T
Tuluu
Ziyaretçi
- Konu Sahibi tekduzehayat
coq sevıosun kımseyle yasamadıqın gusel gunlerı onunla yasıyorsunnnnn yemınler edıosunnn kmseden duymadıın quzel sozlerı ondan duyuyorsunn..onunla yenıden dogmus gıbı oluyorsun...ama bır gun sana vakıt ayıramıyorum sende cok uzuluyosun benle mutlu degılsın dıyıp acı bır sekıldee ayrılıyosun...2 aya yakn bı zaman olucak ve o hala yok ıstemıyor elınden gelenı yapıyorsun ve yok gelmıceıgını bıldıgın halde her gece dua edıyorsun ama zamanla alısıyorsun..mesajlar cekıyorsun cevap yok bır qun doner umuduyla beklıyorsun cunku o bırtanesını kırmazdı hırbır zaman dıyorsunn... kızlar ne yapmalıyım cok ustune gıttım dıye sımdı ıstemıyormu hıc arayıp sormasam 2 haftadır kestım..hıcbır sekılde ulasmaya calısmasam donermıııı bana senn kadar kımseyı sevmmedım sevmemde derdı.... yanı bısıler paylastıgım adam sonsuza kadar yokmu artık???
5gün oldu ayrılalı sadece ilk gün ağladım sadece iik 2 gün mücadele ettim belki geçerli bisebebi vardır dedim belki zordadır dedimde dedim işte şimdi anlıyorum hepsi koca bir yalanmış seviyorum diyişler sensiz olamam deyişler çok acı ama yalannnn.hala seviyorum.ama değmeyek birini bunu görmek çok iyi geldi bana çok özlüyorum :1no2:ilk günkü kadar üzülmüyorum artık biraz zaman alıcak belki ama unutucan inşllh