Hayatımı düzeltmem lâzım

Karşılaşmaya bile tahammülüm yokki.eminim şu an beni hayırsız evlat diye konusuyorlardir.evlendikten sonra bikac olay oldu ona ragmen iki kez gittim zorla.davranislarini normal kabul ediyorlar.sorun bendeymis gibi

off off offf allah hepsinin cezasını versin,
birinin hayatının içine ediyorsun ve hiç bir şey olmamış gibi güllük gülistanlık
yaşamaya devam ediyorsun.utanmazlar.
evde bir şeyler denesen mesela meditasyon, olumlama, subliminal telkinler
maalesef olan yine sana oluyor inşallah bir an önce toparlarsın.

Karsilastigim insanların lafindan anliyorum herkese neler anlattıklarını.kendimden suphe etcem o derece.benim o savundugunuz sizofrenler yüzünden nefes alasim yok diyip yüzlerini parcalayasim geliyor. Inancli sakin normal biri olmaya çalışıyorum.isyan edip edip sinav diyorum.yardim almadan duzelemiycem biliyorum.is e girince biraz toparlaninca ciddi bi tedavi istiyorum.tabi once cesaret istiyorum

Bak ne dicem,diyelimki hayırsız evlat,pislik evlat dıyorlar arkadan,sen neden halen onların ne düşündüğünü önemsiyorsun,en önemli kısım bu????,neden onlar gıbı aşağılık ruh hastası insanların nedennnn önemsiyorsun,deliricem,ıkıncısı baban asla suçsuz değil,bence herşeyın bazı şeylerın çok net garkında,suç ortağı,ınsan evdeki evladının ciğerını bilir ciğerini,o adamıda sik,sen bence ona sıgınmak istiyorsun bu yanlış,kv balıden filan ailen yok dıyen zavallı ınsan toplulupunu neden önemsiyorsun,sana ailenle neden görüşmuyorsun dıyen eleştiren ınsanlarla ne işin bar arkadşaım,sorun sende kızma,bu kadar olmasada buna yalın şeyler yaşadık,bılıyoruz,sen güçlü durmadığın sürece kurtulamazsın,

Şu an tek gorustugum insan eşim.anne kardes yok.babam sadece saplantı bence de.fakat gecmisim yok gibi bi anda herseyden kopamiyorsunki. cevredekilere slm bile vermiyorum artik onlar yüzünden hatirliyorum diye.hicbisey yapmadan suçlu muamelesi gormek kizdiriyor normal olarak.guclu olmak, kendine guvenmek,bi insana guvenmek ?? Annesi değilmi herkesin en yakini.en büyük dusmanim o kadin dusunsene.evlenene kadar tek başınasn koca dünyada. Üç gün ömrümüz. Bu kadar nefretlerinin nedenine anlam veremeden unutup hayatina odaklanmak mumkun degilki

Hepsi geberip gitmis farz et
Doktora gitmeden 7 tane neyin ilacini iciyosun?
Doktora da yaz ver cnm anlatamiyosan
Eşinle mutluysan gerisini sil hafizandan bence

Cunku kötü insanlarmis
Nedeninde cok bisey oldugunu sanmam
Ya seni istemeden hamile kaldi
Ya da basina gelen her neyse seni sorumlu tutuyor ama sebep her neyse kimsenin sana bunlari yasatmaya hakki yok
Bence artik onlarin ölüsüne de dirisine de gitme
Ihtiyacin yok ki onlara

Üvey evlat olsa insan böyle yapmaz.insan evlat ayrımı nasıl yapar.benimde iki evladım var.şu canımı ikisine bölüştürürüm o derece seviyorum ikisinide.çok üzüldüm yaşadıklarınıza.

yeni bir hayat kurmuşsunuz Sıkmayın canınızı unutun o kötü anışarınızı. Bakın onlr keyiflerini sürüyor. Siz de onlara inat mutlu olun . Bu hayata bir kere geliyorsunuz. Açın güzel bir müzik takın kulaklığınızı. Yarın dışarı çıkın yürüyüş yapın . Allah a şükredin . Kadınlar çok güçlüdür. Siz de bunları aşacaksınız eminim

Insallah. Muzik dinliyorum surekli. Acil iş ariyorum. Günü bi şekilde doldurmaya calisiyorum. Teşekkür ederm desteginiz için

Cok uzuldum adiniza.oncelikle psikologdan sakin cekinmeyin herseyi anlatin bak burayada nasilsa tanimiyoruz birbirmizi.imkanin var en buyukuk iyilik sakin onlarla gorusme.anlamadim ben yani oz evlatsin nasil boyle davranir sana benim annemde aksidir ama bu kadar degil melek kaldi yaninda

Herkese teşekkür ederim. Gormesem de birilerinin bana destek olmaya calismasi çok iyi hissettirdi. Gerekirse defter gibi sayfalarca yazip vercem bi psikiyatra. Umarim hersey mükemmel olunca da yazarim buraya...

ona hayatında yaşadığın annenin yaşattığı hayatına malolan herşeyi söylemelisin.. annenede burdaki yazılanları keşke okutabilseler.. gerçi kabul etmez dahada üste çıkmak için çirkefleşir beteriyle. ne desem bilemiyorum

Sosyal fobi'nde varmış ama bak o kadar güçlü bir insanmışsın ki bu kadar okumuşsun etmişsin evlenmişsin,
iş arıyorsun vs.. Diğerlerini bırak Sosyal Fobi bile tek başına çok ciddi bir hastalıktır. Tabi ki sende bu sonuç olmuş yaşadıklarından dolayı gelişmiş ama buna rağmen tüm bunları yapabilmek kolay değil.

'Herkes soruyor ailenle niye görüşmüyorsun, o şöyle diyor, bu böyle diyor' diye kafana takmanın da nedeni
zaten şu anki psikolojik durumun. Tedavin bitip iyileştikten sonra ne başkalarının söyledikleri ne de ailenin millete ne dediği, ne yaptığı senin umrunda bile olmayacak.
O yüzden şu an zaten iyi bir psikolojide olmadığın için başkalarının söylemlerine göre hareket edersen yanlış sonuçlar ortaya çıkar. Bir iyileş bak bakalım o zaman onların söyledikleri nasıl da önemsiz kalacak senin için.

Ayakta kalmaya calisiyorum.gercekten tedavi olunca herkesin fikrini cok takmaz miyim. Rahatsz oldugum icin mi boyleyim

Ayakta kalmaya calisiyorum.gercekten tedavi olunca herkesin fikrini cok takmaz miyim. Rahatsz oldugum icin mi boyleyim

Evet tamamen iyileştiğinde bu düşünceler kafanı kurcalamaz artık. 7 tane ilaç içiyormuşsun şu an gerçekten
böyle olman normal. İyi durumda değilsin ki düşüncelerin de sağlıklı olsun.
Üstte ki mesajımda da yazdığım gibi bence çok güçlü bir insanmışsın sen.
Hassas karakterli bir insan olduğunu asla düşünmüyorum bunları yaşamak kolay değil.
Ben okurken burda sinirden elim ayağım titredi düşün. Bunları söyleme nedenim kendi gücünün farkına var
kesinlikle atlatabilirsin bu durumu.
Doktorla beraber çabalaman lazım hayatını ve düşüncelerini değiştirmek için ama.. Hepsi bir bütün.

Anneme benim icin tepki veren herkes tepkisini aldi.komsularimiz akrabalarimiz... psikologa git diyen de oldu. O da aldı boyunun ölçüsünü. Canı cehenneme

Cok tesekkur ederm yol gösterdiğiniz icin. Yillarca kendini kanitlamaya calisip sonucsuz kalmasini anlatamam. Yarananamak! Herseye ragmen gidip görmek. Niye diye parçaladim kendimi. Hastalıklarimi agrilarimi fazlasyla odesinler inş

Cok tesekkur ederm yol gösterdiğiniz icin. Yillarca kendini kanitlamaya calisip sonucsuz kalmasini anlatamam. Yarananamak! Herseye ragmen gidip görmek. Niye diye parçaladim kendimi. Hastalıklarimi agrilarimi fazlasyla odesinler inş

Rica ederim biraz da olsa iyi hissetmene yardımcı olduysam ne mutlu. :)

Hiç merak etme kimsenin ah'ı kimsede kalmaz.
Yunus Emre'nin çok güzel bir sözü vardır 'zulüm ile abat olanın sonu berbat olur' diye.
Sana yaptıklarının günahını nasıl verecek onu düşünsün şimdiden.

Annen sana bunları yaparken kimse farketmedi mi? Hastane de doktorun filan polise haber vermesi gerekirdi.

Yani sosyal hizmetler seni o evden alırdı haber verilse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…