- 25 Ağustos 2016
- 65
- 15
- 8
- 40
- Konu Sahibi Patch-Adams
-
Doktora beni disarda koyup girdi.biseyler anlatti. Sonra beni cagirdilar.mecbur bakcaz dedi doktor.kendine guven sıfır. Istemiyorum deyince evde başına neler gelir düşün artik. Aglaya aglaya on dk atlattim. Hayatima mal olduDevlet hastanesinde bir psikiyatristten randevu alip gitmekten ve yasadiklarinizi anlatmaktan baska bir careniz yok artik dolmussunuz tasmissiniz cokta haklisiniz kolay seyler degil yasadiklariniz bence bir an once bir destek alip gecmise sunger cekin mutlu olabileceginiz su gunleri kacirmayin
Birde anlayamadin neden anneniz sizi doktorun yaninda soyup heryerinizi gosterdi
Babamla iki kez görüştüm.ne anlatiyolarsa artik bana tepkili. Onun da kizmasindan o kadar cekinmisim ki. Bunlari yazarken bile tahammulum yok. Aglamaktn başka bisey yapamıyorum
Babanla konusabilirsin
Telle bi yere cagirip hasret giderebilirsin
Diger manyaklari sil hayatindan ,olduler farzet ..
Olunun defteri kapandi gitti farzet ..
Hayata tutun lutfen cok uzuldum ya
Babamla iki kez görüştüm.ne anlatiyolarsa artik bana tepkili. Onun da kizmasindan o kadar cekinmisim ki. Bunlari yazarken bile tahammulum yok. Aglamaktn başka bisey yapamıyorum
Kadin doğum doktoruna zorla tehditle heryerimi açıp gosterdi.
Arastirdim ufak çaplı. Malesef Öz çocuklariyim sanirimSanki onların çocuğu değilmişsin gibi davranmışlar üzüldüm yaAllah yardımcın olsun canım
Arastirdim ufak çaplı. Malesef Öz çocuklariyim sanirim
O yaşta anlamadim. Sorgulamama izin verilmedi. Babama soyledim zorla doktora gittik diye. Fazla bişey anlatamadim. O da anlamadi ustunde o yuzden durmadi muhtemelen.yillar sonra teyzem sadece şunu dedi.benim karnim cok agriyomus (oyle bisey hic hatirlamiyorum) o yüzden doktora gitmisizbu ne demek ya. neden bunu yaptı
Beyinde hasar oldugunu tahmin eden doktorla babami gorusturmek isterim ama artik babam da cok yaslandi.bi suru hastaligi var.bu saatten sonra babamin benim icin uzulmesiyle elime ne gececek diyorum.bir de ben evlenirken ablamin tehditleri var.bu aileden uzak duracakmisim artik. Bakire olmamakla suclarmis beni. Mecbur evlenmisim eşimle.sanirim kendi ahlak anlayisina gore bunlari uydurup ortaligi karistiriyor. Belki babam bile bu yuzden uzak banaanne degil dusman sanki, ne kadar vahsi, ne kadar cani biriymis! yaziklar olsun o insana. ama merak etme, yaptiklari yanina kalmaz. Allah elbet bir gun hepsinden bunlarin hesabini sorar.
Lutfen artik onlar icin kendini yipratma. Birak senin mutlulugun onlar icin en buyuk huzursuzluk kaynagi olsun. Sen kahkahalarinla kulaklarini cinlat hatta. Senin mutlulugunu gordukce icten ice delirsinler. Kendi mutsuz sefil hayatlarinda bogulsunlar.
Inanilmaz sinirlendim suan. Bir insanin evladini doverek beyninde hasara yol acmasi nasil bir vahsettir ya!
Yolda bi tanidik goruyorum. Selam vermeden annenle niye gorusmuyosun diye tepki veriyor. Arkadaslarim anneleriyle bu konulari sorguluyor.ailen yok diye sorgulayan bi kayinvalide... Sünger cekemedimki. Uzaya gitmem lazim sadece kendimle ilgilenebilmek icin...nolur utanma ve doktora git. unutma konuştuklarınız sadece ikiniz arasında olacak.
ve lütfen bir yığın ilaç alıp kendini uyuşturma.
hayat gerçekten çok güzel. ,
herşeye bir sünger çek. yeniden başla. ailesiz arkadaşsız başla. Sıfırdan başla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?