Hayatımı elimden aldı

Belki de esin de daha farkli hayal etmisti senin bu kadar eve kapanman onu da mutsuz etmistir..

Esinin is arkadaslari yok mu? Seni hic kimseyle tanistirmadi mi 1 yildir?

beni anlayan birilerinin olmadi cok guzel ben californiyadayim canim sen nerdesin
newyork tayim bende. Dil benim de problemim ingilizce temelim oldugu halde konusamiyorum aksanlari cok farkli dediklerini anlamiyorum bunun caresi insanlarla cekinmeden tarzancada olsa konusmak :) hic temelin yoksa internetten gramer kurallarina calisabilirsin ingilizce kitap okuyarak kelime ogtenirin evde televizyon varsa ingilizce akt yazili cizgifilm seyredebilirsin ufaklikla beraber gercekten cok etkili oluyo en azindan karsindakinin soyledigini anlarsin disari cikinca :) konusabilmek evde olacak is degil onun icin kutuphaneler veya kiliselere basvurursan haftada bir gun bulusacagin seninle birebier ilgilenecek hocalar var disariya cikamiyirsan bir kac gorusup sana guvenini sagladiktan sonra eve de gelebilir.. oralarda turk dernekleri vardir muhakkak hic turk yok mu etrafinizda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…