Kızlar yanımda olun buna çok ıhtıyacım var Ben beş yıllık evliyim ve iki tane oğlum var. Bir yıldırda Amerika'da yaşıyoruz tabi buna yaşamak denirse büyük oğlum kreşe gidiyor küçük bir yasında olduğu için evde tabi bende.. Ingilizcede bilmediğim için sürekli evdeyim ve çok yalnızım eşim bi iş kolik sürekli işleri vardır aynı evin içinde birbirimizi görmeyiz bile o odasından çıkmaz bende çocuklarla.. Turkıyede bi hayatım vardı güzel bu işim iyi bi sosyal hayatım.. Kendimi bu evin hizmetçisi gibi hissediyorum. Çok yalnızım sokağa bile çıkamıyorum markette gidip bi ekmek alamıyorum kafayı yemek üzereyim ben napıcam(
Oturduğum ev müstakil ama sorun şu ki bebeğimi bırakıp kursa gıdemıyorum evden çıksam yol bilmiyorum nereye gıdıcem burda sokakta yürüyen insan bile görmüyorum doğru düzgün. Dısarda oynayan bırtek cocuk mu olmaz yok.. Turkıye gıbı değil buralar
Lıngusta metodu mu bana bu metodu anlatırmısın araştırmayı çok isterim.. Şimdi burda gece oldu yatmalıyım artık ama yarın ılk işim bu olucak.. Şimdiden teşekkürler..
Kızlar yanımda olun buna çok ıhtıyacım var Ben beş yıllık evliyim ve iki tane oğlum var. Bir yıldırda Amerika'da yaşıyoruz tabi buna yaşamak denirse büyük oğlum kreşe gidiyor küçük bir yasında olduğu için evde tabi bende.. Ingilizcede bilmediğim için sürekli evdeyim ve çok yalnızım eşim bi iş kolik sürekli işleri vardır aynı evin içinde birbirimizi görmeyiz bile o odasından çıkmaz bende çocuklarla.. Turkıyede bi hayatım vardı güzel bu işim iyi bi sosyal hayatım.. Kendimi bu evin hizmetçisi gibi hissediyorum. Çok yalnızım sokağa bile çıkamıyorum markette gidip bi ekmek alamıyorum kafayı yemek üzereyim ben napıcam(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?