Evet malesef bazı pazarlamacıların taktiği bu. Mesela ben satış yapmaya çalışan ve türlü laflarla beni ikna etmeye çalışan pazarlamacı görünce hemen kaçarım sıyrılırım. Ama ürününü satmaya çalışmıyorsa zaten kalitelidir zaten her türlü satacaktır laf kalabalığı yapmıyordur düşüncesi vardı bende de ama o öyle değilmiş.konuşmaya gittim ve beni ikna etti diyemeyeceğim çünkü hiç öyle pazarlama yapma amacı güden bir tavrı yoktu digerleri gibi belki de bu da bir taktik
İğneli Epilasyon yaparak bacak ve kolu azaltmayı teklif etti ya da paranızı iade edebilirim dediŞimdi kıllardan kurtulmak üzere yaptırdığınız işlem , kıl mı çıkmasını sağladı ? Ee yaptırdığınız yer ne diyor bu duruma ?
Alexanderite cihazı atış yapılan bölgenin etrafındaki sarı tüyleri tetikleyip çoğaltıyormus maalesef ben bunu kıllarım cogalmaya başlayınca farkettimBelki aynı dönemde hormonlarınız bozuldu? Bu dediğiniz şey mantıksız geldi bana.
Doktora gittiniz mi hormon testi ws... yaptırdınız mı?Eğer bunları yapmadıysanız lazerden olacağını sanmıyorum
Hormonlarıma baktırdım herhangi bir sorunum çıkmadı degerlerim normal
İlaç kullanmıyorumkullandığınız bir ilaç var mı acaba?
En büyük hatam bu oldu zaten doktora degil güzellik merkezine gittim , siz lutfen iyi araştırıp bu işleme başlayınÇalışan doktor mu peki araştırdınız mı? Belki de yanlış uygulama yaptı size. Şikayet edin durumu. Ben de hastaneye başlayacaktım nasip olmadı bir türlü.
Ben de yuzume yaptırmadım ama yüzümde de tetikleme oldu , ben de her şeyi en ince ayrıntısına kadar araştıran biriyimdir normalde ama bunu nasıl yaptım inanın aklım almıyorCok sevdigim bir huyum vardır..ne alicaksam ne yapacaksam iyice bir arastiririm .yillar once bende epilasyon yaptirdim.ama bugun bile asla yuzume yaptirmam.o riski almam.istanbul da eski nezih yerler vardi .etilerde akmerkez karsisinda ..bir bakin belki fikir verirler
Hayır yaptırmadım oraya direk atış olmadı ama bacağın arkası çalışılırken orası da tetiklediSırtınıza da yaptırdınız mı?
En büyük hatam bu oldu zaten doktora degil güzellik merkezine gittim , siz lutfen iyi araştırıp bu işleme başlayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?