- 11 Nisan 2022
- 1.255
- 1.040
- 83
- 26
- Konu Sahibi Legendwomen
23 yaşındasınız galiba değil mi? Ne mezunusun?Evet çalışıyorum öğretmen olmak istiyorum hayırlısıyla
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
23 yaşındasınız galiba değil mi? Ne mezunusun?Evet çalışıyorum öğretmen olmak istiyorum hayırlısıyla
İlköğretim matematik öğretmenliği23 yaşındasınız galiba değil mi? Ne mezunusun?
EvetTecavüze mi uğradınız?
Kpss 'ye girdiniz mi? Atanacak gibi misiniz?İlköğretim matematik öğretmenliği
Bu sene gireceğimKpss 'ye girdiniz mi? Atanacak gibi misiniz?
Çok üzüldüm, geçmiş olsun. Bırakın tecavüzcüler üzülsün, korksun, utansın. Siz önünüze bakın. Yani biliyorum önüne bak demek de kolay ama...
Evet zor ama astım aşmaya çalışıyorumÇok üzüldüm, geçmiş olsun. Bırakın tecavüzcüler üzülsün, korksun, utansın. Siz önünüze bakın. Yani biliyorum önüne bak demek de kolay ama...
İnanmıyorum zaten kendisi dolandırıcılık yapmış davası olan bir insan ama bana yüklenmesini ağır
Dedim kanka sonra sustu zatenValla panpa toplumdaki şerefsizlere hayranım, dolandırıcılıktan mahkemeye çıkıyorlar sonra ona buna dil uzatıyorlarŞerefsiz diyip ağzını kapatamadın mı?
Allah aşkına buna mı takıldın...Daha kaç yaşındasın ki???Öğretmen olucam diyorsun işte bak ne güzel.Hayatta her şey unutulur cnm para kazanıp ayaklarının üzerinde durursan.Bu hayatta güçlüysen boyun bükmezsen kimse seni ezemez.Eşin ve ailesi hatta kendi ailen bile. Gençliğini güzelliğini harcama sakın. Bu hayatta en önemli şey kendinsin...O gerizekaliları da engelle bi zahmet.İyi geceler kk hanımları binlerce.kez aynı konueski sevgililerimden biri yazdı gecen sene çok hoslanmıstım ama ayrılmıştık tekrar konuştuk
Bana geçmişim yüzünden kimsenin beni kabul etmeyeceğini kendisinin de sadece eğlenmek için yazdığını geçmişi de istesem silemeyecegimi söyledi kendimi çok aşağılık birisi gibi hissettim.kendimden nefret ediyorumbulunduğum şehirden gidecem. Aileme anlatamıyorum hiç kimseye de herkes yargılıyor çünkü.
Benim eski sevgilim de bunu demişti ben kpss çalışmak istiyorum sen olunca çalışamıyorum diye. Kütüphanede karşılaştık atanamamışBenim eski erkek arkadaşımda bakire değilim diye bana soğuk yapıp ayrılmıştı. Üstelik ayrılmadan da beraber olmuştuk kaç defa :) benim dedikodumu yapacak biri olduğunu düşünmüyorum, dedikodumu yaptığını duyarsam da çok üzülürüm ama yansitmam. Siz eğer bu olayı çok kafaya takarsanız ve taktığınızı da belli ederseniz o daha çok dedikodu yapar. Bir de o dedikodu yapıyorsa sizinle seviştiğini anlatıyorsa o bunu ispatlamak zorunda sizin kulağınıza gelse bile gülün geçin o kişiyle de asla bir daha muhattap olmayın
Ciddiye alma görme böyle insanları.İyi geceler kk hanımları binlerce.kez aynı konueski sevgililerimden biri yazdı gecen sene çok hoslanmıstım ama ayrılmıştık tekrar konuştuk
Bana geçmişim yüzünden kimsenin beni kabul etmeyeceğini kendisinin de sadece eğlenmek için yazdığını geçmişi de istesem silemeyecegimi söyledi kendimi çok aşağılık birisi gibi hissettim.kendimden nefret ediyorumbulunduğum şehirden gidecem. Aileme anlatamıyorum hiç kimseye de herkes yargılıyor çünkü.