Hayatımı Mahvediyorum Sanırım

Burayi okuyosan görmen lazimdi kizlik zari paylasimlarini. Diktirseydin madem bu kadar önemliydi. Niye baska birinin basini da yaktin

Evet sırf piçin biri beni kullandı düşünmesin diye evlendim. Ve eşimde beni seviyor hani zorla evlenmedim de
Yeterince p.ç olsaydı evlenmeden kabak gibi ortada bırakırdı seni. Hakettiğin p.çliği ahmetten görürsen bu yazdıklarını hatırla e mi

Gerçekten saçmalıyorsunuz.Konu gerçekse.

Ahmetle olsan da bu sefer belki de şimdiki eşin için böyle düşüncektin. Zayıfsın. Hayallerde yaşıyorsun. Bir kişilik oluşturamamışsın. Ekşi sözlük okumadan önce biriyle sevişmenin senin için ne anlama geldiğini, sonuçlarını bile hiç düşünmemişsin. Lütfen büyüyene kadar yalnız kal. İnsanlar senin oyuncağın değil.

Sen şakamısın ? kendine gel hemen bir psikologa koş.. saçmalama

evet vicdansızım bende üzülüyorum gerçekten umutlu bi eşti karşımdaki çok uğraştı evle benimle vs . Ama olmuyo işte oda çok masum değil aslında bazen hakettiğinide düşünüyorum
Ne yaptı?biraz açın da yardım edeyim.

Fena saçmaladığını düşünüyorum. Birlikte oldum diyemediğin icin evlenmişsin. Şimdiki aşaman boşanmak o haldeyse.

Tamm hayatina biri girebilir ama iliskiye girmek nedemek girince unuturummu diye düşündün ve halen aklinda o varken evlenek adama neden bunu yapiyon kadin olarak kendine yakistirirmisin erkeklerede üzülüyorum böyle insanlara iyi adam denk gelir zaten.

Evet. Aslında benim için önemli bir konu değildi ama olan olduktan sonra biraz araştırma yaptım erkekler gerçekten kötüler ekşi sözlükte yazılanları okusanız.. cidden psikolojiimi bozdu.
Her erkek öyle değil mesela senin gibi kadinlarda böyle kötüler bukadar kötülüğü bir erkege yapmiycaktiniz. Siz onlarin piyasi oluyonuz. Sonra vah tuh daldan dala erkek suçlu he canim.

bakire olup olmadığınıza bu kadar önem verecek kişidende hayır gelir mi? Sırf açıklama yapmamak için başka bir insanın hayatınıda yakmışsınız resmen. Çok bencil buldum sizi. Açıkçası bahane mi yok tampon kullandım bilmiyordum böyle olacağını patladı gitti diyiverin geçin. ayy sinirlerim bozuldu

Eşinize üzüldüm..resmen kandırmışsınız adamı..yazık..

Peki bosaninca Ahmet kabul edecek mi? Hani dedin ya baskasiyla birlikte oldum diye kabul etmez diye evlendim dedin ya. Evlenip bosanirim demissin.
Ahmet seni bekliyor mu peki?
Bosaninca kabul edecek mi?
Kafamda birsuru sorular..
Olasilik uzerine evlilik mi yapilir?
Esinizin gunahi ne? Adama uzuldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…