- 25 Ağustos 2016
- 65
- 15
- 8
- 40
- Konu Sahibi Patch-Adams
-
Karşılaşmaya bile tahammülüm yokki.eminim şu an beni hayırsız evlat diye konusuyorlardir.evlendikten sonra bikac olay oldu ona ragmen iki kez gittim zorla.davranislarini normal kabul ediyorlar.sorun bendeymis gibiCanim cok zor bi hayatın olmus.
Allah yardımcın olsun.
Ruh halin iyi degil annenle yüzleşmedigin sürecede iyi olmayacak.
Lütfen tüm cesaretini toplayıp git annen ve babanın evine
Bütün yasattigi kotulüklerin hesabını sor
Madem baban bilmiyomuş oda ögrensin.
Yoksa hicbir zaman atlatamayacaksin.
Sonrada devlet hastanesinde doktora git
Anlatamiyosan yaz .
Karsilastigim insanların lafindan anliyorum herkese neler anlattıklarını.kendimden suphe etcem o derece.benim o savundugunuz sizofrenler yüzünden nefes alasim yok diyip yüzlerini parcalayasim geliyor. Inancli sakin normal biri olmaya çalışıyorum.isyan edip edip sinav diyorum.yardim almadan duzelemiycem biliyorum.is e girince biraz toparlaninca ciddi bi tedavi istiyorum.tabi once cesaret istiyorumoff off offf allah hepsinin cezasını versin,
birinin hayatının içine ediyorsun ve hiç bir şey olmamış gibi güllük gülistanlık
yaşamaya devam ediyorsun.utanmazlar.
evde bir şeyler denesen mesela meditasyon, olumlama, subliminal telkinler
maalesef olan yine sana oluyor inşallah bir an önce toparlarsın.
Bak ne dicem,diyelimki hayırsız evlat,pislik evlat dıyorlar arkadan,sen neden halen onların ne düşündüğünü önemsiyorsun,en önemli kısım bu????,neden onlar gıbı aşağılık ruh hastası insanların nedennnn önemsiyorsun,deliricem,ıkıncısı baban asla suçsuz değil,bence herşeyın bazı şeylerın çok net garkında,suç ortağı,ınsan evdeki evladının ciğerını bilir ciğerini,o adamıda sik,sen bence ona sıgınmak istiyorsun bu yanlış,kv balıden filan ailen yok dıyen zavallı ınsan toplulupunu neden önemsiyorsun,sana ailenle neden görüşmuyorsun dıyen eleştiren ınsanlarla ne işin bar arkadşaım,sorun sende kızma,bu kadar olmasada buna yalın şeyler yaşadık,bılıyoruz,sen güçlü durmadığın sürece kurtulamazsın,
Şu an tek gorustugum insan eşim.anne kardes yok.babam sadece saplantı bence de.fakat gecmisim yok gibi bi anda herseyden kopamiyorsunki. cevredekilere slm bile vermiyorum artik onlar yüzünden hatirliyorum diye.hicbisey yapmadan suçlu muamelesi gormek kizdiriyor normal olarak.guclu olmak, kendine guvenmek,bi insana guvenmek ?? Annesi değilmi herkesin en yakini.en büyük dusmanim o kadin dusunsene.evlenene kadar tek başınasn koca dünyada. Üç gün ömrümüz. Bu kadar nefretlerinin nedenine anlam veremeden unutup hayatina odaklanmak mumkun degilkiBak ne dicem,diyelimki hayırsız evlat,pislik evlat dıyorlar arkadan,sen neden halen onların ne düşündüğünü önemsiyorsun,en önemli kısım bu????,neden onlar gıbı aşağılık ruh hastası insanların nedennnn önemsiyorsun,deliricem,ıkıncısı baban asla suçsuz değil,bence herşeyın bazı şeylerın çok net garkında,suç ortağı,ınsan evdeki evladının ciğerını bilir ciğerini,o adamıda sik,sen bence ona sıgınmak istiyorsun bu yanlış,kv balıden filan ailen yok dıyen zavallı ınsan toplulupunu neden önemsiyorsun,sana ailenle neden görüşmuyorsun dıyen eleştiren ınsanlarla ne işin bar arkadşaım,sorun sende kızma,bu kadar olmasada buna yalın şeyler yaşadık,bılıyoruz,sen güçlü durmadığın sürece kurtulamazsın,
Şu an tek gorustugum insan eşim.anne kardes yok.babam sadece saplantı bence de.fakat gecmisim yok gibi bi anda herseyden kopamiyorsunki. cevredekilere slm bile vermiyorum artik onlar yüzünden hatirliyorum diye.hicbisey yapmadan suçlu muamelesi gormek kizdiriyor normal olarak.guclu olmak, kendine guvenmek,bi insana guvenmek ?? Annesi değilmi herkesin en yakini.en büyük dusmanim o kadin dusunsene.evlenene kadar tek başınasn koca dünyada. Üç gün ömrümüz. Bu kadar nefretlerinin nedenine anlam veremeden unutup hayatina odaklanmak mumkun degilki
Ilaclar doktorun verdiği ilaclar. Umarim bi sekilde atlatrm.Hepsi geberip gitmis farz et
Doktora gitmeden 7 tane neyin ilacini iciyosun?
Doktora da yaz ver cnm anlatamiyosan
Eşinle mutluysan gerisini sil hafizandan bence
yeni bir hayat kurmuşsunuz Sıkmayın canınızı unutun o kötü anışarınızı. Bakın onlr keyiflerini sürüyor. Siz de onlara inat mutlu olun . Bu hayata bir kere geliyorsunuz. Açın güzel bir müzik takın kulaklığınızı. Yarın dışarı çıkın yürüyüş yapın . Allah a şükredin . Kadınlar çok güçlüdür. Siz de bunları aşacaksınız eminimMerhaba herkese
Annemle ve ablamla yaşadığım travmalari atlatamiyorum.psikologa param yok. Eşim yardimci olamiyor. Arkadaşlarımla gorusemiyorum ki bunlari anlatamam yüzyüze kimseye.O yüzden buraya yazma ihtiyacı hissettim.
Çocukluğumdan beri biri benden küçük digeri buyuk iki kardesten farkli muamele gördüm annemden. Cocuk oldugum icin anlamam, kabul etmem uzun sürdü. Ne yapsam dayak yerdim.okuldan eve giderken annem saçımı tutup içeri çekmesin diye dua ederdim. Kardeş kavgalarinda annem beni banyoya kilitleyip uzun süre döverdi.kafama aldığım darbelerden dolayi bazen hastaneye giderdim.annem tehdit ederdi babama soylemeyim diye.akrabalar farkındaydi bişey yapamadilar.beyinde rahatsizliklar cikti.ameliyat oldum.darbe etkisini doktorlar farkedince annem konuyu kapatırdı.doktora babamla gidemedim. bunlari duyacak diye annem firsat vermedi babamla doktora gitmeme. Kadin doğum doktoruna zorla tehditle muayene ettirdi.o gunden beri değiştim.insan mi anne mi merhamet mi. Bu dünyadan ölüp gidecegim günü bekliyorum.buyuk kizinin beni kiskanmasiyla oluyormus o dayaklar. Ben dogdugumda kuma olmuşum ona.evin tek çocuğu olma şansını almışım elinden.universite bitti bi şekilde ve çooook ağır dayaklar ve psikolojik baskilarla sevdigim insanla sonunda evlendim.babamin pasifligi de tuz biber oldu gördüğüm zulme. Artik onlarin kan bagi olan kisilerle dahi gorusmuyorum.ve ne b*ktan bi durum ki babami özlüyorum. O en azından bana direk kötü bişey yapmamisti.o zulmün içinde babama aşırı bağlanmışim.
Babamla ayni anda ölelim diye dua ederdim.ne onun acısına dayanabilirim.ne de o benim için üzülsun derdim. Artik onu da göremiyorum. Büyük kızlarıyla çok mutlular.onunla sık sık görüşüyorlar. Ben bir sene neredeyse sadece ekmekle karnimi doyurdum evlendigimde.kimse çalmadi kapimi.ustune ustluk kizinin uyduruk sorunlarıni benim cozmemi isterdi annesi. Küçük kardeşim tek hücreli canli gibi. Seytan Ana kiz arasinda yaşıyor parazit gibi. Onlarin sözleriyle beni acıtıyor her firsatta. Para istiyor. Erkek arkadasiyla bende kalmaya çalışıyor. Allahtan eşim izin vermedi kalmasina.
Yalnizlik canıma tak etti.kimseye anlatamadim yaşadıklarımi.issizlik,acı hatıralar,eşimin ailesinin tepkileri,yalnizlik... kendime zarar verdim iki kez.devlet hastanesinde Psikiyatra gittim.konusamadim.hic bişey anlatamadim. Utanma duygusu ciğerimi yakıyor. Bogazim sertlesiyor bişeyleri hatirladikca.eşime rol yapip gulumsemekten yoruldum. Konuşma şeklim bozuk. Tavirlarim sert. Bazen aşırı naif oluyorum. Ani duygu değişiklikleri yüzünden deli gibi görünüyorum.nasil değişirim yardim edin.fikir verin.stresten 7 cesit hap içiyorum.tum gun uyuyorum. nasil değişirim yardim edin.fikir verin
Insallah. Muzik dinliyorum surekli. Acil iş ariyorum. Günü bi şekilde doldurmaya calisiyorum. Teşekkür ederm desteginiz içinyeni bir hayat kurmuşsunuz Sıkmayın canınızı unutun o kötü anışarınızı. Bakın onlr keyiflerini sürüyor. Siz de onlara inat mutlu olun . Bu hayata bir kere geliyorsunuz. Açın güzel bir müzik takın kulaklığınızı. Yarın dışarı çıkın yürüyüş yapın . Allah a şükredin . Kadınlar çok güçlüdür. Siz de bunları aşacaksınız eminim
ona hayatında yaşadığın annenin yaşattığı hayatına malolan herşeyi söylemelisin.. annenede burdaki yazılanları keşke okutabilseler.. gerçi kabul etmez dahada üste çıkmak için çirkefleşir beteriyle. ne desem bilemiyorumKesinlikle. Babam da azarlamaktan konusamiyor.niye gelmiyorsun diye ciddi fircaliyor.anlamıyor. görmüyor gibi halimi.sagligimla bile fazla ilgili değil.cesaretim cok kırılmış.bazen gizlice gormeye gidesim geliyor.ona bile cesaretim yok.ama o sorumsuz vefasız bi evlat saniyo beni.gucume gidiyor
Is bulamadim.dedigin gibi tüm günü işle gecirince yalnizlik hissetmeye vaktim az olur.sosyal fobi vs yüzünden sosyal olamiyorum.arkadaslarimla bile telefonda konusamiyorum.
Aslinda hepsinin sebebi insanlara gram guvenimin olmamasi.hersey boş geliyor.eşimle bile konuşasim yok.klasik tepkiler . .
Ayakta kalmaya calisiyorum.gercekten tedavi olunca herkesin fikrini cok takmaz miyim. Rahatsz oldugum icin mi boyleyimSosyal fobi'nde varmış ama bak o kadar güçlü bir insanmışsın ki bu kadar okumuşsun etmişsin evlenmişsin,
iş arıyorsun vs.. Diğerlerini bırak Sosyal Fobi bile tek başına çok ciddi bir hastalıktır. Tabi ki sende bu sonuç olmuş yaşadıklarından dolayı gelişmiş ama buna rağmen tüm bunları yapabilmek kolay değil.
'Herkes soruyor ailenle niye görüşmüyorsun, o şöyle diyor, bu böyle diyor' diye kafana takmanın da nedeni
zaten şu anki psikolojik durumun. Tedavin bitip iyileştikten sonra ne başkalarının söyledikleri ne de ailenin millete ne dediği, ne yaptığı senin umrunda bile olmayacak.
O yüzden şu an zaten iyi bir psikolojide olmadığın için başkalarının söylemlerine göre hareket edersen yanlış sonuçlar ortaya çıkar. Bir iyileş bak bakalım o zaman onların söyledikleri nasıl da önemsiz kalacak senin için.
Ayakta kalmaya calisiyorum.gercekten tedavi olunca herkesin fikrini cok takmaz miyim. Rahatsz oldugum icin mi boyleyim
Anneme benim icin tepki veren herkes tepkisini aldi.komsularimiz akrabalarimiz... psikologa git diyen de oldu. O da aldı boyunun ölçüsünü. Canı cehennemeona hayatında yaşadığın annenin yaşattığı hayatına malolan herşeyi söylemelisin.. annenede burdaki yazılanları keşke okutabilseler.. gerçi kabul etmez dahada üste çıkmak için çirkefleşir beteriyle. ne desem bilemiyorum
Cok tesekkur ederm yol gösterdiğiniz icin. Yillarca kendini kanitlamaya calisip sonucsuz kalmasini anlatamam. Yarananamak! Herseye ragmen gidip görmek. Niye diye parçaladim kendimi. Hastalıklarimi agrilarimi fazlasyla odesinler inşEvet tamamen iyileştiğinde bu düşünceler kafanı kurcalamaz artık. 7 tane ilaç içiyormuşsun şu an gerçekten
böyle olman normal. İyi durumda değilsin ki düşüncelerin de sağlıklı olsun.
Üstte ki mesajımda da yazdığım gibi bence çok güçlü bir insanmışsın sen.
Hassas karakterli bir insan olduğunu asla düşünmüyorum bunları yaşamak kolay değil.
Ben okurken burda sinirden elim ayağım titredi düşün. Bunları söyleme nedenim kendi gücünün farkına var
kesinlikle atlatabilirsin bu durumu.
Doktorla beraber çabalaman lazım hayatını ve düşüncelerini değiştirmek için ama.. Hepsi bir bütün.
Cok tesekkur ederm yol gösterdiğiniz icin. Yillarca kendini kanitlamaya calisip sonucsuz kalmasini anlatamam. Yarananamak! Herseye ragmen gidip görmek. Niye diye parçaladim kendimi. Hastalıklarimi agrilarimi fazlasyla odesinler inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?