Hayatımı düzeltmem lâzım

bunlar nasil insanlar, aklim almiyor gercekten... allah hepsini sizden uzak tutsun, insallah bir daha ne annenizin ne de ablanizin yuzunu gormek zorunda kalirsiniz.

sanane de geç . kimseye kulak asma. onların da dertleri var illaki. ama insanımız baikasının işine burun sokmayı çok iyi bilir destek olmak yerine

herkes anne olamaz işte .. annene çok agır şeyler yazmak isterdim ama yazdıkça yazarım bitmez diye başlamıyorum..
babanla konuşmak sana iyi gelecektir. diğerlerini de yok farzet.

herkes anne olamaz işte .. annene çok agır şeyler yazmak isterdim ama yazdıkça yazarım bitmez diye başlamıyorum..
babanla konuşmak sana iyi gelecektir. diğerlerini de yok farzet.
Kesinlikle. Babam da azarlamaktan konusamiyor.niye gelmiyorsun diye ciddi fircaliyor.anlamıyor. görmüyor gibi halimi.sagligimla bile fazla ilgili değil.cesaretim cok kırılmış.bazen gizlice gormeye gidesim geliyor.ona bile cesaretim yok.ama o sorumsuz vefasız bi evlat saniyo beni.gucume gidiyor

canım bence sen utanma sıkılma doktora git ve herşeyi ona anlat. buraya yazıyomuşsun gibi anlat zaten ikinizin arasında kalacak ozaman belki biraz daha rahatlarsın ve herşey senin için daha iyi olur.. malesef doğarken annemizi babamızı biz seçemiyoruz senin kaderinde böyle bi anne ve abla varmış.. bence babanla görüşmeye çalış artık öyle olmuştu böyle olmuştu diye anlatmaktan vazgeçsen daha iyi olur sanki baban yaşlıysa.. annen ve ablanıda sil bence unutmaya çalış insan olamaz onlar.. annenle neden görüşmüyosun diye soranlarıda hiiç önemseme ailevi de sanane de geç! insanlar mutlaka özel hayata müdahale edicek bişiler buluyolar çünkü.. hayat güzel neden onlar yüzünden yaşayamayasın belki senin bi çocuğun olur annenden görmediğini çocuğuna yaşatırsın

Bende 1. çocuğum kardeşim olduğunda çok üzülmüştüm hatta hala benimseyemedim yılların verdiği uzaklıktan dolayı ama bu çok başka bi boyut acilen içinizde tuttuklarınızı bize değil uzman birine anlatmanız lazım bizim burda yapabilceklerimizde söyleyeceklerimizde kısıtlı ve bu konu burda çözülebilicek bişey değil

Bu yazdıklarınız inanılır gibi değil... korkunç.. Annen psikopat desem diğer kardeşlerine neden öyle
davranmamış o zaman. nasıl bir insan bile demiyorum canlıysa.. neyse..

Hangi doktora gidiyorsunuz nerde yaşıyorsunuz bilmiyorum ama üniversite hastanelerinden birine gidip
bunları anlatın atlamadan. İlaç yanında Psikoterapi tedavisi de yapabilirler. Evet ilaçlar çok etkili ama bazı durumlarda tek başına tam anlamıyla sonuç veremeyebilir.

Birde tüm aileden babanız da dahil uzaklaşmanız iyi olur diye düşünüyorum. Evde o kadar şey olurken babanızın tüm bunlardan haberdar olmaması sizin halinizi farketmemesi de affedilir değil. Üstelik suçu olmasa da siz babanızı gördükçe o eski yaşananları hiç unutamazsınız o yüzden bana göre onunla da irtibatı kesin.
Hala küçük kardeşinizle görüşüyormuşsunuz anladığım kadarıyla onun da pek farkı yokmuş neden hala irtibat
halindesiniz. Eşim izin vermese bizde kalacaklardı diyorsunuz o ev sizin eviniz hala size bunu yapmalarına izin vermeyin.

O kadar yalnizdimki.kucuk kardesimle gorusmeyi çare sandim.onunla da büyük olaylar yaşadık ve irtibati kestim.babam öldüğü zaman son kez görememek cok aci olur.atlatamam heralde.evet babamin hatasi büyük. Benim kotu oldugumu gore gore Iki seytan cocuguna ve eşine nasil tepki vermiyordu yillarca anlamıyorum.pna tek iyi davranan evladi olarak bensiz olmayi hakediyor su an.asagi tukursem sakal... halimiz biraz duzelince psikologla goruscem.yazarak anlatcam mecburen

Su an yaklasan en buyuk sıkıntı da bu. Kendimi toparlayamadan bi insana nasil hayat kurarim.dogum olayi vs. Düşünmek gözlerimi dolduruyor. Kesinlikle cocuk isteyemiyorum.

Su an yaklasan en buyuk sıkıntı da bu. Kendimi toparlayamadan bi insana nasil hayat kurarim.dogum olayi vs. Düşünmek gözlerimi dolduruyor. Kesinlikle cocuk isteyemiyorum. Beyindeki problem su an hamilelige engel zaten
oyüzden en yakın zamanda doktora gitmeniz gerek tedavi olmanız şart kendiniz için

Psikolog değilde uzman bir psikiyatrist olması gerekiyor. Özellikle üniversite hastanelerine gidebilirsiniz özel şart değil.

Yaşadıkların çok ciddi şeyler olduğu için küçük kardeşinle görüşmen demek tamamen o yaşananları
unutmanın aksine her an hatırlamak demektir. Senin kararın bişey diyemem tabi hariçten konuşmak kolay belki ama ben olsam babamla da görüşmek istemem.
Ne kadar zorlasam da empati yapsam da tabiki seni anlayamam ama bazen yalnız olmak çok daha iyidir. Size zarar verecek insanlar olmasındansa etrafında..
Hem evlenmişsiniz eşiniz var, en güzeli de ayrı bir eviniz var üniversiteyi de bitirmişsiniz sanırım, çalışma imkanınız da var.. Sürekli kendinize bir uğraş edip düşünmemeye çalışın.
Doktorlar da bazı tanıdığım hastalara en ağır psikolojik hastalıklarda üstelik ilaç ve psikoterapi verse bile
mutlaka hastayı sosyal hayata katmaya çalışıp ona en iyi gelecek şeylerden birinin bu olduğunu söylüyorlar.
Kesinlikle ev'e kapanıp düşüncelere boğulmadan uzak durmalarını söylüyor.
Bir kursa gitmek, spor yapmak, hobileri olmak ve gezmek çok önemli.

+1

Gerçekten çok üzücü okurken bile kaşlarım çatıldı Sinirlerim bozuldu sen nasıl yaşadın Allah bilir Rabbim güç kuvvet versin arkadaşların söylediği gibi kesinlikle doktorla konuşmayı dene içine atman daha büyük sıkıntılar doğuruyor mutlaka yaşadığın şeyler senin ayıbın hatan değil bu yüzden dik durmaya çalış

Canim cok zor bi hayatın olmus.
Allah yardımcın olsun.
Ruh halin iyi degil annenle yüzleşmedigin sürecede iyi olmayacak.
Lütfen tüm cesaretini toplayıp git annen ve babanın evine
Bütün yasattigi kotulüklerin hesabını sor
Madem baban bilmiyomuş oda ögrensin.
Yoksa hicbir zaman atlatamayacaksin.
Sonrada devlet hastanesinde doktora git
Anlatamiyosan yaz .

Is bulamadim.dedigin gibi tüm günü işle gecirince yalnizlik hissetmeye vaktim az olur.sosyal fobi vs yüzünden sosyal olamiyorum.arkadaslarimla bile telefonda konusamiyorum.
Aslinda hepsinin sebebi insanlara gram guvenimin olmamasi.hersey boş geliyor.eşimle bile konuşasim yok.klasik tepkiler . .

Zor ya insanın kendısıı bu sekılde yalnız hıssetmesı cok zor.
Boyle kardesler arasında neden ayrım yapılır anlamıyorum.
Ne denır bılemedım.
Bı gıt tedavı ol.Gelgıtlerınden kurtulup hayata daha genıs bakarsın en azından.
Ve asla içine atma.İçinde tutma.Kurt gibi kemirir.
Senı kıran herkesten uzak dur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…