Hayatımı Mahvediyorum Sanırım

fahrenheit451

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2019
13
-15
1
31
Merhabalar, direk konuya giriyorum.
İlk sevgilimle liseden üniversiteye kadar birlikteydik. Daha sonra başkalarıylada olduk ama ilk sevgilimle (ahmet diyelim) ayrıl barış devam ediyorduk. En son ayrılmamız kötü bi şekilde bitmişti onu çok üzmüştüm ve depresyona girdim. 2 yıl sonra hayatıma birisi girdi ve ben bu kişiyle ilişkiye girdim böyle olunca Ahmeti tamamen kaybettiğimi anladım ve onu gerçekten sevdiğimi anladım gene kötü oldum resmen hayatımdaki insandan nefret ediyodum. Daha sonra Ahmete ulaştım görüştük beni son olaydan sonra affettiğini üzülmemem gerektiğini benim mutluluğumu istediğini söyledi. Tekrar olabilme ihtimalimizin oldugunu düşünmüyodum. Bunu öğrenince daha çok üzüldüm çünkü ona diyemezdim ben başkasıyla birlikte oldumdiye . Hayatımdaki kişiyle devam ettim. Evlenmeden 3 ay önce ahmete tekrar ulaştım ağladım dedim böyle böyle evleniyorum oda istemediğin bişeyi yapmak zorunda değilsin dedi hatta ciddi oldugumu öğrenince bırak gel biz evlenelim demeye getirdi. Senden sonra hayatıma ciddi düşeneceğim biri girmedi vs dedi. Ama ben dönmedim ona en azından dedim evleneyim boşanırım. Böylece ona ben başkasıyla oldum demek zorunda kalmam.. Sonuç olarak evlendim ve büyük hata yaptığımı anladım..
Ne düşünüyosunuz :(

Evlenmeden 3 ay önce ahmete tekrar ulaştım ağladım dedim böyle böyle evleniyorum oda istemediğin bişeyi yapmak zorunda değilsin dedi hatta ciddi oldugumu öğrenince bırak gel biz evlenelim demeye getirdi. Senden sonra hayatıma ciddi düşeneceğim biri girmedi vs dedi. Ama ben dönmedim ona en azından dedim evleneyim boşanırım. Böylece ona ben başkasıyla oldum demek zorunda kalmam.. Sonuç olarak evlendim ve büyük hata yaptığımı anladım..
Ne düşünüyosunuz :KK43:

Daldan dala maşallah, ayrıca zaten evlenmeden boşanma kararı vermişsiniz

Sirf bakire değilsiniz ve bunu sevdiğiniz adama söyleyemiyorsunuz diye mi evlendiniz :KK57:

Evet. Aslında benim için önemli bir konu değildi ama olan olduktan sonra biraz araştırma yaptım erkekler gerçekten kötüler ekşi sözlükte yazılanları okusanız.. cidden psikolojiimi bozdu.

İlk sevgilimle liseden üniversiteye kadar birlikteydik. Daha sonra başkalarıylada olduk ama ilk sevgilimle (ahmet diyelim) ayrıl barış devam ediyorduk. En son ayrılmamız kötü bi şekilde bitmişti onu çok üzmüştüm ve depresyona girdim. 2 yıl sonra hayatıma birisi girdi ve ben bu kişiyle ilişkiye girdim böyle olunca Ahmeti tamamen kaybettiğimi anladım ve onu gerçekten sevdiğimi anladım gene kötü oldum resmen hayatımdaki insandan nefret ediyodum. Daha sonra Ahmete ulaştım görüştük beni son olaydan sonra affettiğini üzülmemem gerektiğini benim mutluluğumu istediğini söyledi. Tekrar olabilme ihtimalimizin oldugunu düşünmüyodum. Bunu öğrenince daha çok üzüldüm çünkü ona diyemezdim ben başkasıyla birlikte oldumdiye . Hayatımdaki kişiyle devam ettim. Evlenmeden 3 ay önce ahmete tekrar ulaştım ağladım dedim böyle böyle evleniyorum oda istemediğin bişeyi yapmak zorunda değilsin dedi hatta ciddi oldugumu öğrenince bırak gel biz evlenelim demeye getirdi. Senden sonra hayatıma ciddi düşeneceğim biri girmedi vs dedi. Ama ben dönmedim ona en azından dedim evleneyim boşanırım. Böylece ona ben başkasıyla oldum demek zorunda kalmam.. Sonuç olarak evlendim ve büyük hata yaptığımı anladım..
Ne düşünüyosunuz :(
Zaten saygı denen bişey yokmuş ki. Arada nasıl başkalarıyla görüşebildiniz anlamadım.

Yani biriyle birlikte oldum dememek için evlendiniz. 1 kere birlikte olmanıza karşı gelecek biri, evlenip her gece kocanızla olduğunuzu bildiği halde geri kabul edecek mi sizi?
Evet çok yanlış yapmışsınız hatta eşinize de büyük haksızlık yapmışsınız.

hayırlı olsun mu diyeyim geçmiş olsun mu bilemedim. madem girmişsin bir yola kendini düzelt ve devam et olmayacak gibiyse de eşine yazık etme. sonuçta eski sevgilin amanda boşanmış bana geldi hoş geldi deyip kupa verecek hali yok bu mesele önünüze gelir de gelir:KK14:

Zaten saygı denen bişey yokmuş ki. Arada nasıl başkalarıyla görüşebildiniz anlamadım.

Yani biriyle birlikte oldum dememek için evlendiniz. 1 kere birlikte olmanıza karşı gelecek biri, evlenip her gece kocanızla olduğunuzu bildiği halde geri kabul edecek mi sizi?
Evet çok yanlış yapmışsınız hatta eşinize de büyük haksızlık yapmışsınız.

Aslında birbirimize çok saygılıyız yine konuşsak kavga etmeden anlaşabiliriz . O dönemler küçüktüm yeni insanlar tanımak istiyodum oda beni darlamadı ayrılmak istediğimde ısrar etmedi ayrıyken bile kötü oldugumda hep yanımda oldu. Ama onunla asla ilişkiye girmek istememiştim benim için tabuydu. daha sonra unuttugumu sandım ama unutamamışım oyle olunca kafama dank etti işte

Ne düşünüyosunuz :KK43:
Evlendigin insanın da bir insan oldugunu duygularının oldugunu biliyorsunuz di mi?

hayırlı olsun mu diyeyim geçmiş olsun mu bilemedim. madem girmişsin bir yola kendini düzelt ve devam et olmayacak gibiyse de eşine yazık etme. sonuçta eski sevgilin amanda boşanmış bana geldi hoş geldi deyip kupa verecek hali yok bu mesele önünüze gelir de gelir:KK14:

Olmayacak gibi oldugunu en başından biliyodum zaten. Amacım boşanmaktı en başından beri hatta eşimde bunu sezmişti . Eninde sonunda beni bırakıp gidiceksin biliyorum dedi

Back
X