- 6 Nisan 2017
- 11
- 3
- 1
- 30
- Konu Sahibi valeriasolanas
-
mumkun ama tehlikeli. hatta baya tehlikeli. ben yaptım, yap! ben istedim ,yap! ben düşündüm , gidiyoruz! peki yarın sen düşünüp yapmak istemiyorum dedigin de ne olacak ? full ittiat olmaz. olamaz. köle olsan gene bir gun baş kaldırırsın veya sahibinin arkasından iş cevirirsin...Merhabalar :) Forumda yeniyim ancak bölümün adını(bir derdim var) görünce dayanamayıp yazmalıyım dedim.
ben kontrol edilmekten ve ne yapacağıma başkasının karar vermesi,hayatıma karışılmasından hoşlanan biriyim. O otorite çok hoşuma gidiyor ve bunu istiyorum. Aitlik hissini yaşamak ve sorumluluklarımdan kurtulmak, hafiflemek istiyordum.Nihayet isteklerimi karşılayabilecek biriyle tanıştım ve bir bağ oluştu aramızda. Sürekli olarak iletişim halindeyiz ve beni yönetmesinden büyük keyif alıyorum.Sizin bu konudaki fikirlerinizi merak ediyorum.Dışarıdan birilerinin bakış açısına ihtiyacım var kızlar. Bu tarz bir ilişkide bulunmak ister miydiniz? Eminim beni tuhaf bulanlar olacaktır ancak belki benim gibi düşünenler de vardır.
aitlik hissi - hafiflemek- kurutlmak kelimelerini yazmışsın ya - ilişkide yonlendirilirsem bunları yaşamış ve kurtulmuş olacagım diye... bence sen aşagıda yazacagım ile bu ilişki durumuınu karıştırmışsın.. ama ollmamış :)Merhabalar :) Forumda yeniyim ancak bölümün adını(bir derdim var) görünce dayanamayıp yazmalıyım dedim.
ben kontrol edilmekten ve ne yapacağıma başkasının karar vermesi,hayatıma karışılmasından hoşlanan biriyim. O otorite çok hoşuma gidiyor ve bunu istiyorum. Aitlik hissini yaşamak ve sorumluluklarımdan kurtulmak, hafiflemek istiyordum.Nihayet isteklerimi karşılayabilecek biriyle tanıştım ve bir bağ oluştu aramızda. Sürekli olarak iletişim halindeyiz ve beni yönetmesinden büyük keyif alıyorum.Sizin bu konudaki fikirlerinizi merak ediyorum.Dışarıdan birilerinin bakış açısına ihtiyacım var kızlar. Bu tarz bir ilişkide bulunmak ister miydiniz? Eminim beni tuhaf bulanlar olacaktır ancak belki benim gibi düşünenler de vardır.
Merhabalar :) Forumda yeniyim ancak bölümün adını(bir derdim var) görünce dayanamayıp yazmalıyım dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?