• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayatımın başıboşlugu

Çok teşekkür ederim ben söylemek.istemiyorum kendimi geri çekiyorum sadece bunlardan korkuyorum ilerideki eşime anlatirlarsa diye
Bir şey olmaz,merak etme.
Zaten öğretmen adayısin. Başka bir şehirde hayatını kurmaya çalış atandıktan sonra. Annene babana da bayilmiyorsun,biliyorum. Öyle çok iyi insanlar da değiller, zırt pirt gideceğin,hasret çekeceğin... Söz isteme Nisan düğün zamanı eşini çok fazla sizin oralara getirmezsin,bayramda günübirlik ugrarsiniz. Ne olacak yani kim yolda eşini gorecek de tanıyacak da yalnız yakalayacak senin uygunsuz geçmişini anlatacak. Sanmıyorum böyle bir sey olacağıni
Daha çok gençsin, düşünme böyle şeyleri.
O serefsize de haddini bildir,engelle gitsin

E ilişki yaşadığınız insanlar kendini suçlamiyor elalem ne der rezil oldum demiyor. Yaşadıklarınızı siz hata görüp altında ezilirseniz böyle densizin biri bile canınızı sıkabilir.
Yaşadıklarınız içinize sinmiyorsa, hayatınıza birini almak ve fiziksel yakınlık konusunda daha yavaş ilerleyin.
Kendinizi yanlışlarınızla sevin.. artık daha dikkatliyim

Onun ve onun çevresinde birçok kişiyle ilişki yasadım ama ben onları istemedin ben alkollüyken zorla yaptılar şikayetçi olmadım ailem duymasın diye
Hem suçlu hem güçlü. Resmen tecavüze uğramışsın.Destek olacağına bir de yüzüne mi vuruyor karaktersiz herif!

Şikayetçi olmalıydın. Sen burada suçlu değil mağdursun. Görüşüm değişmedi. Kendi değerinin farkına var. Kimse hakkında konuşmuyordur bundan da emin ol. İşledikleri suçu uluorta dillendirmez bunların hiç biri.

Bir şey olmaz,merak etme.
Zaten öğretmen adayısin. Başka bir şehirde hayatını kurmaya çalış atandıktan sonra. Annene babana da bayilmiyorsun,biliyorum. Öyle çok iyi insanlar da değiller, zırt pirt gideceğin,hasret çekeceğin... Söz isteme Nisan düğün zamanı eşini çok fazla sizin oralara getirmezsin,bayramda günübirlik ugrarsiniz. Ne olacak yani kim yolda eşini gorecek de tanıyacak da yalnız yakalayacak senin uygunsuz geçmişini anlatacak. Sanmıyorum böyle bir sey olacağıni
Daha çok gençsin, düşünme böyle şeyleri.
O serefsize de haddini bildir,engelle gitsin
Çok iyi geldin

Hem suçlu hem güçlü. Resmen tecavüze uğramışsın.Destek olacağına bir de yüzüne mi vuruyor karaktersiz herif!

Şikayetçi olmalıydın. Sen burada suçlu değil mağdursun. Görüşüm değişmedi. Kendi değerinin farkına var. Kimse hakkında konuşmuyordur bundan da emin ol. İşledikleri suçu uluorta dillendirmez bunların hiç biri.
Teşekkür ederim yorumunuz için güç verdiniz

İyi geceler kk hanımları binlerce.kez aynı konu😭 eski sevgililerimden biri yazdı gecen sene çok hoslanmıstım ama ayrılmıştık tekrar konuştuk
Bana geçmişim yüzünden kimsenin beni kabul etmeyeceğini kendisinin de sadece eğlenmek için yazdığını geçmişi de istesem silemeyecegimi söyledi kendimi çok aşağılık birisi gibi hissettim.kendimden nefret ediyorum😭 bulunduğum şehirden gidecem. Aileme anlatamıyorum hiç kimseye de herkes yargılıyor çünkü.

Böyle ahlaksız dedikoducu tipler hakkında"Onu red ettiğim için, onunla birlikte olmadığım için benim arkamdan konuşuyor, erkeklik gururuna yediremiyor" demek gerekiyor. Yaşadığın şeyler iki kişi arasında yaşanan şeyler. Bir daha biri senin hakkında bir şey derse kabul etme, açıklama yapma gül geç. Sakın kendin için benim kötü geçmişim var diye düşünme. Kendini sevmek, kendine değer vermek zorundasın. Yaşananlar yaşandı. Önüne bakacaksın.

Hoslanmıstım eskiden bilmiyorum ben de kendi safligima veriyorum

Sakın ha saflık değil bu. Kendinize gelesiniz diye söylüyorum bu düpedüz aptallık.
Bu kişiler sizin alkollü olmanızdan faydalanıyor ve kendi aralarında elim sende oynuyorlar. Siz hala konuşuyorsunuz bunlarla. Kendinize bir iyilik yapın ve kapatın her şeyi.

Sakın ha saflık değil bu. Kendinize gelesiniz diye söylüyorum bu düpedüz aptallık.
Bu kişiler sizin alkollü olmanızdan faydalanıyor ve kendi aralarında elim sende oynuyorlar. Siz hala konuşuyorsunuz bunlarla. Kendinize bir iyilik yapın ve kapatın her şeyi.
Öyle yapacağım teşekkür ederim ♥️

Psikolojik destek alabilirsin kendini biraz daha iyi hissedersin. Kaygilisin korkuyorsun korkma kimse cesaret edipte evkendigin kisinin karsisina cikamaz alacagi tepkiden yada yumruktan korkar. Derslerine yogunlas atanmaya bak

Geçmişinden kurtulmak istiyorsan geçmişe bakmayacaksın. Eskiden hoşlanıyordum konuştum tekrar demeyeceksin.
Tüm eski ile bağını kes. Hiç biri ile yazsalarda, arasalarda konuşma. Mesleğin var mı bilmiyorum. Yoksa meslek edin. Güzellik uzmanı, kuaför vs ne olursa. Ama elinde mesleğin olsun ve işe gir. Şehrini mutlaka değiştir.
Gençken yanlışlar yapılabiliyor önemli olan yanlış olduğunu fark edip ondan dönmek.
Kimsenin seni ezmesine izin verme. Geçmişi önce sen unut ki onlar da sana hatırlatamasın.

Herkesin geçmişi de tertemiz tabi o yüzden seni geçmişinden vuruyorlar. Hadi ordan. Buna asla müsade etme. İleriye bak. Kendini geliştir. Evleneceğin erkeği de ona göre seç. Geçmişi sırgulamayacak, seni her koşulda sevecek birini bul

Geçmişinden kurtulmak istiyorsan geçmişe bakmayacaksın. Eskiden hoşlanıyordum konuştum tekrar demeyeceksin.
Tüm eski ile bağını kes. Hiç biri ile yazsalarda, arasalarda konuşma. Mesleğin var mı bilmiyorum. Yoksa meslek edin. Güzellik uzmanı, kuaför vs ne olursa. Ama elinde mesleğin olsun ve işe gir. Şehrini mutlaka değiştir.
Gençken yanlışlar yapılabiliyor önemli olan yanlış olduğunu fark edip ondan dönmek.
Kimsenin seni ezmesine izin verme. Geçmişi önce sen unut ki onlar da sana hatırlatamasın.
Var öğretmen adayıyım

Büyük bir beladan kurtulmana çok sevindim. O kadar büyük bir şey başarmışsınki ileride daha iyi anlarsın. O insanların sana ulaşabileceği her yerden onları engelle. Ülkemizde güzel bir sürü şehir var. Öğretmen ol atan şehir şehir gez. Her üç yılda bir tayin alma hakkın var. Nerede mutlu olursan orada kal. İleride eşim duyarsa gibi düşüncelerle nasıl baş edeceğini öğrenirsin. Ne sorunun varsa çözersin eğer buna niyet eder ve çabalarsan. Lütfen pes etme kendine inan ve ne zaman için sana bu iyi değil tehlikeli gibi bir sinyal verirse ondan kaç.

seni ezmeye çalışıyor ki yarın seninle yatmak istese (tabir için üzgünüm) sen kork, kendine kıymet verme, kişiliğinden ödün ver, sin ki ona ya da etrafındaki leş tiplere hayır diyeme, kolayca meze etsinler...
bu klasik taktik sen özgüven kazansan seni ezemese, istediğini de yaptıramaz....

hiç muhatap olma yoluna bak. bu tipler hep aynı en azından biliyorsun ki bunlar böyle. uzak dur.

Back
X