• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HAYATIMIN AŞKI dedınız çok sevdınız ve şimdi bıttı nasıl dıner bu acı???

coq sevıosun kımseyle yasamadıqın gusel gunlerı onunla yasıyorsunnnnn yemınler edıosunnn kmseden duymadıın quzel sozlerı ondan duyuyorsunn..onunla yenıden dogmus gıbı oluyorsun...ama bır gun sana vakıt ayıramıyorum sende cok uzuluyosun benle mutlu degılsın dıyıp acı bır sekıldee ayrılıyosun...2 aya yakn bı zaman olucak ve o hala yok ıstemıyor elınden gelenı yapıyorsun ve yok gelmıceıgını bıldıgın halde her gece dua edıyorsun ama zamanla alısıyorsun..mesajlar cekıyorsun cevap yok bır qun doner umuduyla beklıyorsun cunku o bırtanesını kırmazdı hırbır zaman dıyorsunn... kızlar ne yapmalıyım cok ustune gıttım dıye sımdı ıstemıyormu hıc arayıp sormasam 2 haftadır kestım..hıcbır sekılde ulasmaya calısmasam donermıııı bana senn kadar kımseyı sevmmedım sevmemde derdı.... yanı bısıler paylastıgım adam sonsuza kadar yokmu artık???

5gün oldu ayrılalı sadece ilk gün ağladım sadece iik 2 gün mücadele ettim belki geçerli bisebebi vardır dedim belki zordadır dedimde dedim işte şimdi anlıyorum hepsi koca bir yalanmış seviyorum diyişler sensiz olamam deyişler çok acı ama yalannnn.hala seviyorum.ama değmeyek birini bunu görmek çok iyi geldi bana çok özlüyorum :1no2:ilk günkü kadar üzülmüyorum artık biraz zaman alıcak belki ama unutucan inşllh

5gün oldu ayrılalı sadece ilk gün ağladım sadece iik 2 gün mücadele ettim belki geçerli bisebebi vardır dedim belki zordadır dedimde dedim işte şimdi anlıyorum hepsi koca bir yalanmış seviyorum diyişler sensiz olamam deyişler çok acı ama yalannnn.hala seviyorum.ama değmeyek birini bunu görmek çok iyi geldi bana çok özlüyorum :1no2:ilk günkü kadar üzülmüyorum artık biraz zaman alıcak belki ama unutucan inşllh

canım benim 2 hafta sonra küllenen acılar 2 ay sonra bi gece şaaaaak diye vuruyo insana. en geçti dediğin anda.

Ayrılık acısı dediğiniz şey mantığınız devreye girdiği zaman geçiyo.Meğersem ben onu 2 yıldır sevmiyomuşum,sadece bende bir takıntıymış.. Bunu 4 ay önce anladım ama zararın neresinden dönsen kardır. ınanın geçiyo. hatta hiç acı çekmedim bu 4 ayda desem yalan olmaz.. en son kapısında ağladığım güne kadar. Ağladım, kendimi parçaladım arkasına bile bakmadan gitti! Sonra durdum düşündüm. Ne için parçalıyorum kendimi. Gitmek istiyosa her şekilde gidiyo bu tutamıyorum.. eeee.. o zaman onun istediği olsun.. bende gittim. sonra baktım ki ben zaten çoktaaannn gitmişim :D
bitiyo, hiç merak etmeyin. Nası geçtiğini anlamıyosunuz bile :D

bu arada ona tam 9 yılımı vermiştim!!! ay şimdi düşündükçe çocuklukmuş diyorum..

Son düzenleme:
zamanın bu acıyı unutturmasını beklemekten başka bırşey gelmez elımden.bu zaman dılımınde bolca ağladım, uzaklara gıtttım orada da ağladım, eglenmeye gıttım orada da ağladım, kılo verdım herkes asılınca yıne agladım,o olsaydı benı sahıplenırdı dıye yanı hep agladım.bır sabah kalktım aklıma bıle gelmedı yanı aklıma gelmedıgını bıle gunler sonra fark ettım. geçtı gıttı...sositososito

Sonra durdum düşündüm. Ne için parçalıyorum kendimi. Gitmek istiyosa her şekilde gidiyo bu tutamıyorum.. eeee.. o zaman onun istediği olsun.. bende gittim. sonra baktım ki ben zaten çoktaaannn gitmişim :D QUOTE]

işte bu a.s. bende kaptırmamaya çalışıyorum kendimi yarın bir gün canım yansın paramparça olmayayım diye :çok üzgünüm: ne kadar iyi yada kötü bilmiyorum ama onu çok seviyorum off:çok üzgünüm:

şarkı dinlemeyin. bilhassa slowları.

canım dostlarım yıne yazmıssınız ıyıkı varsınız ben yenı bısey daha eklıyorum acıyı hafıfletmeye KADINLAR KULUBÜÜ:)

çok kötü bir kere bende ayrıldım sonra hüngür hüngür ağlamaya başladım ayrılmaya kaç gün öncede karar vermiştim ama ona söyledkten sonra kahroldum sanki hiç bitmiyecek sandım 15 20dk içinde barıştık şuan yaparım diye düşünüyorum onsuz ama ayrılınca o an geçmeyecek gibi geliyor allah kimseye yaşatmasın

Ay kızlar yaaaa.şaka gibisiniz.Ayrıldıysanız..oh ne rahat deyin.Gezin ,tozun ,süslenin püslenin.Bekarlık günleri bir daha geri gelmeyecek.Bazen diyorum ki.1 haftalığına bekar olsam(1-2 gün kesmiyor yani)offff.Neler yaparım neler.delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

Atarım kendimi meydanlara,lingir lingir gezerim vallakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3.Ahh.1 hafta ya bir hafta yeter de artar bilea.s Aşk acısı maşk acısı bişey tanımam..delikafadulden

2006model öyle diyosun ama yine de Allah kimseye yaşatmasın yaa.çok büyük,çok can yakıcı bi acı bu.sevgi büyükse ve bitiremıyosan, ozaman o seni bitiriyo :((

Eminik..bizde tabi bekarlık günlerimizde yaşadık bunları..a.szaman geçince insan masal dinlemiş gibi oluyor kendi hikayesini hatırlayınca.Yakın zaman...geçmiş zaman meselesi.

Sizinki yakın zaman.benim ki geçmiş zaman.olay bu ....:teselli:

yerimsenibenyerimsenibenyerimseniben

her acı diner yeni sevdalar başlar ölüm olmadan hayat devam eder yeterki sabret gönlüm sabreeettt...
sakın deme bidaha sevemem diye öyle bi sevioki insan yeterki iste

ayni durumdayim, 4 yillik iliskim bitti, yeni birisi bir daha hic olmicakmis gibi hissediyorum. ama bu aciyi yasamak bu sureci gecirmek gerekiyor galiba.. belki kitap okumak, sinemaya, spor salonuna, konserlere vs. gitmek, unutulan arkadaslarla yeniden gorusmek yardimci olur, acini ve yalnizligini daha az dusunur daha az uzulursun. gunes elbet yeniden dogacak... :)
Benimde 7 yıllık ilişkim bitti 2 ay önce ama benim en çok canımı yakan ayrılmak değil onunn hayatına birisinin girmesi oldu yemeden içmeden kesildim uyku uyuyamıyorum sokakta bi çift görsem içim acıyo herşey canımı acıtıyo yaşamaktan zevk almıyorum hatta bi an önce ecelim gelsede ölsem diyorum bu durumdan kurtulucakmıyım yaa bu acıyla yaşamak çok zor...

7 yıllık ılıskım bıttı ...
kalbimin içinde hep onunla yaşıyorum ..1 yıl oldu biteli ..10 yılda geçse unutmayacagım , ama alıstım artık olmayısına bazen deli gibi özlüyorum , kokusu aklıma gelıyor yada bir bakışı , bir gülüşü ..Gül yüzlüm benım burnumun dıregı sızlıyor her aklıma geldıgınde.

Bunun dısında , hayatıma devam edıyorum işe gidiyorum ızdırap gibi her günüm..
bazen birileriyle tanısıyorum en fazla 1 hafta görüşebiliyorum.
Onun için hissettiklerimi hiç kimseye karşı hissedemem.
O benim ilk ve tek aşkım
Allah benim ömrümden alıp ona versin yeter kı o yaşasın uzaklarda da olsa nefes aldıgını biliyim yeter.
Allah onun acısını göstermesin bana...
Çok özledim ve biliyorum ki o da beni özlüyor.

Neden birlikte değilsiniz diye sormayın lütfen .
Çünkü ayı yavrusunu severken öldürürmüş .Bizde de böyle işte , öldük.

İşte böyle artık söyleyecek acıklayacak bir cümle bile kuramıyorum , hastalıklarım gün geçtikçe artıyor.
Tek isteğim Yüce Allahım benı ecelimle huzuruna alsın artık.

Dayanacak gücüm kalmadı

7 yıllık ılıskım bıttı ...
kalbimin içinde hep onunla yaşıyorum ..1 yıl oldu biteli ..10 yılda geçse unutmayacagım , ama alıstım artık olmayısına bazen deli gibi özlüyorum , kokusu aklıma gelıyor yada bir bakışı , bir gülüşü ..Gül yüzlüm benım burnumun dıregı sızlıyor her aklıma geldıgınde.

Bunun dısında , hayatıma devam edıyorum işe gidiyorum ızdırap gibi her günüm..
bazen birileriyle tanısıyorum en fazla 1 hafta görüşebiliyorum.
Onun için hissettiklerimi hiç kimseye karşı hissedemem.
O benim ilk ve tek aşkım
Allah benim ömrümden alıp ona versin yeter kı o yaşasın uzaklarda da olsa nefes aldıgını biliyim yeter.
Allah onun acısını göstermesin bana...
Çok özledim ve biliyorum ki o da beni özlüyor.

Neden birlikte değilsiniz diye sormayın lütfen .
Çünkü ayı yavrusunu severken öldürürmüş .Bizde de böyle işte , öldük.

İşte böyle artık söyleyecek acıklayacak bir cümle bile kuramıyorum , hastalıklarım gün geçtikçe artıyor.
Tek isteğim Yüce Allahım benı ecelimle huzuruna alsın artık.

Dayanacak gücüm kalmadı

hey hey hey ahbab izzyyy izzzyyy

daha ne adamlar var ne kadar seni isteyen beğenen adamlar var , geçmişe saplanma

şaka bi yana

lütfen geçmiş geçmişte kalır canım tüm insanlar mutlu olmayı hak eder sizde öyle önünüze bakın dünyada düzgün adamlar var hala gidin bulun bir tane :)

hadı akıllı bayanlar bı el atın bu konuya cok sevdıgınız asık oldugunuz adam bu sabah ıtıbarıyle yok artık ılıskınız bıttı.gerı donuste yok.bu acıyı dındırmek ıcın neler yapılabılır??
ilk fıkırler benden olsun
ondan arta kalan herseyı toplayıp ogece aglayıp sızlamak
ona vermesekte son bır veda mektubu yazmak
sonra
ingılızce kursuna baslamak
dıyet ve spora baslamak
baska kızlar??
Tatlım, böyle bir durumda ben yapmam dediklerimi yaptım, düşmem dediğim hallere düştüm.. Hiç bırakmadım onu hiçç.. O da ikna oldu sonunda. Ama sana önerim; başka biri! Eğer asla ve asla geri gelmeyeceğinden eminsen-ki erkekler hiç dönmeyecek gibi gidip sen ses çıkarmayınca gerisin geriye dönerama kendini ona unutturmayacaksın - başka biri olsun hayallerini süsleyen. O zaman bak ingilizceye spora gerek kalıyor mu ;)

Back
X