmek istedim sadece...
Doktora gittim birisi kesin pko teshisi koydu.Hastaneyi degistirmek zorunda kaldim,test sonuclarim verilmedigi icin bastan tum testleri yaptiriyorum su an.Farkli hastanenin sonuclari ve doktor yorumunu bekliyorum.O yuzden tam arafta kaldim.Bir yerde pko teshisi kondu diyorsun otekinde sanirim pko tam teshis konmadi diyorsun. Hangisi dogru? PKO bir bayanin basina gelebilecek kotu hastaliklardan biri.
+ Kilonu da kolaylikla veremezsin. Doktorun bu konuda ne dedi. Bir ilac onerisinde bulundu mu. Gitmediysen de mutlaka bir uzmana gorun.
Aileni degistiremezsin. Sabir ve zaman senin ilacin.
Memur gibi derken? Bende memurum ama gayette bakımlı ve hoş bir hatunum. Bu kısımdan sonrasını okumadım zaten. Allah yardımcın olsun derim ancak. Ama memurları aşağılaman hiç hoş değil.Memur gibi gezicem onlara kalsa.
Memurlari asagilama degil arkadas kendini ifade edemwmis sanirim hani toplumda eskiden memurlar duz ve resmi olurlar salik sac dolasamazlar makyaj yapamazlar gibi bi anlayis vardi ya arkadas onun gibi oldugunu anlatmaya calismis sanirimMemur gibi derken? Bende memurum ama gayette bakımlı ve hoş bir hatunum. Bu kısımdan sonrasını okumadım zaten. Allah yardımcın olsun derim ancak. Ama memurları aşağılaman hiç hoş değil.