- 11 Ocak 2016
- 1.667
- 1.747
- 83
- 37
- Konu Sahibi birumutturyasamak
-
Evet biliyor. Defalarca gördü zaten.Eşin annenle ilişkini biliyor mu seni anlıyor ve destek oluyor mu.
Eğer öyle ise söyle eşine annem gelse bile eve alma korkuyorum istemiyorum vs. Eşinden çekinir belki
Bunlari yapmayı düşündüm ama daha önce ortadan kayboldum. İş yerime gelmiş Müdüre Ağlamış vs. Tabi otomatik olarak insanların gözünde kötü evlat vs oluyorum böyle olunca.. kimse bilmiyor ki iç yüzünü. Kimseye de anlatılacak gibi değil çok sıkıldım çok bunaldim artık.numaranızı değiştirin. taşınma imkanı varsa taşının. abartıyorsunuz vs diyecektim ama abartıyo olsanız bile hiç bişey mutluluğunuzdan, sağlığınızdan karnınızdan daha değerli değil.
Annenin seni esinden ayirmak istemesinin nedeni ne olabilirki.yani neden boyle bisey yapsinÇok küçükken öz annem beni anneanneme bırakıp gidiyor. 5 yaşına kadar anneannemi anne bildim. . Neyse sonra yine gel git devam etti ilişkimiz. . Aynı evde yaşadık anne baba ben erkek kardes ama çok hirpaladi beni.. çok. . En cokta cok kucukken ben cinsel tacize ugradim bunu bildigi halde sesini cikarmadi.. goz yumdu.. neyse.. O beni hirpaladiKca anneanneme kaçtım. . Mekanı cennet olsun Anneannem hayatta sevgi gördüğüm tek insandı diyebilirim.. o olmasa idi çok yanlış yollara sapabilirdim. Çok şükür mesleğimi elime alıp namusumla evlendim.. ama annemin işkencesi bitmedi. . Eşimle beni defalarca ayırmaya çalıştı. . Sırf kendisi başka birini istiyor diye.. hayatı boyunca bana zindan etti herseyi. Sürekli aşağılayıcı onur kırıcı şekilde davrandı.
İstediğiniz kadar bana kızın ama öz annemi hiç sevmiyorum. Anneannemi kendime anne olarak kabul etmişim. Hep o geliyor aklıma anne denilince.. neyse sorun şu ki. Biyolojik annem yine bi şekilde hayatıma dahil olmaya çalışıyor. Beni eşimin ailesine defalarca rezil etti. Eskiden gücüm vardı ama hamileyim artık ugrasacak halim yok. Yine sağa sola aratip kendi arıyor. Ayrı şehirlerdeyiz ama pat diye her zaman yaptığı gibi çıkıp gelecek diye korkuyorum. Daha önceki geldiğinde düşük yapiyordum. Ben bu kadından nasıl kurtulurum Allah aşkına biri söylesin. Arama dedim anlamıyor. Beni zerre kadar sevdiğini düşündüğünü bilsem asla böyle davranmam. Ama biliyorum ki amacı beni mutsuz huzursuz etmek. Ondan Nefret ediyorum nasıl kurtulurum. Ailedeki herkesi bana düşman etti. Kimseyle konuşmuyorum da artık.
başka biriyle olmasını istiyormuş.Annenin seni esinden ayirmak istemesinin nedeni ne olabilirki.yani neden boyle bisey yapsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?