• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayatımın başıboşlugu

Legendwomen

LİFE GOES ON EVERYTHİNG İS OKEY
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2021
1.391
1.371
63
25
İyi geceler kk hanımları binlerce.kez aynı konu😭 eski sevgililerimden biri yazdı gecen sene çok hoslanmıstım ama ayrılmıştık tekrar konuştuk
Bana geçmişim yüzünden kimsenin beni kabul etmeyeceğini kendisinin de sadece eğlenmek için yazdığını geçmişi de istesem silemeyecegimi söyledi kendimi çok aşağılık birisi gibi hissettim.kendimden nefret ediyorum😭 bulunduğum şehirden gidecem. Aileme anlatamıyorum hiç kimseye de herkes yargılıyor çünkü.

Bir karar vermişsiniz hayatınıza dair bunun arkasında durmalısınız. Böyle ucuz ucuz insanların lafına bakarak kendinizi aşağılık görüp, şehir değiştirmeyin. Ne münasebet. Ona mı kalmış tasası.
Bulunduğum yerde bazı insanlar beni tanıyor
Ve o diyor dedikodunu yapıyorlar

Herhangi bir insanın sizin hakkınızda söyledikleri sizin gerçeğiniz olamaz.
Kahkaha atan kadını ahlaksız bulanlar var ülkede onlar böyle düşünüyor diye biz karalar mi bağlayalım.
Herkesin düşüncesi kendine.
İlişki yaşadım bakire olamadın diye ama geçmişten birçok yanlış insanla yasadım neden yaptım bilmiyorum ama onlar da yaptı ama o* damgasını ben yedim

Bulunduğum yerde bazı insanlar beni tanıyor
Ve o diyor dedikodunu yapıyorlar
Dedikodulara karşı duruşum şudur.
Kimse günlerce aylarca oturup beni konuşmaz. Bende kimseyi konuşmam. Kimse o kadar kıymetli değil. Onlar 1-2 konuşuyor veya konuşacak diye de ben hayatımı değiştirecek değilim.

Hele de bu kişi çok güvenilir birisi değil ben olsam inanmazdım muhtemelen onun bana söylediklerine.

Dedikodulara karşı duruşum şudur.
Kimse günlerce aylarca oturup beni konuşmaz. Bende kimseyi konuşmam. Kimse o kadar kıymetli değil. Onlar 1-2 konuşuyor veya konuşacak diye de ben hayatımı değiştirecek değilim.

Hele de bu kişi çok güvenilir birisi değil ben olsam inanmazdım muhtemelen onun bana söylediklerine.
İnanmıyorum zaten kendisi dolandırıcılık yapmış davası olan bir insan ama bana yüklenmesini ağır

Geçmiş derken ne yapmış olabilirsin ki? Hırsız mısın, katil misin? Adam kendi değersizliğini seni aşağılayıp değersiz hissetmeni sağlayarak kapatmaya çalışıyor bunu anla. Kim ne konuşursa konuşsun. Başkalarının senin hayatında, seçimlerinde söz hakkı yok.

Geçmiş derken ne yapmış olabilirsin ki? Hırsız mısın, katil misin? Adam kendi değersizliğini seni aşağılayıp değersiz hissetmeni sağlayarak kapatmaya çalışıyor bunu anla. Kim ne konuşursa konuşsun. Başkalarının senin hayatında, seçimlerinde söz hakkı yok.
Onun ve onun çevresinde birçok kişiyle ilişki yasadım ama ben onları istemedin ben alkollüyken zorla yaptılar şikayetçi olmadım ailem duymasın diye

Geçmişini bilmeyen bir adamla evlenir yeni bir sayfa açarsın. sorun etme bence.
Çok teşekkür ederim ben söylemek.istemiyorum kendimi geri çekiyorum sadece bunlardan korkuyorum ilerideki eşime anlatirlarsa diye

İlişki yaşadım bakire olamadın diye ama geçmişten birçok yanlış insanla yasadım neden yaptım bilmiyorum ama onlar da yaptı ama o* damgasını ben yedim
E ilişki yaşadığınız insanlar kendini suçlamiyor elalem ne der rezil oldum demiyor. Yaşadıklarınızı siz hata görüp altında ezilirseniz böyle densizin biri bile canınızı sıkabilir.
Yaşadıklarınız içinize sinmiyorsa, hayatınıza birini almak ve fiziksel yakınlık konusunda daha yavaş ilerleyin.
Kendinizi yanlışlarınızla sevin..

Çok teşekkür ederim ben söylemek.istemiyorum kendimi geri çekiyorum sadece bunlardan korkuyorum ilerideki eşime anlatirlarsa diye
Böyle bir durum yaşandıysa oradan uzaklaşmanız en mantıklısı. Bunun da en doğru yolu eğitim veya meslek için olması. Ben daha farklı birşey sanmıştım ama sizin yaşadıklarınız çok zor. Siz ordan uzaklaşırsanız zaten ulaşamazlar diye düşünüyorum.

Back
X