• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hayatimin bitisi baslangici..

Senin de sınavın buymuş. Bence gücünü topla, gerekiyorsa psikoloğa git ama sen ona muhtaç değilsin!

Bi ara gitmistim ilaclar beni uyusturuyo sanki kendime gelemiyorum ama aslinda iyi oluyor her dk aci cekmiyorum.. Yine giderim belki.. Allahima yalvariyorum artik yolumu aydinlat diye.. Biktm aglamaktan uzulmekten hakaret isitmekten..

HIC bi zaman kapimda yatip AF dilemedi hep tartismalar sonucu ben seviyorum site demelerle baristik.. Ona olan sevgimden cok emindi.. Hep Ben biseyler yapardim o mutlu olsun diye.. Mesela 8senede bi kere dogum gunum kutlanmadi hep icimde kalmistir.. Benim ona yaptigim suprizlerin haddi hesabi yok.. Ne biliym sadece laflarina inaniyodum davranislariyla gostersigi tek sey ailesiyle tanismamdi..

Canım çok üzülme , evlenip ayrılsaydın elinde bebeyle daha mı iyiydi. Herkesin hayatında kötü tecrübeleri var , seninkiside buymuş, önemli olan ders çıkartıp aynı hataları tekrarlamamak...
Unutursun sadece zmana bırak , gün gelir öyle bir insan çıkar ki geriye bakıp gülüp geçersin, hangimiz böyle demedik ki...
İşte hata şurda ki sen kendine değer vermemişsin, hep verici ve affedici olmuşsun, bence herşey yerine göre yapılmalı.
Ne demek odamdan çıkamadım,ileride hem seni boynuzlar hemde seni eve kapatması olarak alırdı. Allah korumuş ki evlenmeden senin gözlerini açmış. Bundan sonra ki hayatında edindiğin tecrübeler ile ayakların yere daha sağlam bassın ve seni olduğu gibi kabullensin,
itaatkar olmycaksın erkeklere karşı ve asla kovalamıycaksın , kaçan kovalanırmış sende 2kaçıp 1duracaksın.
Paylaşmak istersen , canın sıkkın olursa bana özel mesaj atabilirsin sanalda olsa yanında olabilirim bu süreçte. Kendine cici bak :KK25:

Ya aceleniz ne lisede başlıyor ta ergenlikteki duygularınızla şimdi bir olur mu hangimizin aynı 8 sene yazık günah değil mi niye bu yaşlarda altından kalkamatacağınız şeyler yapıyorsunuz sanki evde kalmış gibi önce bir eğitiminizi tamamlayın ayaklarını üstünde durun, evlilik yaşına geldiğinizde kısmetleri değerlendirin hem aşk anlamında hemde evlilik anlamında..

sakın bir daha bi araya gelme onunla.. hayatını neden mahvetmeye çalışıyorsun..
zaman her şeyin ilacı... toparlanacaksın... kendine hobiler bul, arkadaşlarınla gez vs...

Canım çok üzülme , evlenip ayrılsaydın elinde bebeyle daha mı iyiydi. Herkesin hayatında kötü tecrübeleri var , seninkiside buymuş, önemli olan ders çıkartıp aynı hataları tekrarlamamak...
Unutursun sadece zmana bırak , gün gelir öyle bir insan çıkar ki geriye bakıp gülüp geçersin, hangimiz böyle demedik ki...
İşte hata şurda ki sen kendine değer vermemişsin, hep verici ve affedici olmuşsun, bence herşey yerine göre yapılmalı.
Ne demek odamdan çıkamadım,ileride hem seni boynuzlar hemde seni eve kapatması olarak alırdı. Allah korumuş ki evlenmeden senin gözlerini açmış. Bundan sonra ki hayatında edindiğin tecrübeler ile ayakların yere daha sağlam bassın ve seni olduğu gibi kabullensin,
itaatkar olmycaksın erkeklere karşı ve asla kovalamıycaksın , kaçan kovalanırmış sende 2kaçıp 1duracaksın.
Paylaşmak istersen , canın sıkkın olursa bana özel mesaj atabilirsin sanalda olsa yanında olabilirim bu süreçte. Kendine cici bak :KK25:

Beni hic tanimadiginiz halde teselli veriyorsunuz vakit ayiriyorsunuz ama hhayatini verdigim insan görmezden geliyor.. Hayat bu demekki.. İyi dileklerinin için teşekkürler..

[Minikkelebekk, post: 37338535, member: 461694"]sakın bir daha bi araya gelme onunla.. hayatını neden mahvetmeye çalışıyorsun..
zaman her şeyin ilacı... toparlanacaksın... kendine hobiler bul, arkadaşlarınla gez vs...
[/QUOTE]

İnsallah canim herkes yasiyor bu aciyi ama sanki simdi hic gecmicek gibi.. Zaman öyle gizli akip gecsinki hatirlamayim bunları..

Ya aceleniz ne lisede başlıyor ta ergenlikteki duygularınızla şimdi bir olur mu hangimizin aynı 8 sene yazık günah değil mi niye bu yaşlarda altından kalkamatacağınız şeyler yapıyorsunuz sanki evde kalmış gibi önce bir eğitiminizi tamamlayın ayaklarını üstünde durun, evlilik yaşına geldiğinizde kısmetleri değerlendirin hem aşk anlamında hemde evlilik anlamında..

Zaten herşeyin nedeni boyle erken yasanmasi.. O ergenlikte kendini tatmin etmek için bunlari yapti demekki bende saf gibi sevmenin arkasına sigindim yasadim..

Kendine kızmaktan vazgeç bence.. ona ait bir anını düşünmekten de .. dile kolay söylemesi biliyorum ama bu ülkede kadın güçlü durmazsa erkelerin çoğu pislik zaten daha da düşersin. Şimdi ağlıyorsun, yarın bunlar sana o kadar güzel ders olacak ki.. adım atarken tecrübeli olacaksın

Okulunu bitir mesleğini al eline ve kafana not et ''kimseye değmez!''. Buna göre yaşarsan mutlu olursun

cnm zamana ıhtıyacın var.. allahın sevdıgı kuluymussun bence ki ondan o yalancıdan kurtulmussun. ilerde gelecegınız olsa bıle uzuntulu bı hayat olurdu belkide . ondan sukret halıne .. bolbol dua et cnm bolbol esmaları oku sana iyi gelecek.

Back
X