Hayatımı "şunu biraz tutarmısın" diye birine verip, kaçasım geliyor!

Arkadaşlarınız yok mu çağırın onları akşam program yapın ya da siz onlara gidin ya da eşinizle akşam dışarı çıkın. Eşiniz değişmez ama umarım törpülenir. Siz siz olun ailesini kötülemek gibi bir hataya düşmeyin. Hele ki annesiyle dalaşarak hiç bir sonuç elde edemessiniz Birlikte yaşamayı düşünenler iyi okusun derim. Bu hafta çok konu açıldı. Bütün gelinlerde mi problem var? Ben de kv ile çok çok sorun yaşamış yeni bir anneyin. Çok mesafeliyim artık iç huzuru böyle buldum. İnsanlar akrabalarının anne babalarının onlara zararının dokunduğunu göremezler kendimizi ifade etmek için yorulduğumuzla kalıyoruz

Erkek aileleri çekin ellerinizi şu evli oğullarınızdan!
Yettiniz yahu, bi bırakın da isteyerek hevesle gelinsin, illa düşman kazanacaksınız, sonra bu yeni nesil gelinler neden böyle suratsız?
Neden acaba?

Şükür ki eşimin aile bağları hiiç kuvvetli değil, biz aramasak bizi arayıp sormazlar.
Ben de bu duruma üzülürdüm eskiden.
Ama şurdaki konuları yazılanları okuyunca.......

Başlığı her okuduğumda gülümsedim bayıldım çünkü ama sonra hadi bir de konuyu okuyayım dedim içim daraldı resmen. Bir önerim yok ama Allah yardımcınız olsun demek istedim. Çocuğu erteleme kısmını iyi düşünmüşsünüz. Ve bir an önce de çalışmaya bakın. Bunu en çok da kendiniz için yapın. Bu evlilik daha ne kadar böyle sürer bilinmez.

Dişlerimi sıktım okurken, gerçekten asap bozucu, nedir bu ya?
Çekilir dert değil yeminle.

Etek çocuğu bunlar hep, anasının eteğine yapışan sümüklü veletler, büyüyorlar ve yine analarının eteğine yapışıyorlar.
Anaları da keyfe geliyor bu hal ile çünkü hayattaki tek başarıları(!) bu: Dizinin dibinden ayrılmayan tasmalı çocuklar doğurup yetiştirmek. Kendi hastalıklı voltranlarını oluşturmadan yaşayamıyorlar.

Normal değil, hiç normal değil.

evlenmeden önce eşinin annesi ile göbek bağının kopmadığını fark etmedin mi...?
nerden buluyorsunuz böyle adamları ?

senin için kurtuluş sonuna kadar kpss çalışmak

o ortamdan uzaklaşmakk

hmm söylemeden geçemeyeceğim böyle iş seçersen ,işin daha da vahim ..
çalışırsan en azından işten geldim yorgunum vss bahanelerin olurr

moralini bozmak istemem ama gitmemek için gelinden geleni yapmışsın , bir sonuç alamamışsın

bundan sonrası içinde zorr

Ne derse desin gitme,yeter artık haftada 1-2 gün neyse her gün her gün gidemem benimde evim var çok ayrılmak istemiyordun ne diye evlendin ben gelmiyorum deyin ne derse desin takmayın gitmeyin net olun

Herşeyi denedim,olmuyor demişsin.Zaten eltinler de ses çıkarmadığı için durumun ümitsiz görünüyor.
Bence hazır çocuk yokken restini çek.Baktın işe yaramıyor maalesef ailenin yanına dön diyeceğim.
Bu şekilde devam edersen sinirlerin bozulacak,gençliğine yazık olacak.

kv çok azmederse maalesef boşanmaya kadar bile gidebilir.çevremde var böyle örnekler.
bence sık gitme ama gittiğinde güler yüzlü davran.eşine de sakin bir şekilde anlat hislerini

Arkadaşım bu işin çözümü direnmek !

Evliliğimin ilkaylarının içine ettiler hergün orda hergün orda hele pazarları kabustu 2 de gider gece 2de eşimi zorla kaldırırdım bide orda kalmadık diye surat off biyere gitsek beş karış surat gelin bize istemiyo oldu.

Sonra neoldu gitmiyorum dedim nedese dinlemedim bol bol misafir çağırdım

Surat yapar 3-5 10 sonra alışır

Ama evde değerli vakit geçirin film aç güzel masa kur güzel giyin sarıl ki evliliği anlasın.

İyi bir kavga edicen başka yolu yok.bende senin gibiydim kimseye bise diyemez haftanin 4 günü sabahdan aksama kadar orda beklerdim.sonra ise girdim iş çıkışı gitmeye basladim.ama gercekten sinir ve yorgunluk verici,sonra doğum yaptim benden yine ayni seyleri bekleyince, kv kis gunu karlı. Havada gelmiyormusunuz diye arayinca,esimse gidelim diyince,delie döndüm eşimi kapinin önüne koydum defol git lan dedim eger benide begenmiyorlarsa sana baska birini bulsunlar:63:sonrada tavrimi koydum.artik haftada bir gidiyorum onuda eşimle
Ne gerek var sanki erkekler niye boyle karisinin sözünü dinler gibi gozukseler hanim köylü olsalar ne olur.

Rest çektiğinde kocası kesinlikle ailesini yercih

rest cektiğinde kocası ailesini tercih edecektir
Eşinden boşanma pahasına da olsa

tabi herkesin yapısı farklı
ben haftada 6 gece eşimin ailesiyle olmak istemediğim için eşim ailesini tercih edip boşanmaya razı gelse
zaten öyle bir evliliğin içinde bulunmak istemem
1 kişiyle değil 5 kişiyle evlenmiş gibi

tabi herkesin yapısı farklı
ben haftada 6 gece eşimin ailesiyle olmak istemediğim için eşim ailesini tercih edip boşanmaya razı gelse
zaten öyle bir evliliğin içinde bulunmak istemem
1 kişiyle değil 5 kişiyle evlenmiş gibi
Ben de istemem
Eski eşim böyle idi resti çektim ve ailesini tercih etti:) ben de bolandım
Konu sahibinin eşi de bu yapıda bence

Back
X