Hayatımı mahvettim

Pufalo

Guru
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2013
209
69
298
35
Merhabalar
Buraya yazmak istedim çünkü artık bu sıkıntı beni mahvediyor, bir çıkış yolu bulamıyorum...
Geçen sene bir güzellik merkezinde epilasyon yaptırmaya başladım , aslında tek problemli yanım genital bölge ve kollarımdı, o kadar yerle konuştum, fiyat aldım nerden karşıma çıktıysa tesadüf eseri Instagram da şu andagittiğim yeri gördüm kadınla konuşmaya gittim ve beni ikna etti diyemeyeceğim çünkü hiç öyle pazarlama yapma amacı güden bir tavrı yoktu digerleri gibi belki de bu da bir taktik bilemiyorum... Kullandığı cihaz Alexanderite candela... Tüm vücut 4 kontrol 4 ana seans girdim ve vücudumda kıl çıkmayan tek bir yerim kalmadı , karnım, yüzüm, kollarımın üstü , sırtım her yanım kıl, tetikleme yaptı cihaz, uc beş kildan kurtulayım diye resmen mahvoldum ... Ne yapacağımı bilmiyorum... Tüm vücut iğneli mi yaptırmalıyım buna bütçem yeter mi hic bilmiyorum... Kac ay oldu uyku filan uyuyamıyorum... Keske bu belaya hic bulasmasaydım ... Hayır cahil bir insanda değilim İstanbul'da yaşıyorum nasıl gidip bir guzellik merkezinde bu ise bulaştım bilmiyorum basiretim mi bağlandı yaşayacağım mı vardı.... Tek bildiğim sanırım bu derdin çaresi yok

Affedersiniz ama dogru anladim mi diye teyit etmek istiyorum, genital icin isleme gittiyseniz diger bolgelerinizde tetikleme yapmaz.
Dudak ustune islem yapildiginda yanaklara atis sicradigindan tetikleme yapabilir ama diger denilen gibiyse mantiksiz. Belki bir hormon probleminiz olmus olabilir mi?

Edit: tum vucut gitmissiniz, alex cihazi acik renkli tuyleri cogaltir, onceden gozunuze batmayan tuylerin rahatsiz etmesi normal, kil yapisi degistiginde cihaz da degismeli.

Son düzenleme:
kullandığınız bir ilaç var mı acaba?

Şimdi kıllardan kurtulmak üzere yaptırdığınız işlem , kıl mı çıkmasını sağladı ? Ee yaptırdığınız yer ne diyor bu duruma ?

konuşmaya gittim ve beni ikna etti diyemeyeceğim çünkü hiç öyle pazarlama yapma amacı güden bir tavrı yoktu digerleri gibi belki de bu da bir taktik
Evet malesef bazı pazarlamacıların taktiği bu. Mesela ben satış yapmaya çalışan ve türlü laflarla beni ikna etmeye çalışan pazarlamacı görünce hemen kaçarım sıyrılırım. Ama ürününü satmaya çalışmıyorsa zaten kalitelidir zaten her türlü satacaktır laf kalabalığı yapmıyordur düşüncesi vardı bende de ama o öyle değilmiş.

Belki aynı dönemde hormonlarınız bozuldu? Bu dediğiniz şey mantıksız geldi bana.
Alexanderite cihazı atış yapılan bölgenin etrafındaki sarı tüyleri tetikleyip çoğaltıyormus maalesef ben bunu kıllarım cogalmaya başlayınca farkettim

Çalışan doktor mu peki araştırdınız mı? Belki de yanlış uygulama yaptı size. Şikayet edin durumu. Ben de hastaneye başlayacaktım nasip olmadı bir türlü.
En büyük hatam bu oldu zaten doktora degil güzellik merkezine gittim , siz lutfen iyi araştırıp bu işleme başlayın

Cok sevdigim bir huyum vardır..ne alicaksam ne yapacaksam iyice bir arastiririm .yillar once bende epilasyon yaptirdim.ama bugun bile asla yuzume yaptirmam.o riski almam.istanbul da eski nezih yerler vardi .etilerde akmerkez karsisinda ..bir bakin belki fikir verirler

Ben de yuzume yaptırmadım ama yüzümde de tetikleme oldu , ben de her şeyi en ince ayrıntısına kadar araştıran biriyimdir normalde ama bunu nasıl yaptım inanın aklım almıyor

Valla bende yüz kıllarımla kafayı yedim . Hayatımı çok etkiliyor . Bir yerde iki günden fazla kalmak bile istemiyorum . Bu öyle dert ki anlatılmaz yani sinirden artık gülüyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…