Hayatımı bir düzene sokmak üzerine...(Resimli)

bdvde acilan sansasyonel seyler degilse tutmaz ama olsun, blog gibi olur senin icin - aklinda olan seyleri yaziya döküp paylasinca hayatini planlaman daha kolay olur belki.
soruna gelince uyelik olusturunca profilinin yarisinin dolmasi lazim ilk. sonradan hangout acip birileriyle dolasabilirsin. o zaten gecelik konaklamak icin degil - "sehrinize gelrim, hadi bulusalim" demek icin.
yalniz turistler icin harika bir sey.
hatta istersen evimi her zmaan acarim _ bazen uygunum - evim hic müsait degil seceneginden musait değilimi secersin, kimse sana yazmaz.
dedigim gibi hangout biraz sans isi. o gun dunya tatlisi insanlar da olabilir birkac turk erkekten baska kimse olmayadabilir. Benim mesaim 6da biterdi - 4 gibi acar bakardim uyan biri varsa plan yapardik yoksa evime dönerdim. her seferinde şirintoş insanlar cikmayabilir yani. o yüzden sehrini aratip yakin zamanda gelecek insanlarin mesajini okuyup onlara ozel mesaj atsan daha verimli bir kullanim olabilir. ama her ikisini de denersin.
iyi sanslar

Haklısınız deneyeceğim mutlaka çok teşekkür ederim

Anladım Vyhodila na bereg Katyuşa, ne güzel İstanbulun hangi semtindesiniz erkek arkadaşınız nereli rus mu yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…