Hayatımı Mahvediyorum Sanırım

Kocana yazık olmus sevmıyorsun ki yaa kocanı sevmeye calış evliliğinin hiç mi iyi yanı yok kocan çok mu kötü sanki.

E koacana nasıl diyeceksın ben başkasını seviyorum diye.Bak canım bu aldatmaya gider Allah muhafaza.

Sevgi emekle buyuyor bence evlılıge emek ver ben olsam öyle yapardım çünkü çok üzülürdüm .

kocamı seviyodum aslında ama onunda bana yanlışları oldu zamanında.. o yüzden onu çok umursamıyorum. 2 ay oldu evleneli

Evet. Aslında benim için önemli bir konu değildi ama olan olduktan sonra biraz araştırma yaptım erkekler gerçekten kötüler ekşi sözlükte yazılanları okusanız.. cidden psikolojiimi bozdu.

Tüm erkeklere degil sadece sevdiğiniz kişiye söyleseniz yeterdi.
Diger erkeklerin kötü olmasindan kime ne ?
Ha sevdiğiniz adam da sizi bununla yargilayacaktiysa bilemem tabii ama zaten bu durumda o da diğerleri gibi odunlar sınıfına giriyor

kocamı seviyodum aslında ama onunda bana yanlışları oldu zamanında.. o yüzden onu çok umursamıyorum.
E me diye evlendın senın de bol bol yanlışın olmus baksana en buyuk yanlış başkasını sevıyorsun ama onlasın.
Boşan konu fake se de yahu wattpad e yaz gozunu seveyım ya hikayelerını

Merhabalar, direk konuya giriyorum.
İlk sevgilimle liseden üniversiteye kadar birlikteydik. Daha sonra başkalarıylada olduk ama ilk sevgilimle (ahmet diyelim) ayrıl barış devam ediyorduk. En son ayrılmamız kötü bi şekilde bitmişti onu çok üzmüştüm ve depresyona girdim. 2 yıl sonra hayatıma birisi girdi ve ben bu kişiyle ilişkiye girdim böyle olunca Ahmeti tamamen kaybettiğimi anladım ve onu gerçekten sevdiğimi anladım gene kötü oldum resmen hayatımdaki insandan nefret ediyodum. Daha sonra Ahmete ulaştım görüştük beni son olaydan sonra affettiğini üzülmemem gerektiğini benim mutluluğumu istediğini söyledi. Tekrar olabilme ihtimalimizin oldugunu düşünmüyodum. Bunu öğrenince daha çok üzüldüm çünkü ona diyemezdim ben başkasıyla birlikte oldumdiye . Hayatımdaki kişiyle devam ettim. Evlenmeden 3 ay önce ahmete tekrar ulaştım ağladım dedim böyle böyle evleniyorum oda istemediğin bişeyi yapmak zorunda değilsin dedi hatta ciddi oldugumu öğrenince bırak gel biz evlenelim demeye getirdi. Senden sonra hayatıma ciddi düşeneceğim biri girmedi vs dedi. Ama ben dönmedim ona en azından dedim evleneyim boşanırım. Böylece ona ben başkasıyla oldum demek zorunda kalmam.. Sonuç olarak evlendim ve büyük hata yaptığımı anladım..
Ne düşünüyosunuz :KK43:

evleneceğin adamın suçu günahı ne?

Tüm erkeklere degil sadece sevdiğiniz kişiye söyleseniz yeterdi.
Diger erkeklerin kötü olmasindan kime ne ?
Ha sevdiğiniz adam da sizi bununla yargilayacaktiysa bilemem tabii ama zaten bu durumda o da diğerleri gibi odunlar sınıfına giriyor

Eğer ona söyleseydim zamanında bana yanaşmadın o nasıl seni ikna etti vs diyebilirdi yani öğrenmesinin tek yolu evlenmekti.

Evet sırf piçin biri beni kullandı düşünmesin diye evlendim. Ve eşimde beni seviyor hani zorla evlenmedim de
ya varya öff...
nıye ... bırı sızı kullanmıs olsun sız bırlıkte ısteyerek ılıskı yasadınız kullanmaksa ıkınız bırbırınızı kullandınız ?
sız evlenmeden bırıyle bırlıkte olmus dıye adınız cıkmasın bekaretın kaynagı olarak gosterılecek evlılık olsun dıye evlendınız .
evlenıp bosanınca hak mubah normal kımse bırsey dıyemez dıye evlılık kurumunu kullandınız
neyse bızı ılgılendırmez
ne yaparsanız kendınıze
mutluluklar dılerım

Evet sırf piçin biri beni kullandı düşünmesin diye evlendim. Ve eşimde beni seviyor hani zorla evlenmedim de

İlişki işi zorla olmadı sonuçta? İstemeseydin olmazdı.
Kendin ettin kendin bulmuşsun. Yapacak bişey yok.

Ama ne kadar kolay yaşıyosunuz hayatı. Bazı değerler böyle hafife alınmamalı.
Tuhaf geldin bana.

Evlediğinizde en az 24-25 yaşında olmanız lazım. Aptal saptal şeyler yapılıp ama küçükmüş, aklı yetmemiş denilebilecek yaş değil ki.

Ekşi sözlüğü kendinize yol gösterici edinmeniz ayrı facia.

Tüm bu olanlardan sonra Ahmet boşandığınızda hala size kucak açarsa ona da müstehakmış. Mutluluklar dilerim.

Bekareti sorun eder, önce evleneyim nasıl bir mantık ? Bununla bir kaç yıl sevişeyim, olmadı boşanır sana gelirim demişsiniz adama, gerçekten çok zekice bir haraket olmuş bu şekilde. :silah:

ya varya öff...
nıye ... bırı sızı kullanmıs olsun sız bırlıkte ısteyerek ılıskı yasadınız kullanmaksa ıkınız bırbırınızı kullandınız ?
sız evlenmeden bırıyle bırlıkte olmus dıye adınız cıkmasın bekaretın kaynagı olarak gosterılecek evlılık olsun dıye evlendınız .
evlenıp bosanınca hak mubah normal kımse bırsey dıyemez dıye evlılık kurumunu kullandınız
neyse bızı ılgılendırmez
ne yaparsanız kendınıze
mutluluklar dılerım
Bu durumu hakedecek bi insan değildim nasıl oldu anlayamadım bende kendimi çok kötü hissediyorum
Yahu bakire olmamak insanlarla ilişki yaşamak ne zamandan beri kullanılma oluyor?
Herkes yetişkin burada bu olayda.
Sanki adam tecavüz etti
Neden geri geldin bana o zaman dicekti.
İlişki işi zorla olmadı sonuçta? İstemeseydin olmazdı.
Kendin ettin kendin bulmuşsun. Yapacak bişey yok.

Ama ne kadar kolay yaşıyosunuz hayatı. Bazı değerler böyle hafife alınmamalı.
Tuhaf geldin bana.
bende normal oldugumu düşünmüyorum kötüyüm
Siz biri ile kendi rızanız ile beraber olmuşsunuz. Bu size karşı tarafa hakaret etme hakkı tanımıyor. Esinize yazık olmuş
hakaret etmiyorum aslında sadece diğer taraf böyle düşünür diye düşündüm

evet vicdansızım bende üzülüyorum gerçekten umutlu bi eşti karşımdaki çok uğraştı evle benimle vs . Ama olmuyo işte oda çok masum değil aslında bazen hakettiğinide düşünüyorum

Böyle ancak kendinizi avutursunuz
Kötülük hak eden bir adamla evlenilmez
Hiç korkmuyor musunuz bir ah alırım da hayatım kararır diye
Tüm bu işlere girmeden dürüstçe bakire değilim demek varken neden bu kadar çetrefil, şimdi çok mu namuslu oldunuz ?

Ne hayatlar var ya,hiç günahı olmayan bir adamın başı yandı. Allah bilir kocan üzerine titriyordur.
Benim gibi naif,uzun boylu,göbekli ama olsun tatlı güler yüzlü,beyaz tenli efendime soyleyim kendine baksa afeti devran olacak,Allah için aklımda başkasıda yok. Benim gibi güzelim kadınlar kocam gibi öküzlerin elinde.
Az önce herifime beni pazar gunu pikniğe götür,goturmezsen kuserim stop yazdım.Uc gün önceden durdun bunu mu düşündün ey yazmis. Dedim öküz dedim.

Önceki sevgilim dediğimiz adamı gerçekten sevseydiniz başkasıyla olamazdınız zaten. Şunları şu an düşünmeniz bile şimdiki eşinize haksızlık tam tersini düşünün. Şu anki eşiniz sırf kendi yanlışları yüzünden sizi maşa olarak kullanmış ve aynen şu anlattığınız nedenlerle sizle evlenmiş olsa? Çocuk bari yapmayın ve bence boşanın. Çünkü bu düşünce yapısıyla eşinize ihanet etme ışığı var sizde malesef. Sadakati bilmeyen evlenmesin. Daldan dala dolaşsın.

Konu fake ya da değil, ben kadın milletinden korkuyorum. Sadece bunu demeye geldim.

Back
X