- 6 Nisan 2017
- 11
- 3
- 1
- 30
- Konu Sahibi valeriasolanas
-
Ne yonetecegim ne de yonetilecegim bi iliski icinde olmak istemem.
Bir derdim var a acmissiniz konuyu. Ama derdinizi anlayamadim. Biri sizi yonetiyormus iste
Konu ne zaman bu kitaba gelecek bakalım diyordum ki, konu sahibi getirmiş. Konuyu okur okumaz kitaba atıf olduğu anlaşılıyor... Bana sorarsanız çok itibar etmeyin kitapta olanlara... Bir Christian Grey çıkmaz Türk erkeklerinden... Ve mutlu sonla bitmez hikayeniz...Dert değil, bu normal mi diye fikrinizi soruyorum. İçimde böyle duygular var, paylaşıp acaba bir ben miyim görmek istedim. Önyargılı olanlar, yadırgayanlar olabilir.İnsanız ve benim de anlayamadığım,anlamak istemediğim şeyler oluyor.Düşüncelerinizi okumak beni mutlu etti, dışarıdan nasıl göründüğünü sayenizde görebiliyorum.Ben Grinin Elli Tonu'nda olanları çok beğenmiştim, oradaki kontrol ve diğer şeyler bu bende böyle bir hissi uyandırdı.
ben sizi çok iyi anladımMerhabalar :) Forumda yeniyim ancak bölümün adını(bir derdim var) görünce dayanamayıp yazmalıyım dedim.
ben kontrol edilmekten ve ne yapacağıma başkasının karar vermesi,hayatıma karışılmasından hoşlanan biriyim. O otorite çok hoşuma gidiyor ve bunu istiyorum. Aitlik hissini yaşamak ve sorumluluklarımdan kurtulmak, hafiflemek istiyordum.Nihayet isteklerimi karşılayabilecek biriyle tanıştım ve bir bağ oluştu aramızda. Sürekli olarak iletişim halindeyiz ve beni yönetmesinden büyük keyif alıyorum.Sizin bu konudaki fikirlerinizi merak ediyorum.Dışarıdan birilerinin bakış açısına ihtiyacım var kızlar. Bu tarz bir ilişkide bulunmak ister miydiniz? Eminim beni tuhaf bulanlar olacaktır ancak belki benim gibi düşünenler de vardır.
Ben şunu merak ettim. Neden anketi kimin ne cevap verdiğini herkes görebilecek şekilde yaptınız? Burada evet diyenlere sonra özelden mesaj gelecek mi "yaş kaç?" vs. diye?Merhabalar :) Forumda yeniyim ancak bölümün adını(bir derdim var) görünce dayanamayıp yazmalıyım dedim.
ben kontrol edilmekten ve ne yapacağıma başkasının karar vermesi,hayatıma karışılmasından hoşlanan biriyim. O otorite çok hoşuma gidiyor ve bunu istiyorum. Aitlik hissini yaşamak ve sorumluluklarımdan kurtulmak, hafiflemek istiyordum.Nihayet isteklerimi karşılayabilecek biriyle tanıştım ve bir bağ oluştu aramızda. Sürekli olarak iletişim halindeyiz ve beni yönetmesinden büyük keyif alıyorum.Sizin bu konudaki fikirlerinizi merak ediyorum.Dışarıdan birilerinin bakış açısına ihtiyacım var kızlar. Bu tarz bir ilişkide bulunmak ister miydiniz? Eminim beni tuhaf bulanlar olacaktır ancak belki benim gibi düşünenler de vardır.
Ikinci filmini izle o zaman :)Dert değil, bu normal mi diye fikrinizi soruyorum. İçimde böyle duygular var, paylaşıp acaba bir ben miyim görmek istedim. Önyargılı olanlar, yadırgayanlar olabilir.İnsanız ve benim de anlayamadığım,anlamak istemediğim şeyler oluyor.Düşüncelerinizi okumak beni mutlu etti, dışarıdan nasıl göründüğünü sayenizde görebiliyorum.Ben Grinin Elli Tonu'nda olanları çok beğenmiştim, oradaki kontrol ve diğer şeyler bu bende böyle bir hissi uyandırdı.
25 yaşında bir grafikerim.İstemem sizinki gibi bir hayat, hayır. Yaşınız kaç, tahsil ve meslek durumunuz ne?
25 yaşında bir grafikerim.İstemem sizinki gibi bir hayat, hayır. Yaşınız kaç, tahsil ve meslek durumunuz ne?
mumkun ama tehlikeli. hatta baya tehlikeli. ben yaptım, yap! ben istedim ,yap! ben düşündüm , gidiyoruz! peki yarın sen düşünüp yapmak istemiyorum dedigin de ne olacak ? full ittiat olmaz. olamaz. köle olsan gene bir gun baş kaldırırsın veya sahibinin arkasından iş cevirirsin...
bugun karşındakinde bu cok sevdigin huy- yarın nefret etmeni saglayabilir.
süreklilik arz ettiginde erkek de bundan hiç hoşlanmaz. basiretsiz -fikirsiz der. sonrası ayrılık ve boşanma.
cok nadir bunu sevip 'senden iyisini mi bulacagım' diyip sonrada dövüp dsvenler, dozlarını arttıranlarda var. aynı dozda kalanda var.
ve cok da değişik degilsin. yani sen tipliler cok ( tipli derken -ilişki tercihleri olarak )
favorim :
ilişkilerde cok cok cok mukemmel bir denge saglanırsa ( ki bu denge 'erim sen bilirsin ' demek degil ) her türlü alıverişin oldugu bir ilişki . bu en güzellidir.
Çok ilginç, bu kişi hep sizin istediğiniz yönde kararlar mı alıyor? Ya da size her karar nötr, aynı kapıya çıkar mı zaten? Bir gün sizi yönlendirdiği şey istediğinize tamamen zıt olursa ne olacak peki?Merhabalar :) Forumda yeniyim ancak bölümün adını(bir derdim var) görünce dayanamayıp yazmalıyım dedim.
bende grafikerlik okudum bir donemde ist. bir ajansin yaratici grubundaydim :)çok da değişik bi tip olduğumu ispatlamak için burada değilim :)
öncelikle bahsettiğiniz tehlike ve değişimler her ilişkide olabilecek türden. çok kibar ve ilgili bir adam bir bakmışsınız size şiddet ve psikolojik baskı uyguluyor.insanların içinden ne çıkabileceğini kim bilebilir yeterince yaklaşmadan? benim bahsettiğim "full itaat" kavramı değil. her insanın kendine ait bir alanı vardır ve bir yere kadar hayatına dahil olabilirsiniz.kendi sınırlarınızı belirtip bu doğrultuda güzel bir ilişki yaşayabiliyorsunuz.
çevrenizle olan ilişkileriniz, temel ihtiyaçlarınız kısıtlanmadan ve duygusal olarak parçalanmadan da itaat etmek mümkün. diğer türlü istismar oluyor çünkü.
örneklemem gerekirse çok kıskanç bir eş sizin gibi düşünen birini bunaltabilir ancak ben gibi biri bundan keyif alabilir. kıskanılmanın sevginin bir belirtisi olduğunu düşünüyorum.
Senin gibi birini tanıdım görümcem olur kendisi iki çocuklu öğretmen bir hatun. Anne çok baskın bir karakter ezmiş hep kızı buda alışmış yönetilmeye sonuç olarak kocası aldattı boşandı iki çocukla benim yanımda kaldı 6 yıl bı süreçte ben yönettim her şeyi ama bu iki taraf için de çok yorucu bir şey. İnsanlar bir noktada patlar. Diyeceğim şu ki kimseye güvenipte hayatının kontrolünü veremezsin herkesin doğrusuda yanlışına kendine göre çünkü
Tabii ideal aranan gelin oluyorsun bu durumdaama ederler içine be kızım
Senin gibi birini tanıdım görümcem olur kendisi iki çocuklu öğretmen bir hatun. Anne çok baskın bir karakter ezmiş hep kızı buda alışmış yönetilmeye sonuç olarak kocası aldattı boşandı iki çocukla benim yanımda kaldı 6 yıl bı süreçte ben yönettim her şeyi ama bu iki taraf için de çok yorucu bir şey. İnsanlar bir noktada patlar. Diyeceğim şu ki kimseye güvenipte hayatının kontrolünü veremezsin herkesin doğrusuda yanlışına kendine göre çünkü
Tabii ideal aranan gelin oluyorsun bu durumdaama ederler içine be kızım
Ben şunu merak ettim. Neden anketi kimin ne cevap verdiğini herkes görebilecek şekilde yaptınız? Burada evet diyenlere sonra özelden mesaj gelecek mi "yaş kaç?" vs. diye?
Peki o zaman size tavsiyem, böyle bir hayatın içine girmek sizin tercihiniz, isterseniz girebilirsiniz. Ama her zaman kaçış yollarınız, b planlarınız bulunsun. Asla kendinizi tamamen kaptırmayın. Mesela işinizi hiç bir zaman bırakıp kendinizi tamamen bir ev kölesi haline sokmayın. İşinizden gelen geliriniz her zaman kontrolü sadece sizde olan hesapta dursun. Bir miktarını beraber yaşayacağınız evin masrafı için verebilirsiniz, asla hepsini vermeyin. Bunlara dikkat etmeniz normal bir evlilik ilişkisine girecek insanlara göre çok daha önemli, çünkü bir süre sonra kendinizi çok kaptırıp hayatım feda olsun moduna girebilirsiniz. Bu da çok büyük zarar verebilir.Çünkü forumda yeniyim ve ilk başlığım ve de ilk anketim.şu an değiştirilebiliyorsa tarif edin değiştireyim.bahsettiğiniz gibi bir şey peşinde değilim, art niyetim yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?