- Konu Sahibi Hayat ne garip
-
Bence bi silekelenin kendinize gelin.insanlar 50 yasindan sonra basliyolar yeni bj hayata 70 yasinda ikinci bahar yasayan taniyorum.tamam para odemissiniz beklemissiniz ama bi evi bu kadar hirs haline getirmeyin.belki hayir olur tasinmaniz.bunlara isyan etmeyin.Allah saglik agiz tadi versin.belki o eve sahip olucaksiniz ama sahip olana kdr icinde oturucak agiz tadi kalmayacak.32 YAŞINA GİRECEGİM ORALARDA NE İŞ BULACAGIM .DAHA ÖNCE BEKARKEN AVM DE MAĞAZA MÜDÜRLÜĞ YAPTIM GÜZELLİK UZMANLIĞI YAPTIM.ORADADA ONU YAPACAGIM SAATLER UYGUN DEGİL HAFTA SONUM YOK.EŞİMLE ORTAK HİÇ SAATLERİMİZ OLMAYACAK.ÇALIŞMAZSAM BORÇ VAR.İNANNIN KIZIM OLMASIN SU CANIMA KIYACAGIM ZOR DAYANIYORUM BURAMA GELDİ.DAHA YAŞADIKLARIMDA ANLATMADIĞIM BAZI SEYLER VAR.BENİM EŞİM BİZİ MAHVETTİ.HİÇ İŞİNİ BİLMEZ PARAYI ELİNDE TUTATMAZ BEN ÇABALADIKÇA BİZİ BATIRDI.BORCA SOKTU.HAYATTAN HİÇ ÜMİDİM YEMİN EDERİM KALMADI KIZIM İÇİN YAŞIYORUM.SUNUDA BELİRTEYİM EŞİM ÇOK İYİ İNSAN İNSAN OLARAK HARİKA BİR KİŞİLİĞİ VAR.AMA PARASAL YÖNDEN KAFAYI HİÇ KULLANAMADI BİZİ MAHFETTİ.PARADA OLMAZSA TARIŞMA HAYAT ZORLUĞU ÇOK OLUYOR.NE YAPACAGIMI SASTIM KALDIM
ARKADASIM VERİR MAAŞ KARTINI AL DER BİSMİLLH İLK MAASI ALSIN ama iş işten geçti bu borç nasıl ödenecek bende çalışsam biz 2 yada3 yılda borcu öderiz.elimiz düze çıkar peki sonra ben 2 . bebek düşünüyorum ne yapacagız çıkarım işten 2 çocuga baktıramam aldığm maaş bişeye yaramaz ve çocuklarımı ben büyütmek istiyorum.eşimi çok seviyorum amaaaaa beni yıkıma ugrattı mahfoldum ben.hayallerim yıkıldı.uyku yok yeme içme bitti bendeO zaman antalyaya bir şartla gitmeyi kabul edin bundan sonra harcamaları ve parayi siz idare edin. Eşiniz ailesi için bunu kabul edecektir umarim.
inanın bu borçlar nasıl olucak diye diye admada bende bıktık ben böyle bir aileden geldim biz borçtan korkarız.bir gr borç yapmaz benim ailem ve ben.eşimle evlendim borçtan kafamızı kaldıramadık.hep bu konudan tartıştık .ben tutucu bir ailenin kızıyım bizde heasp sasmaz simdi benim pisikolojim bana hayat yok gibi geliyor.bittim gibi ben öyle büyüdümBence bi silekelenin kendinize gelin.insanlar 50 yasindan sonra basliyolar yeni bj hayata 70 yasinda ikinci bahar yasayan taniyorum.tamam para odemissiniz beklemissiniz ama bi evi bu kadar hirs haline getirmeyin.belki hayir olur tasinmaniz.bunlara isyan etmeyin.Allah saglik agiz tadi versin.belki o eve sahip olucaksiniz ama sahip olana kdr icinde oturucak agiz tadi kalmayacak.
siz antalyalımısın nasıl yaşam ev kirası orada arkadasımAntalya sınırlarına girin ve içinizdeki o enerjiyi hissedin. Antalya candır. İnsanı bile bambaşkadır. Çok şanslısınız bence. :)
antalyalımısınız diye yazacaktım kusura bakmayınsiz antalyalımısın nasıl yaşam ev kirası orada arkadasım
Borc tabiki hos bisey degil ama olmus artik bu kadar yipratmayin kendinizi.fazla ileriyi dusunuyosunuz bi durun bi toparlanin.gidin mis gibi sahilde yuruyus yapin denizin kokusunu icinize cekin.sifirdan baslayin soz verin birbirinize.elele verin atlatirsiniz.moralinizin bozulmasi normal ama tepkileriniz normal degil.ayilip bayilmayin cogu gitmis azi kalmis.inanın bu borçlar nasıl olucak diye diye admada bende bıktık ben böyle bir aileden geldim biz borçtan korkarız.bir gr borç yapmaz benim ailem ve ben.eşimle evlendim borçtan kafamızı kaldıramadık.hep bu konudan tartıştık .ben tutucu bir ailenin kızıyım bizde heasp sasmaz simdi benim pisikolojim bana hayat yok gibi geliyor.bittim gibi ben öyle büyüdüm
inanın daha öncede borç ödedik biz bende çok bunaldım bu evi ben 2010 dan beri bekliyorum teslim olacak diye kooperatifti 2015 teslim hem evden cıkacagız simdi hem borç öde elde var sıfır.tükendimde o yüzden ben kaldıramıyorum bu biter ama inannın benim kişiliğim böyle bende bundan sonra eve meve girmemde istememde bitti bende ev olayı kızımın adına para biriktiririm işte bu akadr .benim hayatta tek istegim kzımı mutlu etmek ve onun gelecegi.ben bu eve kızıma hamile kalınca girdim sırf onun için.okula başlamadan evimiz olsun sabit okul hayatı düzenli olsun diye şimdi bizi hayat nerelere götürdü saskınlık içindeyim.Borc tabiki hos bisey degil ama olmus artik bu kadar yipratmayin kendinizi.fazla ileriyi dusunuyosunuz bi durun bi toparlanin.gidin mis gibi sahilde yuruyus yapin denizin kokusunu icinize cekin.sifirdan baslayin soz verin birbirinize.elele verin atlatirsiniz.moralinizin bozulmasi normal ama tepkileriniz normal degil.ayilip bayilmayin cogu gitmis azi kalmis.
Herkesin basina hersey gelebiliyo kizinizi bu kadar onemsiyosaniz su bunalimdan buhrandan bi cikin.hayatta hic ev sahibi olamadan olen bisuru insan var.tamam para skntisi zor evet ama dermani olmayan bi dert degil.bu gidisle hasta olursunuz sizi parada evde kurtaramaz.kiraci olunca her ay ev degismiyo korkmayin uygun bi ev bulur buyutursunuz cocugunuzu allahin izniyle.45 yasinda yakini gormeyen komsum bomcuk isi yapiyo esine destek olsun diye.uni mezunu ve gencsiniz.kafanizda bu kdr buyutmezseniz daha kolay olurinanın daha öncede borç ödedik biz bende çok bunaldım bu evi ben 2010 dan beri bekliyorum teslim olacak diye kooperatifti 2015 teslim hem evden cıkacagız simdi hem borç öde elde var sıfır.tükendimde o yüzden ben kaldıramıyorum bu biter ama inannın benim kişiliğim böyle bende bundan sonra eve meve girmemde istememde bitti bende ev olayı kızımın adına para biriktiririm işte bu akadr .benim hayatta tek istegim kzımı mutlu etmek ve onun gelecegi.ben bu eve kızıma hamile kalınca girdim sırf onun için.okula başlamadan evimiz olsun sabit okul hayatı düzenli olsun diye şimdi bizi hayat nerelere götürdü saskınlık içindeyim.
tşk ler tavsiyeleriniz için .Herkesin basina hersey gelebiliyo kizinizi bu kadar onemsiyosaniz su bunalimdan buhrandan bi cikin.hayatta hic ev sahibi olamadan olen bisuru insan var.tamam para skntisi zor evet ama dermani olmayan bi dert degil.bu gidisle hasta olursunuz sizi parada evde kurtaramaz.kiraci olunca her ay ev degismiyo korkmayin uygun bi ev bulur buyutursunuz cocugunuzu allahin izniyle.45 yasinda yakini gormeyen komsum bomcuk isi yapiyo esine destek olsun diye.uni mezunu ve gencsiniz.kafanizda bu kdr buyutmezseniz daha kolay olur
Bazi seyler siz naparsaniz yapin olur nasilini nicinini birakin olan olmus siz onunuze bakin.ve bencede destek alin.umarim hersey gonlunuzce olur.tşk ler tavsiyeleriniz için .
benim üzüldüğüm mevzu biz herseyi rahat rahat yapabilecekken sıkıntılara akılsızlığımızdan düştük bunu hazmedemiyorum.çok kayıp oldu maddi açıdan.ama dediğiniz gibi biraz daha bu üzüntüye devam edersem hastalanacağım zaten uyku muyku kalmadı .bir psikolog sart oldu bana.
amin tşk ler iyi dilekleriniz içinBazi seyler siz naparsaniz yapin olur nasilini nicinini birakin olan olmus siz onunuze bakin.ve bencede destek alin.umarim hersey gonlunuzce olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?